Κυριακή, Μαΐου 16, 2010

Ελληνική Οικονομία: η εποχή του ΔΝΤ...

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο του Νόμου (μαζί με τα Παραρτήματα, όπως δημοσιεύτηκε -όχι στη πρώτη σελίδα ως ώφειλε, αλλά κάπου χωμένο- στο web site του Υπουργείου Οικονομικών) που υλοποιεί την τετραμερή συμφωνία μεταξύ ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και Ελληνικής Κυβέρνησης για την "διάσωση"  της εθνικής οικονομίας, με τίτλο: 
"Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"

Αυτό που θα πρέπει κυρίως να προσέξετε σαν το πλέον "ζουμερό" είναι το Παράρτημα IV: "Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις της Οικονομικής Πολιτικής" που αποτελεί και τον κύριο άξονα πέριξ του οποίου θα περιστρέφεται από εδώ και στο εξής η οικονομία της χώρας. 
Καλούνται πάντες οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθούν την πιστή υλοποίησή του....

















Ακολουθεί παρακάτωι η αντίστοιχη ανακοίνωση του ΔΝΤ με το σχετικό Μνημόνιο. 

Προσωπικά αμφιβάλλω εάν τούτο θα τηρηθεί (ως οφείλεται) κατά γράμμα ώστε να "ρέουν" ομαλά οι εκταμιεύσεις. Αλλά και και πάλι τίποτε δεν αποκλείεται, δηλ. να δούμε την σοσιαλιστική μας κυβέρνηση να καταφέρει να κυριαρχήσει στα ανακλαστικά της, και να επιβάλλει τα προβλεπόμενα μέτρα που και η ΝΔ ακόμη "αδυνατούσε"!.. .


Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock