Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2005

Η αποκατασταση της ισορροπιας στο Συμπαν

Η Εθνικη στον τελικο, την ωρα που μια αλλη εθνικη μας αποτι φαινεται δεν θα παει καν στο Μουντιαλ...

Ετσι ειναι, ολα τα πραγματα καποια στιγμη γυριζουν στην θεση ισορροπιας τους. Μπασκετικος λαος ειμαστε και καλα κανουμε. Πιο ευγενες αθλημα, πιο ωραιοι, πιο εξυπνοι, πιο προσωπικοτητες οι παιχτες, σε αντιθεση με τα πειθαρχημενα στρατιωτακια που απαιτει ενα αλλο αθλημα πουχω υποψιν.

Και μια πολυ καλη ατακα που ακουσα απο τον Μ.Κακιουζη σαν απαντηση σε γελοιους δημοσιογραφους που ρωτησαν αν μας βοηθησε λεει ο θεος* (λες και ασχολουνται θεοι και δαιμονες με το Ευρωμπασκετ!):

Ο Θεός είναι ίδιος για όλους. Ας μην αναφερόμαστε στον Θεό για τέτοια πράγματα. Άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς λόγο ή βιώνουν πολύ πιο δύσκολες συνθήκες από το να χάσεις ένα ματς. Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου αν ηττηθείς στον αθλητισμό κι ας κάνουμε συχνά το λάθος εμείς και το αντιμετωπίζουμε έτσι. Σίγουρα, βέβαια, βοηθάει όσους πιστεύουν σ΄ αυτόν να είναι καλά...

Οριστε, τετοια παιδια αξιζουν να προχωρανε μπροστα. Οχι σαν κατι ρατσιστικα ανθρωπακια που μιλανε για ελληνικο φιλοτιμο, ελληνικη ψυχη (λες και οι αλλοι ειναι αψυχοι!), ελληνικο θεο κτλ

*ναναι η Ελλαδα η μονη χωρα της Ευρωπης που αθλητικοι αγωνες καταληγουν παντα σαν σεμιναρια θεολογιας? Μηπως να αποκτησουμε και εναν πρωθυπουργο στυλ Μπους που να ισχυριζεται οτι ο θεος ειναι μαζι μας?

ΥΓ ελπιζω να παιξουμε με την Ισπανια αυριο. Οχι τιποταλλο αλλα δεν θα μπορουσα νανεχτω πιθανη ηττα απο την Γερμανια...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ωραίος τύπος ο Κακιούζης. Δεν παίρνει τίποτα πιο σοβαρά απ' όσο του αξίζει. Δείξε μου τον αρχηγό σου..

Σε καμιά βδομάδα θα είναι στα μέρη σου.

Roark είπε...

Τι λες τώρα; Η θεολογία τώρα αρχίζει. Περίμενε λίγο να ακούσεις τον πανηγυρικό λόγο του Χριστόδουλου στην φιέστα (όπως πέρισυ που ξενέρωσε 80.000 κόσμο).

Το μπάσκετ δεν το παρακολουθώ συχνά, όπως η Εθνική μου είναι συμπαθής. Αντίθετα ενώ είμαι ποδοσφαιρόφιλος την Εθνική του ποδοσφαίρου δεν την έχω υποστηρίξει ποτέ και ούτε πρόκειται.

Harry Peitsinis είπε...

Ωραίο μπασκετάκι και χαλαρή νίκη ο τελικός. Δεν το είδαμε καθότι στο Κεντ κανένας Βρεττανός δεν φιλοτιμήθηκε να προσφέρει την δορυφορική του μαγαζιού του στην υπηρεσία του έθνους :) αλλά το ακούσαμε στο ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ. Καλή φάση

S G είπε...

ναι υπερβολικα ευκολη νικη θα ελεγα, δεν το φχαριστηθηκα τοσο.

Παντως η εθνικη μπασκετ σε καθε περιπτωση εχει γινει μια αξιοπιστη, σοβαρη ομαδα.

Ασχετο: ο Ισπανος εκφωνητης μιλουσε για τα παιδια του 87 (με τα καλυτερα λογια) και ειπε οτι ο Φασουλας ειναι δημαρχος Πειραια? Κανει καμμια σοβαρη δουλεια ή σαπισε και αυτος?

ΥΓ Κακιουζης στην Μπαρσα ε? Γιατι αρχιζουν και φευγουν απτην Ελλαδα αραγε?

talos είπε...

S_G: ο φασούλας δεν είναι δήμαρχος Πειραιά, ήταν βουλευτής Πειραιά (του ΠΑΣΟΚ).

Η μισή εθνική παίζει έξω γιατί με την εξαίρεση του Γιαννακόπουλου (που έμαθε τελικά) οι υπόλοιποι παράγοντες είναι για τα πανηγύρια. Κατέστρεψαν ένα τεράστιο κεφάλαιο μέσα σε λίγα χρόνια.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock