Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2007

Open Coffee Athens Meeting

Το opencoffe είναι μια πολύ πετυχημένη παγκοσμίως προσπάθεια μεταφοράς του social networking από το internet σε φυσική παρουσία. Ενα σταθερό σημείο ανοικτών και περιοδικών συναντήσεων μεταξύ επιχειρηματιών, επενδυτών ή και οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, σε ένα εντελώς ανεπίσημο περιβάλλον. Η ελληνική εκδοχή των συναντήσεων αφομοιώνει πλήρως τα τυπικά και απόλυτα επιθυμητά χαρακτηριστικά της μητρικής ιδέας. Οι συναντήσεις πρόκειται να πραγματοποιούνται την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα. Το τίμημα εισόδου είναι μηδενικό. Η πρόσκληση ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, η γραβάτα μη υποχρεωτική, μάλλον απευκταία.

Όσοι θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο περάστε αύριο Τρίτη 2 Οκτωβρίου μια βόλτα στις 18.00 στον πολυχώρο Bacaro, Σοφοκλέους 1.

Οι σύντομες παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν ‘μεταξύ καφέδων, ποτών και άφθονου networking‘ στα πλαίσια του Open Coffee Athens Meeting IV είναι οι ακόλουθες:

  • Οι Μιχάλης Βλάχος και Παύλος Μπούκας από το Hellenic Cash Flow Club Association θα παρουσιάσουν τις βασικές αρχές του πλούσιου μπαμπά, του βιβλίου περί επιχειρηματικότητας γύρω από το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά μία διαδικτυακή κοινότητα, η οποία έχει σήμερα μετουσιωθεί σε οργανωμένη κοινότητα σε πραγματικό χώρο, πανελλαδικά αλλά και διεθνώς σε επίπεδο ελληνικής ομογένειας.
  • Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος από το StayInAthens.com θα παρουσιάσει την εμπειρία μέσα από την οποία ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μετουσιώθηκε σε start-up, διευκολύνοντας την αναζήτηση καταλύματος για κάθε φοιτητή που επισκέπτεται την Αθήνα.
  • Ο Βασίλης Παπαντωνίου, PhD, θα δώσει ομιλία με τίτλο ‘Usability: Guerilla, gorilla and beyond‘, επιχειρώντας να παρουσιάσει πρακτικούς τρόπους που μπορούν να υποστηρίξουν τη μετάβαση από τα Web 2.0 λογότυπα και buzzwords στην ουσία μίας επιτυχημένης εμπειρίας χρήσης.
  • O Ονίκ Παλατζιάν από την Capital Connect, βετεράνος του είδους του δυνητικού επιχειρηματία σε ένα special guest talk, θα καταθέσει την εμπειρία του από την ίδρυση, λειτουργία και μεταπώληση δύο ιδιαίτερα επιτυχημένων διεθνών start-ups, των ihavemoved.com και ich-zieh-um.de, στο ακροατήριο του Open Coffee

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΙΡΜΑΝΙΑ.

Free Burma

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock