Πέμπτη, Νοεμβρίου 04, 2010

όπου ακούς πολλά κοκκόρια.. βάλε σταυρό!

Εναλλακτικός Τίτλος: «Μνημόνιο Συνεννόησης με την 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων»


Έχω την χαρά να αναφέρω ότι σε αυτές τις εκλογές στον Δήμο Αθηναίων μπορείτε να ψηφίσετε τουλάχιστον δύο από τους παλαιότερους συντελεστές του e-rooster blog, τον kouk και τον libertarian, οι οποίοι κατεβαίνουν, ως μέλη της δημοτικής κίνησης «Πορτοκαλί», στον συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» του Γιώργου Καμίνη . Ως υποψήφιοι κοινοτικοί (διαμερισματικοί) σύμβουλοι της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου τα ονόματα μας εμφανίζονται μόνο στο ψηφοδέλτιο του 1ου δημοτικού διαμερίσματος. Ωστόσο όσοι δεν ψηφίζετε στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα  (μάθετε που ψηφίζετε εδώ) μπορεί να ενδιαφερθείτε για τους υπόλοιπους υποψήφιους του «Πορτοκαλί» εδώ.

Στόχος της υποψηφιότητας μας είναι να προωθήσουμε εκείνες τις πολιτικές που θα κάνουν τον Δήμο μέρος της λύσης και όχι μέρος των αστικών προβλημάτων όσων ζούνε μόνιμα ή περνούν περιστασιακά μερικές ώρες στην πόλη μας. Βασική προϋπόθεση για αυτό είναι η μείωση του μεγέθους του Δήμου, κόβοντας την διάθεση των υπέρογκων δημοτικών τελών σε άχρηστες και παρασιτικές δραστηριότητες, την μείωση τους και την αποτελεσματική χρήση του εναπομείναντος κλάσματος σε έργα που ωφελούν το σύνολο. Επίσης βασική προϋπόθεση είναι ο έμπρακτος σεβασμός στις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας και φυσικά τον πλήρη σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων του κάθε ανθρώπου που βρίσκεται εντός του Δήμου, ανεξάρτητα της εθνικότητας, της θρησκείας και των προσωπικών του προτιμήσεων σε κάθε τομέα της ζωής του.

Η ψήφος και η βοήθεια σας θα μας τιμούσε ιδιαιτέρως!

2 σχόλια:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους. Είναι αισιόδοξο το μήνυμα της ενασχόλησης με τα κοινά της πόλης, κόντρα στα μηδενιστικά και ισοπεδωτικά "fuck the vote" που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Στέλιος είπε...

Καλή επιτυχία σε όλους.
(Πότε θα πάρουμε οι μπλόγκερς τα πόστα, να δώσουμε κανά μάθημα στους πολιτικάντιδες...)

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock