Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

And the θράσος Oscar goes to..

Έμεινα άναυδος διαβάζοντας σήμερα το πρόσφατο δελτίο τύπου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Συγκεκριμένα έμεινα άναυδος διαβάζοντας τα παραθέματα από την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. Πρωτού διαβάσετε περί Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. δοκιμάστε την φαντασία σας προσπαθώντας να αναγνωρίσετε για τι είδους οργάνωση μιλάμε από τα παρακάτω παραθέματα:

Αλλά τώρα δεν είναι μάχη. Είναι ο πόλεμος. Και όποιος δειλιάσει, θα κηρυχτεί λιποτάκτης. Όποιος σπείρει τη διχόνοια, θα στηθεί στον τοίχο. Το δίκιο μας, μας δίνει δικαιώματα έκτακτης ανάγκης. Ξηλώστε τις μηχανές όποιου τολμήσει να βάλει κλειδί στην πόρτα πρακτορείου. Κλείστε τους όπου ανοίξουν. Αυτή η μάχη δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ.
(Η έμφαση είναι δική μου, αλλά τα κεφαλαία γράμματα όχι.)

Σε αυτό το σημείο αναρωτιέται κανείς εάν η Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. είναι κάποιο clan στο WoW. Ή ίσως παραστρατιωτική οργάνωση.

Την Πέμπτη το βράδυ έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου, ΟΛΟΙ οι πράκτορες θα παραδώσουν τα SISCO τους στους κεντρικούς πράκτορες. Όποιος δεν παραδώσει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δικαιολογία, δίνουμε εντολή να του το πάρουν οι πράκτορες της περιοχής και η ευθύνη βαραίνει την Ομοσπονδία. Αυτός ο πόλεμος θα έχει θύματα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Βρε, μήπως πρόκειται περί κάποιας μυστικής υπηρεσίας κάποιου ομοσπονδιακού κράτους; (τους έστειλε ο Ομπάμα, ο Πούτιν ή η Μέρκελ;)

Οι ομάδες περιφρούρησης που θα οργανώσουν τα σωματεία έχουν εντολή να κλείσουν με κάθε τρόπο τους προδότες. Δεσμευόμαστε πως σε όποιου σωματείου η διοίκηση ανοίξει κερκόπορτες, την επόμενη μέρα θα μας βρουν μπροστά τους. Στάχτη να γίνουν. Καλύτερα να κλάψουν 100 παρά οι οικογένειες πέντε χιλιάδων. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

Κυρίες και κύριοι, όχι, δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Η Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. αποτελεί έναν συνδικαλιστικό οργανισμό των προσοδοθήρων ενός κρατικού μονοπωλίου, συγκεκριμένα του ΟΠΑΠ. Δηλαδή μιλάμε για παράσιτα εκ προοιμίου (ορίστε ένα δυστυχώς παλαιό άρθρο για τα κέρδη τους, αλλά μπορείτε να ρωτήστε οποιονδήποτε ασχολείται με το στοίχημα για τις μονοπωλιακά υψηλές τιμές του ΟΠΑΠ). Οπότε πιστεύω ότι το Όσκαρ θράσους τους αξίζει. Αρκεί βέβαια να μην τους περάσει (αλήθεια τι να κάνεις με τέτοιους τραμπούκους; που να βρεις το δίκιο σου εάν γίνεις το θύμα τους;)

Διαβάστε όλη τους την ανακοίνωση εδώ.

3 σχόλια:

mantz είπε...

Δυστυχώς ο τζόγος είναι εθισμός οπότε ούτε μποϊκοτάζ δεν μπορεί να ξεκινήσει κανείς εναντίον τους...

Νομίζω ότι είναι προφανές πως οι επικεφαλής της εν λόγω οργάνωσης (θα) έχουν και ποινικές ευθύνες για παρακίνηση σε βία.
Έλα όμως που η ελληνική "δικαιοσύνη" δείχνει να δειλιάζει και να σφυράει αδιάφορα μπροστά στις απειλές του κάθε νεοφασίστα.

mantz είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Panos Konstantinidis είπε...

Τη διάβασα την ανακοίνωση όταν καταχώρησε το νέο η ΦΣ. Πραγματικά οι άνθρωποι (οι της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.) είναι τρελλοί για δέσιμο και χρήζουνε ψυχιατρικής βοήθειας.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock