Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

Osama is dead, it's a party in the U.S.A. :)

Διαβάζω "The Unlikeliest Post-Osama Anthem: Miley Cyrus' 'Party in the U.S.A.'". Και όμως πιστεύω ότι οι Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερο τραγούδι για το τέλος ενός από τους μεγαλύτερους τρομοκράτες, που είχε βάλει στόχο την χώρα τους. Αυτό το τραγούδι με την όμορφη κοπέλα που φοράει ένα καυτό κοντό σορτσάκι αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σιχαίνονται και θέλουν να αλλάξουν οι θρήσκοι φονταμενταλιστές . Την ελευθερία των γυναικών να φοράνε ότι θέλουν, να είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες, να επιλέγουν αυτές τους συντρόφους τους, να απολαμβάνουν τις ατομικές τους ελευθερίες, να έχουν δύναμη. Γιατί η ομορφιά είναι δύναμη (μια όμορφη ανεξάρτητη γυναίκα έχει σχεδόν απεριόριστη εξουσία επάνω σε έναν άνδρα, τον κάνει στην κυριολεξία ότι θέλει) και τους την παίρνουν αναγκάζοντας τες να φοράνε μπούρκα. Δεν μπορούν να ανεχθούν οι γυναίκες τους να βλέπουν τις δυτικές ελεύθερες και να τους υπενθυμίζουν ότι δεν είναι ανάγκη τα πράγματα να είναι έτσι.Οι θρήσκοι φονταμενταλιστές είναι εξουσιομανείς, αν είναι ανεξάρτητο και όχι υποταγμένο ακόμα και αυτό το πλάσμα που λέγεται γυναίκα που όλους αυτούς τους αιώνες ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης χωρίς δικαιώματα τότε πάει, πως θα επιβάλλουν τα θέλω τους σε όλους εμάς; Οι ντυμένες σέξι γυναίκες είναι το σύμβολο της ελευθερίας του Δυτικού κόσμου ;-)

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Κανείς δεν θα διαφωνήσει σε αυτά, αλλά...
Οι ΗΠΑ δεν είναι εξουσιομανής;
Πόσοι αθώοι πέθαναν μέχρι τώρα με τον πόλεμο κατά τις τρομοκρατιάς;
Απ' όλες τις πλευρές, δεν λογαριάζω πλευρές...
Οι ΗΠΑ και ο Οσάμα είναι οι δύο όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος. Και οι αθώοι πέφτουν στον βωμό των ίδιων επιδιώξεων, απ' όλες τις πλευρές.

K είπε...

Πηγαίνουμε από το ένα άκρο (ολόσωμη φορεσιά = μπούργκα) στο άλλο (κοντό σορτσάκι, ξώκοιλο, ξώπλατο, ξώστηθο = ξέκωλο). Κανένα άκρο δεν είναι ευχάριστο, καθένα για τους δικούς του λόγους εκμετάλλευσης.

Και η παραπλανημένη Miley Cyrus, που την προορίζουν/προγραμματίζουν τώρα να κάνει το "comeback" της, είναι η πλέον αναμενόμενη επιλογή για hit "viral" song τέτοιας περίπτωσης. Χορέψτε, κουνήστε τους γοφούς σας, γνέφω το κεφάλι μου, όλα θα πάνε καλά επειδή ο DJ παίζει το τραγούδι μου, ρομποτάκια.

Και φυσικά όλοι οι Αμερικανοί χάρηκαν πιστεύοντας αυτά που τους είπε η κυβέρνησή τους, τα οποία, για άλλη μια φορά, ήταν ανακρίβειες και ψέματα. Αλλά ας το γιορτάσουμε με ένα μεγάλο event στο "σημείο μηδέν". Μόνο πείτε στον Osama να μην έρθει, υποτίθεται ότι είναι νεκρός.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Η ανωμαλία των φονταμενταλιστών στο κεφάλι σας από την ανάποδη λέγεται ελευθερία; Αν ήταν ολόγυμνη δεν θα ήταν πιο ελεύθερη; Ή μήπως είστε πουριτανοί;;;

είχα διαβάσει παλιότερα ότι μια από τις επιτυχίες της «απελυθέρωσης» του Ιράκ ήταν ότι οι γυναίκες μπορούν τώρα να γίνουν πουτάνες χωρίς να τις κυνηγάνε. Μεγάλη επιτυχία σκέφτηκα!

Τώρα με τη στροφή της Κούβας προς την «ελευθερία» ξέρω καλά ότι εκατομμύρια ανώμαλοι αμερικανοί την ταυτίζουν με το μπουρδέλο. Ονειρεύονταν τη Κούβα- μπουρδέλο του Μπατίσα. Πραγματικά προσκυνώ την.. .ελευθερία!!!

Τέλος, τα εκατομμύρια νεκροί των αμερικανών τρομοκρατών της κρατικής τρομοκρατίας και της κατοχής ποιος θα τα κλάψει. Και τα παιδάκια που σκοτώνουν εν ψυχρώ είναι τρομοκράτες; Και αξίζει να πεθαίνουν για χάρη του νεκρού ή ζωντανού Μπιν Λάντεν; Ας αφήσουμε το παιδί της CIA που έγινε πραγματικός τρομοκράτης αλλά για τους άλλους και τα παιδιά; Γι αυτούς τους νεκρούς γλεντάνε οι αμερικανοί;

Αλλά ποιος κατοχικός στρατός δεν ονομάζει τρομοκράτες όσους αντιστέκονται. Μήπως μπορείτε να βρείτε μια περίπτωση στην ιστορία; Μήπως στο Βιετνάμ; Μήπως εκτός των αμερικανών, οι πολιτισμένοι Άγγλοι στις αποικίες το έλεγαν; Μήπως η Γάλλοι, Πορτογάλοι; Κανείς!

Dorotheos είπε...

Βλακωδέστατο άρθρο, πράγματι.

pirate_of_dream είπε...

Στον αρθρογράφο και στους ευήθεις που διαβάζουν Time ταιριάζει γάντι το American idiot των Greenday.

ΥΓ: Για άλλη μια φορά σε αυτό το site: κακογουστιά, χοντροκοπιά, επιδερμικότητα, κοινοτοπία=αμερικανιά.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock