Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2008

Ψηφίζουμε nomint!



Τη nomint την ξέρετε. E, ναι την ξέρετε. Είναι η νέα και promising εταιρεία motion design που έφτιαξε και τα διαφημιστικά σποτάκια για τη Φιλελεύθερη Συμμαχία, τα οποία σποτάκια κέρδισαν, προεκλογικά, τις εντυπώσεις.
H nomint είναι η εταιρεία που έφτιαξε το σποτάκι για τις κλιματικές αλλαγές για τη WWF.
O Γιάνης Κωνσταντινίδης και ο Χρήστος Λεφάκης είναι δύο πολύ νέοι άνθρωποι από αυτούς που σε κάνουν να γεμίζεις αισιοδοξία για το μέλλον. Σε κάποιο πρότζεκτ-διαγωνισμό που είναι πολύ σούπερ-ντούπερ όπως εξηγεί ο Crazy Monkey και για τον οποίο εγώ καταλαβαίνω ελάχιστα, προκρίθηκαν στον τελικό των 25. Αυτό σημαίνει για τη nomint διεθνή αναγνώριση!
Ψηφίζουμε το βιντεάκι των nomint λοιπόν. Βέβαια, πρέπει να κάνετε εγγραφή στο σάϊτ κι αφού κάνετε εγγραφή, μετά να ψηφίσετε, κάτι εντελώς βαρετό και ενοχλητικό αλλά come on το έκανα μέχρι κι εγώ! (hint: χρησιμοποιείστε το guerrilamail για να μην αποκαλύπτεται τη διεύθυνση σας)
Η nomint, αξίζει την ψήφο μας!
Γιάννη και Χρήστο, καλή επιτυχία! :-D

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά με όλο το συμπάθειο, όμως κατά την γνώμη μου αυτό το πόστ είναι απαράδεκτο. Δηλαδή, ό λόγος που πρέπει να ψηφίσει κανείς την nomint είναι επειδή είναι η "δικιά μας" ?

Έλεος ρε παιδιά, κι εσείς? :-(

Νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο, τουλάχιστον εδώ, το πόσο κακό έχει κάνει αυτή η νοοτροπία στη χώρα. Αυτό ακριβώς κάνουν και οι ψηφοφόροι. Πάνε και ψηφίζουν τον ένα ή τον άλλο μαλακάκο επειδή είναι του κόμματος, πως να το κάνουμε. Και έχουμε καταλήξει να έχουμε παρέλαση μασκαράδων στη Βουλή.. τέλος πάντων.

Μη μακρυγορώ, όποιος πάει να ψηφίσει ας ψηφίσει όποιο του αρέσει περισσότερο κι αν του αρέσει η nomint να ψηφίσει τη nomint. Αλήθεια τι αξία έχει ο διαγωνισμός αν οι ψήφοι πέφτουν με τέτοια κριτίρια? Μήπως αν σκέφτονταν έτσι και οι άλλοι δεν θα είχαν καμία ελπίδα τα παιδιά? Προφανή πράγματα ρε παιδιά..

Ελπίζω να δέχεστε την καλοπροαίρετη κριτική και να αναθεωρήσετε.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω, αλλά αν τα σποτάκια της Nomint είχαν κλέψει την παράσταση, θα είχατε πάρει λίγες παραπάνω ψήφους από τις 7500 των φίλων και συγγενών σας (7500 δια των 300 που υπέγραψαν τη ίδρυση της ΦΣ υπολογίστε πόσο μας κάνει).

(...Νταξ, σας πειράζω, ελπίζω να σηκώνετε την καζούρα :P)

kouk είπε...

ανώνυμε, με παρεξήγησες. Αυτό το post προτρέπει α) να ψηφίσετε σε έναν διεθνή διαγωνισμό που έμαθα επ'ευκαιρία της συμμετοχής της nomint και β) ότι πιστεύουμε ότι το αξίζουν. Δεν λέει ψήφισε τους και ας μη πιστεύεις ότι το αξίζουν αλλά ψήφισε τους επειδή το αξίζουν! Μπορείς βεβαίως να διαφωνείς και να ψηφίσεις κάτι άλλο και δεν θα σε κακοχαρακτηρίσω ούτε θα πω ότι "πήγες κόντρα" επειδή δεν ψήφισες το ίδιο με μένα. Αλλά δικαιούμαι να έχω γνώμη ως προς τι θα έπρεπε να ψηφίσεις, έτσι δεν είναι;

Όσον αφορά τη nomint είναι απολύτως θεμιτό να ζητάς από φίλους και γνωστούς να σε βοηθήσουν, επειδή πιστεύεις ότι το αξίζεις βεβαίως και επειδή πιστεύεις ότι οι φίλοι σου το πιστεύουν επίσης. Η νοοτροπία είναι διαφορετική επειδή έχει ένα επιπλέον στοιχείο, συγκεκριμένα ότι αυτοί που ψηφίζουν τους "δικούς τους" περιμένουν ανταλλάγματα, ενώ προφανώς η nomint δεν σκοπεύει να δώσει ανταλλάγματα.

Ανώνυμος είπε...

Τι σας άρεσε σε αυτά τα σποτάκια? Αν τα έβλεπα χωρίς να ξέρω ότι είναι της ΦΣ θα νόμιζα ότι τα έφτιαξε κάποια αντιχριστιανική αίρεση.

libertarian είπε...

Ο Διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους είναι χριστιανικότατος, οι ηγεσίες της Εκκλησίας δεν ήταν όλες αυτές τις χιλιετίες τόσο χριστιανικές. Δες τις δηλώσεις (1:46) του τελευταίου Αρχιεπίσκοπου και θα δεις ότι συμβαδίζουν με το μήνυμα του σποτ.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν παρεξήγησα το ύφος του ποστ πάντως. Εμένα μου κάνει για ύφος βοσκού που σφυρίζει στα πρόβατα. Για το videaki δεν κάνεις λόγο, ούτε παραθέτεις κάποιο επιχείρημα που να εξηγεί γιατί σου άρεσε και τι το κάνει ανώτερο. Σχεδόν παραδέχεσαι ότι δεν είδες καν τα υπόλοιπα videakia και αυτό μοιάζει να μην έχει και τόση σημασία. Εκτιμώ ότι κι άλλοι από τους συντελεστές μπορούν να συμφωνήσουν μαζί μου αν ερωτηθούν.

Ίσως να φάνηκε ότι παρεξήγησα τη νοοτροπία αλλά πόσο πιο ευγενικά να το έλεγα? Πιστεύω ότι φαίνεται και από το πρώτο ποστ, αν έβλεπα τέτοιο πράγμα αλλού δεν θα ασχολιόμουν καν αλλά εδώ μου χτύπησε άσχημα. Πιστεύω ότι κατάλαβες αυτό που ήθελα να πω και από κει και πέρα όλα καλά.

Τα δύο τρόλ που πετάκτηκαν τα προσπερνάω κι από την άλλη φορά με nickname για να συνεννοούμεθα.

Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε νομιζω οτι εχεις αδικο,
ειναι φυσικοτατο να προοθουμε και να προτινουμε με παθος καινουργια φρέσκα και εγχωρια πραγματα! ειδικα αν αυτα αξίζουν και κανουν μια αξιοθαυμαστη προσπαθεια με κατι τοσο προτοποριακο οσο αυτο που κανουν αυτα τα παιδια! (σου θυμίζει κατι αυτο?)
ας μη γινομαστε υπεραντιεθνικιστες... ολοι θελουμε να δουμε φρεσκα ωραια και αξιολογα πραγματακια σε αυτον τον τοπο... ας τα στυριζουμε λοιπον,

thanks
lucy

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock