Παρασκευή, Φεβρουαρίου 09, 2007

To video or not to video?

"Είμαστε κάφροι"


Μην παραλείψετε να ακολουθήσετε τα link.

4 σχόλια:

MetroGuardian είπε...

Δεν είμαστε κάφροι. Και δεν πρόκειται να γίνουμε λαός με τον βούρδουλα όπως λέει ο αρθογράφος που φιλοξενεί τα βιντεάκια. Τελικά θέλουμε κρατισμό και πατερναλιστική προστασία με κάμερες παντού ή είμαστε υπεύθυνοι πολίτες?


Τους είδα και στην Ελβετία που αν δεν υπάρχει κάμερα τρέχουν σαν πούστηδες και αν πας να περάσεις με κόκκινο (κατά λάθος ή επίτηδες) οι οδηγοί είναι ικανοί να σε σκοτώσουν.

mantz είπε...

Διαφωνώ με το "είμαστε". Γενικώς.

ΔΕΝ "είμαστε".
Είμαι, είσαι, είναι. Ως εκεί.

S G είπε...

τι εννοεις john, θα πρεπει εγω δηλαδη να περιμενω να λειτουργησει το φιλοτιμο του αλλου του καφρου για να περασω διαβαση χωρις να φοβαμαι οτι θα σκοτωθω?

καμερες και παλι καμερες και φυλακης τα σιδερα για αυτα τα καθιζηματα!

καμμια σχεση δεν εχει με τον πατερναλισμο το ζητημα. πατερναλισμος ειναι επμβαση για να σε σωσει το κρατος απο τον εαυτο σου και ειναι συνηθως απαραδεκτος. Αλλα εγω απαιτω να με προφυλασσει το κρατος απο εξωτερικους και εσωτερικους εχθρους, και οι καφροι των δρομων ειναι ο νουμερο ενα εχθρος στην Ελλαδα, θεριζουν ενα χωριο καθε χρονο. Φτανει.

Ναυάγιο είπε...

Υπεύθυνος γεννιέσαι ή γίνεσαι; Η υπευθυνότητα δίνεται μαζί με την υπηκοότητα; Πριν εφαρμοστούν τα αλκοτέστ πόσοι οδηγοί πρόσεχαν πόσο πίνουν;

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock