Παρασκευή, Φεβρουαρίου 02, 2007

Rooster Radio - Eπεισόδιο 1








download

shownotes:

8 σχόλια:

S G είπε...

ενα μπραβο στον λιμπε που μπορεσε να σουλουπωσει την κατασταση (η αρχικη ηχογραφηση ηταν αρκετα χειροτερη νομιζω). Για την επομενη φορα υποσχομαι:

α) να μην σε διακοπτω ολη την ωρα :-)

β) και να μην μιλω τοσο κοντα στο μικροφωνο (σε καθε π και φ που λεω ακουγεται ενας μικρος κεραυνος στο σαμπγουφερ μου )

αυτο που ελπιζω επισης να γινει ειναι να σε πεισω να βγαλουμε το μεταλ απο την εισαγωγη και να βαλουμε την τρομερη εισαγωγη του Black and Tan Fantasy του duke ellington... (ή τουλαχιστον να την βαζουμε σε καθε δευτερο ή τριτο επεισοδιο!)

Kensai είπε...

Παιδιά όντως λίγο easy με τις κιθάρες στην αρχή, δεν θέλω να είμαι καυστικός αλλά δεν έχουμε όλοι «καλλιτεχνική» φλέβα... :/

Πάντως συγχαρητήρια στον Λίμπο (αν και ακουγόταν απ'το διάστημα!) και στον Σωτήρη για την προσπάθεια. Είναι ενδιαφέρον που υπάρχει έτσι ένας χαλαρός προφορικός σχολιασμός των άρθρων μεταξύ φίλων.

Εε, και δεν είστε radio... είστε podcast! :)

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά το metal στην αρχή! Κι άλλο! Κι άλλο!

S G, όντως, δεν πρέπει να μιλάς τόσο κοντά στο μικρόφωνο. :-) Από την άλλη, ο libe ακουγόταν από το... υπερπέραν. :-)

Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα είναι εν πολλοίς άσχετο με το θέμα, αλλά δε νομίζω να δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Λοιπόν, για να μη μακρηγορώ, νομίζω ότι ένας καλός τρόπος για να υποβοηθηθεί η διάδοση των φιλελεύθερων ιδεών στην Ελλάδα, είναι η wikipedia. Έκανα ένα σύντομο ψάξιμο και είδα ότι από τις σημαντικές προσωπικότητες του liberal και libertarian χώρου, μόνο ο Φρίντμαν έχει αξιοπρεπή παρουσία, ενώ ο Σμιθ και ο Νηλ μία στοιχειώδη αναφορά. Ενδεικτικό της κατάστασης ότι λήμμα 'φιλελευθερισμός' δεν υφίσταται!

Ίσως θα ήταν δυνατό κατόπιν σχετικής συνεννόησης και συντονισμού να αναλάβει καθένας τη μετάφραση ενός άρθρου από την αγγλική ή κάποιας άλλης γλώσσας wikipedia στα ελληνικά, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορεί με ευκολία να εισαχθεί σε θέματα σχετικά με το φιλελευθερισμό όποιος το θελήσει.

ΥΓ: Libertarian(ism) rulez!

libertarian είπε...

Καλημέρα από το υπερπέραν :) Νομίζω ότι βρήκα μια πολύ καλή λύση για την ηχογράφηση (το iChat γράφει τις συνομιλίες του google talk. Γράφει κάθε άτομο ξεχωριστά ώστε να μπορεί να γίνει καλό edit μετά στο garageband) αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει conferance. (αν και θα προτιμούσα μια λύση για το skype)

SG στείλε μου το κομμάτι, έχω σκεφτεί μια ενδιάμεση λύση :)

S G είπε...

θες να πεις να σου δωσω το ονομα του κομματιου για να πας να το αγορασεις στο i tunes, ετσι? :-)

εγω νομιζω οτι αν το κανουμε οπως τωρα αλλα με πιο χαμηλα το δικο μου μικροφωνο δεν θα ακουγεσαι απο το υπερπεραν, τεσπα θα δουμε.

κατα τα αλλα τα τεχνικα λυνονται, το θεμα ειναι το περιεχομενο. Εχετε κανα σχολιο επαυτου?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, πολυ καλή προσπάθεια!

Ίσως να ήταν ακόμα καλύτερο αν συμμετείχαν και άλλοι στη συζήτηση!

Συνεχίστε το...

libertarian είπε...

είστε όλοι ευπρόσδεκτοι :) απλά στείλτε ένα mail

Βρήκα και άλλους δυο τρόπους εγγραφής (ένας για win και ένας για mac)

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock