Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2007

Μoney makes the world go around

Κάνοντας μια πρώτη αξιολόγηση των ελλείψεων της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι δικαιωματικά πρώτη θέση στον κατάλογο καταλαμβάνει η έλλειψη οικονομικών πόρων. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία είναι πραγματικά ένα κόμμα πολιτών και αυτό δεν το λέμε ως επικοινιακό τέχνασμα. Το σύνολο των οικονομικών της πόρων είναι από εθελοντικές συνεισφορές μελών της και άλλων απλών πολιτών. Σε αυτές τις εκλογές τα χρήματα που ξόδεψε το κόμμα και τα μέλη συνολικά δεν ξεπέρασαν τις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των εξόδων (άνω του 90%) αφορούσαν ανελαστικές δαπάνες που είναι υποχρεωμένα τα κόμματα να καταβάλουν προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν: παράβολα, έξοδα δικαστικών επιμελητών, εκτύπωση ψηφοδελτίων, μεταφορά τους σε όλες τις νομαρχίες της Ελλάδος κτλ. Τα χρήματα που διατέθηκαν για προβολή του κόμματος και των θέσεών του ήταν ελάχιστες χιλιάδες ευρώ.

Κάθε ψήφος έχει ένα κόστος προσέγγισης. Δεν φτάνει να συμφωνεί κάποιος μαζί σου. Πρέπει να τον βρεις, να του εκθέσεις τις ιδέες και τις προτάσεις σου, να τον πείσεις για αυτές και μετά να τον πείσεις ότι η ψήφος σε εσένα τις εξυπηρετεί καλύτερα από την ψήφο σε κάποιον άλλο. Το κόστος αυτό διαφέρει από πολίτη σε πολίτη και εξαρτάται και από το πόσο έτοιμος είναι να δεχτεί αυτά που λέμε και πόσο εύκολο είναι να τον βρούμε για να του τα πούμε. Σε επόμενη συζήτηση μπορούμε να αναλύσουμε αν τα λίγα χρήματα διατέθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσουν τους ψήφους που χρειάζονταν το μικρότερο κόστος προσέγγισης, άρα να μεγιστοποιηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το ζήτημα είναι πώς ένα κόμμα πολιτών πολλαπλασιάζει τους πόρους του, αποκτώντας έτσι την δυνατότητα να προσεγγίσει πολλαπλάσιους πολίτες;

17 σχόλια:

George Bourchas είπε...

Αν επιζητάς να προσεγγίσεις τους βολεμένους μικροαστούς της νταβαντζίδικης εθνικιστικίστικής κλεπτοκρατίας που πήρε 80% σίγουρα χρειάζεσαι πάρα πολύ χρήμα και πάρα πολύ χρόνο.
Αν όμως επιζητάς να προσεγγίσεις τους επαναστατημένους μικροαστούς του 20%, που καταψήφησαν τον πολυσυλλεκτισμό του δικομματισμού, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ξεκάθαρες ιδέες.
Κι αυτές δεν τις είχε η "Φιλελεύθερη Συμμαχία".

Roark είπε...

Αμφιβάλλω αν το 80% είναι βολεμένο.

Αλλά και ας δεχθούμε ότι μόνο το 20% είναι προσεγγίσιμοι. Ας δεχθούμε και ότι το κόστος προσέγγισης τους είναι χαμηλότερο.

Δεν παύει να είναι υπολογίσιμο, και δεν μηδενίζεται όσο ισχυρό και να είναι το μήνυμα.

AK-47 είπε...

ΟΚ, θα σας πω εγώ τι θα κάνετε.


Χρειάζονται ιδέες, οργάνωση και δουλειά.

Αν λοιπόν, η ΦΣ ανοίξει ένα δικτυακό φόρουμ της προκοπής, για να έχει καλή επικοινωνία με τα μέλη και τους ψηφοφόρους της, όλο και κάποιος θα βρεθεί που θα έχει οργανωτικές ικανότητες, όρεξη για δουλειά και καλές ιδέες (καλύτερες από τις δικές μου).


Αλήθεια, ήθελα καιρό να σας πω ότι πρέπει οπως-και-δήποτε να φτιαχτεί ένα σωστό φόρουμ. Με τα blog γίνεται μόνο μισή δουλειά.

Roark είπε...

Έχουμε μια αρκετή εμπειρία με το εσωτερικό φόρουμ της ΦΣ, και είναι στα σχέδια ένα ανοιχτό πολιτικό φόρουμ. Μάλλον χρειάζεται και ένα κομματικό φόρουμ προσβάσιμο σε όλους.

Το μεγάλο θέμα που προκύπτει σε ένα φόρουμ είναι αυτό του moderation του. Μια αρκετά περίπλοκη δουλειά ώστε πράγματι να παίρνουμε τα θετικά αλλά να μειώνουμε τα αρνητικά στοιχεία και τα προβλήματα που αναπόφευκτα αναπτύσσονται σε τέτοιου είδους δομές, και τα έχουμε όλοι ζήσει με την συμμετοχή μας σε πολλά φόρα του ίντερνετ.

Σπύρος Ντόβας είπε...

Πρόκειται για ανατροφοδοτούμενη διαδικασία:

Προσεγγίζεις πολίτες --> Τα μέλη αυξάνονται --> Οι πόροι από τα μέλη αυξάνονται --> περισσότεροι πολίτες προσεγγίζονται κ.ο.κ.

Το προσδοκόμενο σε μια τέτοια διαδικασία είναι το γράφημα των μελών και φίλων (και άρα και των πόρων) να ακολουθήσει μια "σιγμοειδή" καμπύλη σε σχέση με τον χρόνο. Θεωρώ ότι τώρα είμαστε στο κάτω πλατώ, στην αρχική φάση της ανόδου.

Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι η κάθοδος στις εκλογές (και η (μέσω αυτής της καθόδου γνωστοποίηση του εγχειρήματός μας σε εκατομύρια πολίτες) ήταν ένα αναγκαίο βήμα για την ανάπτυξη.

Ο "παλμός" στην εγγραφή μελών στο δικτυακό μας τόπο και στον αριθμό των επισκέψεων πέριξ της ημερομηνίας των εκλογών το αποδεικνύει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω την απάντηση στο εύλογο αυτό ερώτημα άρα θα ανταπαντήσω με μια άλλη ερώτηση (παλιό κόλπο!):

Ένα σωρό γκροπουσκούλα υπάρχουν στην Ελλάδα, κυρίως αριστερής άλλα όχι μόνο κατεύθυνσης, τα οποία προφανώς έχουν και αυτά περιορισμένους πόρους αλλά φάνηκαν να έχουν αρκετά περισσότερους από την ΦΣ (το ΕΝΑΝΤΙΑ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα). Ξέρουμε μήπως που τους βρήκανε; Αμφίβολο να τους πήραν από τα (περιορισμένα και μάλλον σε μεγάλο βαθμό άπορα) μέλη τους.

Εκτός εάν δεν είχαν πόρους ούτε αυτά και η εικόνα που έχω είναι επειδή τα ίδια τα μέλη τους βγήκαν στους δρόμους και έκαναν (παράνομες) αφισοκολήσεις που -καλώς- δεν έκανε η ΦΣ.

Κατά τα άλλα, υπάρχει μόνο ένας δρόμος να βρεθούν χρήματα και αυτά είναι επιχειρηματίες, εφοπλιστές κλπ, εφόσον βέβαια η ΦΣ δεν θεωρεί ότι τότε χάνει την λαική της βάση κτλ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να το κάνει εφόσον βέβαια οι επιχειρηματίες δεν ζητήσουν ανταλάγματα, που δεν πρόκειται καθότι τι να ζητήσουν από την κακόμοιρη την ΦΣ έτσι κι αλλιώς!

Το ερώτημα είναι βέβαια εάν θα θέλουν να δώσουν σε ένα τόσο μικρό κόμμα και πιθανόν να αντιμετωπίσουν την οργή της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό βοηθάει η ύπαρξη στελεχών και αναγνωρίσιμων ονομάτων (βλ. συζήτηση για τα στελέχη των Ταύρων κτλ).

Chrysotheras είπε...

Φίλτατοι,
σαν σωστός "αυστριακός" ένα έχω να πώ.
Τις μέρες αυτές ζούμε την αργή διαδικασία ανακατάταξης πόρων στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το αληθινό χρήμα που τόσα χρόνια είχε επίτηδες υποτιμηθεί και παραμεριστεί, κάνει επανεμφάνιση. Ανοιχτοί λογαριασμοί θα κλείσουν. Οι κυκλικοί νόμοι της αγοράς δρούν αμείλικτα.
Η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι μοναδική. Τέτοιες εμφανίζονται μία σε κάθε γενιά!
Με άλλα λόγια εννοώ ότι ο μόνος τρόπος να εκμεταλλευτεί κανείς προς όφελός του την επερχόμενη χρηματοπιστωτική καμπή είναι η τοποθέτηση σε χρυσό, άργυρο (και άλλα πολύτιμα μέταλλα)καθώς και σε εταιρίες εξόρυξης αυτών.

Ιδού λοιπόν πως μπορεί ένα νέο κόμμα να βρεί τους αναγκαίους πόρους (και σύμφωνα πάντα με τις αρχές του και τα πιστεύω του!).

Oribusiness είπε...

Δεν αρκούν μόνο τα χρήματα πρέπει να υπάρχει και όραμα.

Chrysotheras είπε...

Αγαπητέ,
τα οράματα είναι για τους Μυστικιστές, τους Αγίους και για τον κοσμάκη που πιστεύει στα φούμαρα που του πουλάνε οι σημερινοί εξουσιαστές.
Ο τίμιος πολιτικός είναι πραγματιστής και πατά τη γή με τα δυό του πόδια αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της στιγμής (με την ελαστική έννοια του όρου στιγμή)

Γιάννης Αρ είπε...

Κατά την άποψη μου το θέμα χρήματα και επικοινωνία με τον κόσμο πρέπει να πηγαίνουν χέρι -χέρι.
Απαιτείται προσέγγιση του κόσμου σε τοπικό επίπεδο και αναφορά σε τοπικά προβλήματα.

Έτσι εξασφαλίζεις ότι υποστηρίζοντας αυτά που πιστεύεις ανοίγεις και τον διάλογο με τον κόσμο και αποκτάς και υποστηρικτές. Η τοπική προσέγγιση όμως ενέχει τον μεγάλο κίνδυνο να διαμορφωθούν διαφορετικές απόψεις σε διαφορετικά μέρη που να δράσουν αποσυντονιστικά. Για τον λόγο αυτό θεωρώ απαραίτητο να γίνει κάποια στιγμή ένα συνέδριο της ΦΣ που να καθορίσει και τα οργανωτικά θέματα του κόμματος όχι βάση του τι κάνουν ή έχουν κάνει οι άλλοι αλλά με βάση τις θέσεις του κόμματος.

Ενώ θα διαφωνήσω με τον Bourchas για το ότι το ποσοστό που ψήφισε τον δικομματισμό είναι χαμένο για την ΦΣ (μεγάλο μέρος του, θεωρώ, ότι είναι προσεγγίσιμο ενώ μεγάλο μέρος του 20% που πολιτικοποιεί την ζήλια του και την εμπάθεια του θεωρώ πως δεν είναι προσεγγίσιμο) θα συμφωνήσω μαζί του στο ότι σαφώς χρειάζεται ξεκαθάρισμα ιδεών στην ΦΣ.

George Bourchas είπε...

@Γιάννης Αρ
@Roark

Το 80% είναι συστημική ψήφος και το 20% αντισυστημική ψήφος.

Η συστημική ψήφος είναι υπέρ του πολυσυλλεκτισμού του δικοματισμού, ενώ η αντισυστημική εναντίον του.

Η συστημική ψήφος στηρίζει την νταβαντζίδικη εθνικιστική κλεπτοκρατία.

Η αντισυστημική ψήφος αποτελεί πλήγμα εναντίον της.

Η αντισυστημική ψήφος περιλαμβάνει αυθεντικούς επαναστατημένους μικροαστούς που είναι ενταγμένοι σε κόμματα ιδεολογικοπολιτικά απολύτως διακριτά.

Η συστημική ψήφος περιλαμβάνει συμβιβασμένους μικροαστούς που δεν τους ενοχλεί απολύτως τίποτε και που είναι ενταγμένοι σε δύο προσοδοθηρικούς μηχανισμούς, που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα.

Οι θέσεις στο πολιτικό πρόγραμμα της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας", άλλα και οι επιμέρους τοποθετήσεις στελεχών της σε διάφορα επίκαιρα πολιτικά ζητήματα για μένα παρίστανται ως αρκετά στρογγυλεμένες και σχεδόν καθόλου με γωνίες, όπως αρμόζει σε ένα προτοεμφανιζόμενο αντισυστημικό, με την παραπάνω έννοια, λιμπεραλιστικό κόμμα.

Ένα τέτοιο κόμμα με σαφή και καθαρό ιδεολογικοπολιτικό λόγο έχει απείρως μεγαλύτερες πιθανότητες και δυνατότητες να μεταπείσει έναν επαναστατημένο, όπως πιο πάνω, μικροαστό, παρά τους βολεμένους μικροαστούς (ψηφοφόρους και στελέχη) του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Υ.Γ. Εκτός από τους βολεμένους υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την προσδοκία του βολέματος.

Chrysotheras είπε...

"Never underestimate that a small group of thoughtful, committed people can change the world; indeed it's the only thing that ever has..."
Margaret Mead

Γιάννης Αρ είπε...

@Bourchas

Δεν μπορώ να δεχτώ την άποψη σου, παρότι "βλέπω" την θεωρητική διαδρομή που σε κάνει να καταλήγεις σε αυτά τα συμπεράσματα.

Η διαφοροποίηση μου βρίσκεται στο ότι δεν μπορώ να δεχτώ την λογική άσπρου μαύρου που βάζεις.

Σε καμία περίπτωση το 80% των ψηφοφόρων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν εντάσσονται σε "Η συστημική ψήφος στηρίζει την νταβαντζίδικη εθνικιστική κλεπτοκρατία" και σε αυτό "Η συστημική ψήφος περιλαμβάνει συμβιβασμένους μικροαστούς που δεν τους ενοχλεί απολύτως τίποτε και που είναι ενταγμένοι σε δύο προσοδοθηρικούς μηχανισμούς, που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα."

Ο κόσμος ψάχνει λύσεις για τα προβλήματα και οι περισσότεροι στην Ελλάδα σκέφτονται με την λογική το μη χείρων βέλτιστο, από εκεί πηγάζουν τα ποσοστά του δικομματισμού και όχι από το βόλεμα ή την ελπίδα κλεψιάς.

Με την λογική που βάζεις ποτέ δεν θα υπάρξει κόμμα που θα μπορεί να κυβερνήσει.

Όσο για το θέμα των στρογγυλεμένων θέσεων της ΦΣ το θεωρώ ότι είναι απόρροια του μικρού χρόνου ζωής της και όχι θέμα πολιτικής άποψης. Γιαυτό αναφέρθηκα και στην ανάγκη να γίνει κάποια στιγμή συνέδριο.

. είπε...

Πότε πήραν 80% το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ??
Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ και με 100% ενσωμάτωση, από 9921343 εγγεγραμένους, η ΝΔ πήρε 2995321 και το ΠΑΣΟΚ 2727702. Δηλαδή τους ψήφισε μόνον το 57% του εκλογικού σώματος. Από αυτούς, ας θεωρήσουμε πως ο ένας στους 4 ψηφοφόρους τους, τους ψήφισε όχι λόγω στήριξης αλλά για λόγους τακτικής (για να "μη βγει η κακή Δεξιά" ή για να "μη ξαναπάμε σε εκλογές"). Με αυτή την παραδοχή προκύπτει πως μόνο το 43.3% του εκλογικού σώματος είναι συνεπείς ("βολεμένοι" εκλογικά) ψηφοφόροι των 2 μεγάλων κομμάτων, κι, επομένως, υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρόν γι'αυτούς που θέλουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό.

Ως προς τα οικονομικά της ΦΣ, δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για τα έσοδα-έξοδα, αλλά πιστεύω πως η κινητοποίηση και αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων που διαθέτουμε είναι πολύ πιο σοβαρό θέμα από τα χρήματα που θα ξοδευτούν.

Δηλαδή τι πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε με μισό εκατομμύριο ευρώ εσείς που λέτε "δεν είχαμε λεφτά" τη στιγμή που είχαμε 20 μέρες για να διεξάγουμε προεκλογικό αγώνα από μηδενική βάση και που τα προεκλογικά φυλλάδια τα οποία τυπώσαμε έφτασαν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη πριν τις εκλογές; Η έλλειψη χρημάτων έφταιξε;

ΥΓ: Παρακαλώ σημειώστε πως το επιθετικό του τόνου είναι καθαρά Σωκρατικό και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική μομφή σε κανέναν

Nikitas Larin είπε...

Roark, οι πολιτικές μας απόψεις σχεδόν συμπίπτουν, αλλά για το οργανωτικό κομμάτι οφείλω να διαφωνήσω.
Οπως έχω γράψει και στο ενδοκομματικό φόρουμ, πιστεύω ότι μόνο με την οικονομική τακτοποίηση όλων των μελών θα έχουμε ήδη ένα καλό κεφάλαιο.
Το χρηματικό κεφάλαιο μπορεί να διαχειρησθεί με πολλούς τρόπους, ο πιο σωστός όμως πιστεύω πως είναι οι επενδύσεις. Για να αναπτυχθούμε και να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, πρέπει να δημιουργήσουμε κομματική περιουσία-ενεργητικό, το οποίο θα παράγει περισσότερο ενεργητικό το οποίο πρέπει να είναι ρευστοποιήσημο σε περίπτωση ανάγκης όπως είναι η εκλογική κάθοδος.

Από οργανωτικής άποψης χρειαζόμαστε καλύτερο συντονισμό από τη ΔΕ για ανάπτυξη θεσμών όπως είναι οι τοπικές κινήσεις. Δεν μπορούμε ο καθένας απο μας να προτείνουμε ότι μας κατέβει, θεωρώντας τις προτάσεις μας φιλελεύθερες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γίνεται όλος ο σχεδιασμός κεντρικά, αυτό που χρειάζεται είναι η αποσάφηνση των προγραμματικών μας θέσεων έτσι ώστε να υπάρξει μια πιο αναλυτική κατευθυτήρια "γραμμή".

Σίγουρα πρέπει όσο το δυνατών πιο γρήγορα να δημιουργηθούν φόρουμ φίλων και φόρουμ φοιτητών στην κεντρική ιστοσελίδα έτσι ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρος ο ρόλος του φόρουμ μελών.
Το καινούριο newsline μπορει να γίνει και blogwatch...

Είναι πολλές οι προτάσεις, έτσι χρειάζονται μια πιο εκτενή συζήτηση, ίσως και απο κοντά....

George Bourchas είπε...

@Γιάννης Αρ

Tου Στεφανου Μανου
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_23/09/2007_242489

[Την περασμένη Κυριακή ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Είναι φίλοι μου, ευκατάστατοι, ώριμοι (γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’40), διαβάζουν, τουλάχιστον, τους τίτλους της «Καθημερινής», πιστεύουν ότι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Το 2004, το 2000, το 1996 και όσο θυμούνται ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Είναι αρετή να μένεις σταθερός, να μην αλλάζεις. Είναι συντηρητικοί. Οταν ακούν την κριτική μου, υπερθεματίζουν, «έλα καημένε, όλα σάπια είναι, το κράτος έχει διαλυθεί, δεν διορθώνεται πια». Ενθουσιάστηκαν με την προοπτική της κατάργησης του φόρου κληρονομίας στα ακίνητα (που συμπλήρωσε την κατάργηση του φόρου κληρονομίας στις μετοχές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ). Τα παιδιά τους σπούδασαν σε καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού, η διάλυση ευτυχώς δεν τους άγγιξε. Ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, χωρίς να περιμένουν πολλά πολλά, σχεδόν τίποτε, και ελπίζουν χωρίς να το πολυπιστεύουν ότι ο Καραμανλής θα είναι καλύτερος τη δεύτερη τετραετία. Οι ίδιοι δεν αλλάζουν, είναι σταθεροί στην επιλογή τους, ελπίζουν να αλλάξει η επιλογή (η Νέα Δημοκρατία), να γίνει καλύτερη τόσο ώστε να δικαιολογεί την ψήφο τους. Αλλά και αν δεν αλλάξει, πάλι αυτή θα ψηφίσουν. Τους ξέρει η Νέα Δημοκρατία. Τους έχει καταλάβει, έχει λάβει το μήνυμα.]

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό ρε Φώτη. Ζήτα από τον Δημητρά, να τηλεφωνήσει στον George Soros. Αυτός μπορεί να σου στείλει κανένα τσεκ με χρήματα από τα 13 δισεκατομύρια αγγλικές λίρες που "έφαγε" από την οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας σε μία μέρα...και σύντομα θα γίνεις και πρωθυπουργός. Άλλωστε έχετε κοινές ιδέες που όλες μαζί ... δεν ακουμπούν κανέναν! Ούτε το ΚΚΕ και τους αριστερούς που θέλουν όλους τους Έλληνες Δημόσιους υπαλλήλους (βλέπε Σοβ.'Ενωση), ούτε τους δεξιούς που δεν γουστάρουν τις ξεφωνημένες αδερφές και τους φιλοσκοπιανούς όπως κάνει η ΦΣ. Άρα η ΦΣ είναι ελαφρώς εξωγήινη και για αυτό απέτυχε. Απέτυχε γιατι στερείται των ιδανικών που βρίσκουμε σε άλλα κόμματα. Είναι δυνατόν σε μία ΕΛλάδα που όλοι θέλουν να είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι εσύ να τους απειλείς με ΑΡΣΗ της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ; Οταν ένας στους 10 Έλληνες είναι Δημ.Υπάλληλος και όλοι υπόλοιποι εξαρτώνται από το κράτος μέσω επιδοτήσεων ή μέσω κρατικών προμηθειών... είναι δυνατόν να μιλάς για φιλελεύθερη οικονομία;
Εδώ πλάνητης γη, καλεί το διαστημόπλοιο ΦΣ όπως παραμείνει εντός γήινης τροχιάς. Λάθος προιόν σε λάθος αγορά... είναι ο ορισμός της αποτυχίας ... με όρους marketing.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock