Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2009

Αν δεν πούμε συγνώμη…

Έλαβα τις προηγούμενες ημέρες ένα email από έναν κύριο Κώστα Λάμπρο (της Πρωτοβουλίας για ένα νέο Ουμανισμό - www.infonewhumanism.blogspot.com) με τίτλο: «Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ» ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ;» (το όλο κείμενο μπορεί κανείς να διαβάσει και εδώ.)

Το ερώτημα του κειμένου απαντά σαρκαστικά στην παρακάτω δήλωση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφια, που φέρεται να έχει κάνει στο συνέδριο των Αποδήμων Κυπρίων.

Αν δεν πούμε συγνώμη η μια κοινότητα στην άλλη για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη και εάν δεν έρθει και η Τουρκία να μετανοήσει και να πει τη συγνώμη της για το έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του κυπριακού λαού, και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, δεν θα δούμε χαϊρι και δεν θα πάμε μπροστά.
Δε θα σας κουράσω με τις συνωμοσιολογικές παρατηρήσεις του σχολιαστή – όποιος απολαμβάνει σενάρια συνωμοσίας όπου οι ΗΠΑ (ώ, τι έκπληξη!) παίζουν το ρόλο του κακού ιμπεριαλιστή που τρέφεται από τη μιζέρια των λαών, μπορεί να εύκολα ανατρέξει στο πρωτότυπο κείμενο. Παραθέτω μόνο την παρακάτω παράγραφο ως χαρακτηριστική των εμμονών του κειμενογράφου:
Με τέτοιoυς "κομμουνιστές" υπηρέτες του Κεφαλαίου και πλύστρες του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού η Κύπρος, το αντιιμπεριαλιστικό προπύργιοo του Ελληνισμού, κινδυνεύει. Ας ελπίσουμε πως κι' αυτή τη φορά ο Μεγάλος Κυπριακός Λαός θα σώσει για μιά ακόμα φορά την Κύπρο, αλλά και την τιμή της παραπαίουσας αμερικανολάγνας Ελλάδας, της ναυαγισμένης αμερικανόπληκτης Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ομπαμοζαλισμένης Ανθρωπότητας.
Ο κ. Χριστόφιας όμως, δε δήλωσε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο. Δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί ο ρόλος της Τουρκίας ή των Αμερικανών στην τραγωδία της Κύπρου. Δύσκολα μπορεί κανείς να προσπεράσει και το ρόλο της Χούντας. Το ίδιο δύσκολα όμως μπορεί να αμφισβητηθεί και η βαρβαρότητα που έδωσε την αφορμή στην Τουρκία να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της.

Αν αποδεχόμαστε το διάλογο ως μονόδρομο για τη λύση του προβλήματος, τότε δεν υπάρχει καλύτερη βάση από μια αμοιβαία συγνώμη «για ότι έπραξε η μια κοινότητα στην άλλη». Ο κ. Χριστόφιας επιδεικνύει την τόλμη που ο προκάτοχός του προφανώς δεν είχε και αρνείται μάλλον να περιορίσει τη διπλωματική του φαρέτρα στις πατριωτικές υπερβολές.

57 σχόλια:

Unknown είπε...

Κοίτα, δεν ξέρω τα σχόλια, ούτε συνομωσιολόγος είμαι, τουναντίων. Αλλά η εθελοτυφλία η δική σας να μην θέλετε να αναγνωρίσετε ότι οι ΗΠΑ δεν παίζουν απλά το ρόλο, αλλά είναι οι ιμπεριαλιστές που "διαφεντεύουν" δια πυρός και σιδήρου την υφήλιο, είναι για γέλια.

ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ!

Στέφανος Αθανασιάδης είπε...

Γιατί ασχολούμαστε με αυτόν τον τύπο; Πολύ διαφήμιση του κάναμε

Εβελίνα-Εδουάρδα Archontovlahos είπε...

@ Κ Λάμπρου

"... το κόμμα του ως η ισχυρότερη σινισώσα των κυπριακών κυβερνήσεων «έπραξε» εγκλήματα σε βάρος των τουρκοκυπρίων συμπολιτών του, πράγμα για το οποίο δεν φαίνεται να συμφωνεί ο κυπριακός Λαός και δεν υπάρχουν αξιόπιστες ιστορικές μαρτυρίες;"

O Kυπριακός λαός μπορεί να μη συμφωνεί (δεν γνωρίζω λεπτομέρειες επ' αυτού) but this is immaterial.
Αυτό που είναι παγκοίνως γνωστό και ο τόπος βοά είναι ότι κάθε πρωί χιλιάδες Τουρκο-Κύπριοι περνούν την Πράσινη Γραμμή και πάνε στην "αντίπεραν όχθη" όπου εργάζονται ως υπηρέτριες, εργάτες οικοδομών κλπ κλπ. - δλδ όπως οι Ουκρανοί, Αλβανοί κλπ στην Ελλάδα. Η ειδοποιός διαφορά, βέβαια, είναι ότι οι Τουρκο-Κύπριοι είναι οικονομικοί "μετανάστες" στον ίδιο τους τον τόπο (αντιμετωπίζονταν και αντιμετωπίζονται ως παρίες, όπως οι Ελληνες Κομμουνιστές στην Μετεμφυλιακή Περίοδο).

@ Darthiir the Abban

Το ΟΤΙ οι ΗΠΑ είναι imperium ουδείς αμφισβητεί, αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι η χώρα αυτή είναι υπεύθυνη όταν, πέστε, βρέχει ή χιονίζει στην Ελλάδα.
Ετερον εκατέρωθεν (Βασιλειάδου)

Further, it is an indisputable fact that the Greek-Cypriots have long exploited and often abused their Turkish counterparts.

Eδώ Δουργούτι. Καλημέρα σας.

Κομφούκιος είπε...

To ότι υπήρχε ανάμιξη των ΗΠΑ (μιάς μορφής ή άλλης) στα γεγονότα του 1974 και στην στήριξη της Χούντας είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ. Εδώ ο κ. Clinton ζήτησε συγγνώμη κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, άρα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ - τι άλλη απόδειξη θέλουμε!

Τούτου δοθέντος, nonetheless,

είναι επίσης ΓΕΓΟΝΟΣ ότι αν δεν υπήρχαν ΒΛΑKΕΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ (όπως θέλετε τους ονομάζετε) - Ιωαννίδης και οι διάφοροι Σαμψών,

ΔΕΝ θα είχε ΠΡΟΚΥΨΕΙ ο ΛΟΓΟΣ/αιτία ή έστω το πρόσχημα για την ΑΠΟΒΑΣΗ των ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΟΛΑ τα προβλήματα της ΕΛΛΑΔΟΣ απορρέουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ και ΧΥΔΑΙΑ στρώματα που, ασφαλώς, εάν η χώρα μας διέθετε ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΣΤΙΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, θα ήσαν ακίνδυνοι
θυρωροί, μικρομεσαίοι υπάλληλοι, ψιλικαζτήδες, φορτοεκφορτωτές χειρώνακτες κοκ.

Ξεχνάτε ότι το βράδυ των ΙΜΙΩΝ, με τον κύριο Σημίτη φρέσο-ορκισμένο, κόντεψε να προκύψει ΣΥΡΡΑΞΗ λόγω ενός ΒΛΑΚΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΑΣΟΚου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού;;;;;

ΚΑΙ επέρχονται ΤΡΑΓΙΚΕΣ, πολύ χειρότερες, μέρες, διότι η άκριτη και ανερμάτιστη ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ των Ιωαννίδη και Σαμψών ελέγχει τα πάντα.

Πολύ ορθά δε ο ιδιοφυής Μάνος Χατζιδάκης είπε ότι η ΑΥΡΙΑΝΗ και το ΠΑΣΟΚ είναι η φυσική συνέχεια και συνέπεια της Χούντας ΚΑΙ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, όλος ο Λαός πλέον,

an infinite pile of trash!!!

Oi Αμερικανοί φταίνε γι αυτό;;;; ΚΑΙ χαζοί είναι να ΜΗΝ εκμεταλλεύονται περιστάσεις δοθησομένης πάσης ευκαιρίας;;;;

Unknown είπε...

Εάν ήμουν Τούρκος και μπορούσα να διαλέξω ΑΦ ΕΝΟΣ μεταξύ του σχεδίου Αννάν ή του νέου σχεδίου Χριστόφια-Ταλάλ (όπως προετοιμάζεται) και ΑΦ΄ ΕΤΕΡΟΥ μεταξύ της διχοτομήσεως θα διάλεγα αδιστάκτως την πρώτη λύση. Ύστερα από 30-40 χρόνια θα γινόταν Τουρκική και η σημερινή Κυπριακή Δημοκρατία.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ” Τυφλός τα τ’ ώτα τε τον νουν τα ’όμματα εστί”.
Βλέπε και
http://christosvardakas.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%9F%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3

Κομφούκιος είπε...

Κομφού the Conspirator

Στο Πειραματικό, 100 περίπου παιδιά ήμασταν όλα κιόλα, μιά οικογένεια. Είχαμε δυό γυμναστές, ένα σπουδαίο με διδακτορικό από Σουηδία, τον Παναγιώτη Φωτιά και ένα εθνικόφρονα, τον Λουζιώτη που με αντιπαθούσε διότι τότε ήμουν παχύς και maladroit, και τούμπαινα διαρκώς στη μύτη.

Μιά ωραία μέρα, στη Β Γυμνασίου μούρθε η έμπνευση και τούβγαλα το παρατσούκλι, "ο Ελλην".

Από τότε, μόλις τέλειωνε η πρωινή προσευχή, πήγαινα μπροστά και ωσάν άλλος Δημήτρης Μητρόπουλος, γινόμουνα ο conductor.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά τραγουδούσαν ΣΙΩΠΗΡΩΣ ή μουρμουρητά το "ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ' Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,

στους κάαααμπους πέεεεεφτει χιόνι, στ' άγριάάάάάάάάάάάάά
σταααα σκοτεινά

ο ΕΛΛΗΝ

ξεσπαθώώώώώώώώώ ώώώώώ ωώώώ νει

ο ΕΛΛΗΝ

ξεσπαθώνει ξεσπαθώώώώ ωώώώ νει.

Πα ραραρα πα, παρα ραρα πα
παρα παρα παρααααααπα

Πα ραραρα πα, ραρα πα
παρα παρα παπα"

ΜΟΛΙΣ λοιπόν φθάναμε στο "Ο ΕΛΛΗΝ" ακουγόμασταν εν μιά φωνή και μιά καρδία απ' αρχής μέχρι τέλους της οδού Σκουφά και μέχρι την Πλατεία Κολωνακίου.

Ο Λουζιώτης, τυπικός Ελληνας μικροαστός, χωρίς αίσθηση του humor, πήγαινε στον Επόπτη (στο ΠΣΠΑ δεν είχαμε Γυμνασιάρχη, αλλά Επόπτη) και διαμαρτυρόταν ότι του έκανα καζούρα.

Ερχόταν λοιπόν ο κύριος Περιστεράκης που με λάτρευε διότι ήμουνα σπουδαίος στα γλωσσικά (το πεδίο του) και υπομειδιώντας πειραχτικά, μούλεγε, "Καρατζόβα παιδί μου, πάλι συνωμοτείς;"

ΚΑΙ απαντούσα, "Απεναντίας κύριε καθηγητά, καλλιεργώ το εθνικόν φρόνημα των συμμαθητών μου".

Ici Manhattan. Bonjour a tous.

Ανώνυμος είπε...

Recommend some of Taiwan's high-quality sites so that you do reference and to share ~ and we wish everyone peace and happiness!

Insulation paper:隔熱紙,health foods:保健食品,Baby Cakes:彌月蛋糕
Kaohsiung County Tourism:高雄縣旅遊,>Kaohsiung yoga:高雄瑜珈,Shiba Inu:柴犬
Kenting Tourism:墾丁旅遊,cleaning companies清潔公司,cheese cake:乳酪蛋糕
Clothing wholesale:服飾批發,Vietnamese brides:越南新娘,brides from mainland China:大陸新娘
Shaping:整形,MOTEL:MOTEL,Japanese clothing:日系服飾
Jelly silicone:果凍矽膠,brides from mainland China:外籍新娘,Kaohsiung Tourism:高雄旅遊
Cake:蛋糕,yoga classes:瑜珈教室,Torque Wrench:扭力板手
Internet marketing:網路行銷,website ranking:網站排名,seo:seo

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κομφούκιε, Καρατζόβα σε λένε ή Χασαπογιάννη? Μας έχεις μπερδέψει.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιες πλάκες έκανα κι εγώ στη φιλόλογο και παραλίγο να μ´ αφήσει στην ίδια τάξη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά είστε τρελοί χαβαλέδες όλοι.

Κομφούκιε,μην μου πεις ότι πέταγες και σαΐτα μέσα στο μάθημα;
Έχεις γράψει ιστορία, φαινόσουνα τι ανεξάρτητη προσωπικότητα θα βγεις

Κομφούκιος είπε...

Στο Πειραματικό είχαμε αίσθηση του μέτρου ΚΑΙ των αναλογιών. Ποτέ σαϊτες.

Besides, για να καταλαβαίνετε, γύρω-γύρω από μας ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ σε ειδικά έδρανα, οι φοιτητές του Καποδιστριακού που παρακολουθούσαν την υποδειγματική ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ στο πλαίσιο της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (ενός από τα κομβικά τους μαθήματα). Ετσι, κάθε μέρα και κάθε ώρα είχαμε, αν θέλετε, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, so to speak. ΚΑΙ η Μαρίκα Κοτοπούλη ή Αιμίλιος Βεάκης (έτσι με αποκαλούσε η διαπρεπής μαμά) έδινε παράσταση και δημηγορούσε non-stop.

OTAN, σπάνια, ΔΕΝ είχαμε φοιτητές μέσα στην αίθουσα, ΤΟΤΕ και μόνο τότε χαλαρώναμε, ΚΑΙ ο καθηγητής ΚΑΙ εμείς, και γινόταν πανηγύρι.

Κομφούκιος είπε...

ΑΛΛΑ

ΑΛΛΑ

ΑΛΛΑ

ήρθε ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ

και είπε, "Εδώ έχουμε ελιτισμό"

ΚΑΙ κατάργησε μετά το 1982 τις εισαγωγικές, ακόμα ΚΑΙ στο Πειραματικό, που, από τους πρώτους των πρώτων όλων των Δημοτικών της Αθήνας όπως στα χρόνια μας, κατέληξε να έχει μαθητές ΦΥΤΑ.

Αντε τώρα να κάνεις υποδειγματική διδασκαλία με φυτά.

ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥ:

ΙΣΟΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυτά στο σχολείο λέγαμε όσους διάβαζαν.

Κομφούκιος είπε...

Με την λέξη "φυτά" εννοώ τα ηλίθια και διανοητικώς ελλειμματικά άτομα.

By the way, εμείς αυτούς που διάβαζαν, πάντα τους θαυμάζαμε.

Κομφούκιος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κάτι τέτοιες πλάκες έκανα κι εγώ στη φιλόλογο και παραλίγο να μ´ αφήσει στην ίδια τάξη.

28/8/09 21:13

ΔΕΝ είχε τέτοια στο Πειραματικό. ΗΤΑΝ απολύτως δημοκρατικό σχολείο που εξωθούσε τους μαθητές να είναι ελεύθερα πνεύματα. Οι καθηγητές (μέχρι να το διαλύσει ο φονιάς) είχαν βαθμό τουλάχιστον Λυκειάρχη και η μόνη προαγωγή που δεχόντουσαν αργότερα ήταν του Γενικού Διευθυντή του Υπ Παιδείας. ΔΕΝ είχαμε σαβούρα καθηγητές, διότι κατ' ελάχιστον ΔΕΝ θα άντεχαν ΟΥΤΕ μιά μέρα, intellectually εννοώ, στο περιβάλλον.

Το άλλο σημαντικό είναι πως επέμεναν στην ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. Στην πρώτη Γυμνασίου, ο μακαρίτης Νικόλαος Διαμαντής, φυσικός, μας λέει, "Σήμερα θα μάθουμε την έννοια της ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ". Φεύγουμε, πάμε στην Ρηγίλλης, μπαίνουμε στο trolley bus, και μας λέει, "Κρατηθείτε καλά από τις χειρολαβές". Στην συνέχεια, παρακάλεσε τον οδηγό να επιταχύνει λίγο το όχημα και μετά να φρενάρει απότομα.

Μόλις φρέναρε ο οδηγός, τα ΣΩΜΑΤΑ όλων μας κινήθηκαν ΠΡΟΣΩ, σχεδόν βίαια.

Γυρίζει τότε και μας λέει, "Αντιλαμβάνεσθε, λοιπόν, ΤΙ σημαίνει αδράνεια;;;"

Αυτήν ήταν η ΘΕΩΡΙΑ του Αλέξανδρου Δελμούζου και πολλών Γερμανοτραφών παιδαγωγών - ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ!!

Guess what. Oι πέντε πρώτοι, από 6 τάξεις αρχαιότερες και 6 νεότερες από την δική μου, βρίσκονται σχεδόν ΟΛΟΙ εκτός Ελλάδος, στας Αμερικάς, for the most part!!!!

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όμως, σας ΗΘΕΛΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

Είναι δυνατόν, λοιπόν, να ΜΗ τον ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ που εκμαύλισε τα Ελληνόπουλα και τα καταδίκασε στην απόλυτη ΑΓΝΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Κομφούκιος είπε...

ΒΕΒΑΙΩΣ

ΒΕΒΑΙΩΣ

ΒΕΒΑΙΩΣ

Αλλό πράγμα η πολιτική, so to speak, αναρχία, δλδ η κατάσταση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ και ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που καλλιεργούσε το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ και άλλο

η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ που καλλιεργείται στα κατώτατα δημόσια σχολεία της Ελλάδος.

Γ.Σαρηγιαννίδης είπε...

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα φιμώσει κανέναν ή θα περιορίσει το δικαίωμά του να διατυπώσει την άποψή του για οποιοδήποτε ζήτημα.

Βοηθάει όμως σε ένα blog όταν τα σχόλια είναι σχετικά με το post και δεν εξοστρακίζουν την όποια συζήτηση.

C A Hassapoyannes είπε...

Eχει δίκαιο ο κύριος Σαρηγιαννίδης. Λίγη αυτοπειθαρχία δεν βλάπτει. Από την άλλη έρχονται εκλογές και

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ υποχρέωση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι η

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ και ΓΕΛΟΙOΠΟΙΗΣΗ

της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ του 81 που κατέστρεψε τον ΤΟΠΟ.

C A Hassapoyannes είπε...

Σε όλους τους αγαπητούς bloggers αφιερώνω μουσικό έργο άφθαστης αισθητικής που ταιριάζει στην μελαγχολική κομψότητα του Manhattan, το φθινόπωρο.

Καλημέρα σας

Ανώνυμος είπε...

Types of chocolate:
Commercially available chocolate and chocolate can be divided into thermostat thermostat-free chocolate, the so-called free thermostat chocolate, is chocolate containing cocoa butter composition of the separation, and then replace the cocoa butter to vegetable oils, due to low prices, easy and in the is not easy to melt under high ambient temperature have been widely used in commercial purposes, the French chocolate Technology Normal University are reluctant to use the thermostat-free chocolate.

Dalai Lama's public trip from August 31 to September 2. Dalai Lama plans on the 30th night entry from Taoyuan International Airport, 31 Chinese and foreign journalists will be held the morning, afternoon, and visits prospecting disaster victims, on the 1st of the trip was a public speech and the victims of the village, a modern place in Kaohsiung City Comprehensive Stadium, 2 No. Han God Dome Banquet Hall with Cardinal Paul Shan Kuo-hsi of the talk.

Athena Smith είπε...

Ας θυμηθουμε τι συνεβη -συμφωνα με μαρτυριες- στο Γενικο Νοσοκομειο Λευκωσιας παραμονη Χριστουγεννων το 1963... Και πολλα αλλα....

C A Hassapoyannes είπε...

BEBAIOTATA

Kαι ιδού:

Στην συνέντευξη αυτή ο κύριος Παπαδόπουλος λίγο πολύ δήλωσε ότι « το 1963-64 στην πραγματικότητα ήταν οι Τουρκοκύπριοι που διέπραξαν τις σφαγές».

Στις 13 Μαΐου 2003 το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου δημοσίευσε κατάλογο 500 αγνοουμένων Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι εξαφανίστηκαν κατά τις περιόδους 1963-64, 1967 και 1974, βλέπε (http://www.mfa.gov.cy ).

Ταυτόχρονα το υπουργείο ζητά, από όποιους ξέρουν, πληροφορίες σχετικά με το πώς εξαφανίστηκαν οι Τουρκοκύπριοι αυτοί, υποσχόμενο ότι οι πληροφορίες αυτές θα διεκπεραιωθούν διακριτικά και μυστικά.

Η Αντιεθνικιστική Κίνηση θα προσπαθήσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να δώσει πληροφορίες σχετικά με τους δολοφονηθέντες Τουρκοκύπριους, ταυτόχρονα όμως απαλλάσσει το κυπριακό υπουργείο από την υποχρέωση διακριτικότητας που ανέλαβε.

Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου αναφέρει ότι επί συνόλου 500 αγνοουμένων Τουρκοκυπρίων, 219 εξαφανίστηκαν κατά την περίοδο 1963-64, 5 κατά την περίοδο 1967 και 276 κατά την περίοδο της τουρκικής εισβολής του 1974.

Από τους 219 Τουρκοκύπριους που εξαφανίστηκαν το 1963 το υπουργείο αναφέρει 26 άτομα τα οποία εθεάθησαν για τελευταία φορά στην Ομορφίτα, το τουρκοκυπριακό προάστιο της Λευκωσίας.

Στο σημείο αυτό το υπουργείο προβαίνει σε ένα τεράστιο στατιστικό λάθος. Είναι γνωστό ότι γύρω στα Χριστούγεννα του 1963 οι παρακρατικοί του Σαμψών, Γεωργκάτζη και Λυσαρίδη, επιτέθηκαν στην Ομορφίτα, όπου, σύμφωνα με την υπ΄αριθ S/5950 της 10ης Σεπτεμβρίου 1964 έκθεσης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών προς το Συμβούλιο Ασφαλείας, κατέστρεψαν 50 σπίτια ολοσχερώς και 240 μερικώς.

Όσον αφορά τις ανθρώπινες απώλειες, οι ίδιοι παρακρατικοί συνέλαβαν στην Ομορφίτα 500 Τουρκοκυπρίους και μαζί άλλους 150 Τουρκοκυπρίους από το χωριό Κουμσάλ, τους μετέφεραν στο σχολείο Κύκκος της Λευκωσίας. Από αυτούς τους 650 Τουρκοκυπρίους οι παρακρατικοί ξεχώρισαν 150, τους οποίους την ημέρα των Χριστουγέννων απομάκρυναν βίαια από το σχολείο. Όπως βεβαίωσε μια Αγγλίδα δασκάλα του σχολείου Κύκκος, την ημέρα εκείνη και αμέσως μετά την απομάκρυνση των Τουρκοκυπρίων ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Την αγγλίδα αυτή δασκάλα, οι αγγλικές αρχές απομάκρυναν την ίδια μέρα από την Κύπρο για λόγους ασφαλείας.

Αιώνιο μάρτυρα του εγκλήματος αυτού των τρομοκρατών παραμένει η γνωστή φωτογραφία του Σαμψών, ο οποίος επιστρέφοντας την ημέρα αυτή ως

« θριαμβευτής » από την Ομορφίτα κρατούσε ως «ένας νέος Λεωνίδας των Τεμπών» μια τουρκική σημαία και έσερνε από πίσω του, χωρίς να ντρέπεται, μερικές Τουρκοκύπριες μητέρες μαζί με τα μωρά στην αγκαλιά τους.

Ο τρομοκράτης αυτός επαινέθηκε από τον ελληνοκυπριακό Τύπο ως

« ο Ελευθερωτής της Ομορφίτας.


ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ.

Κομφούκιος είπε...

By the way, με εξέπληξε, στο πρόσφατο σύντομο ταξίδι μου, το πρώτο, στην Κωνσταντινούπολη, η ευγένεια και σεμνότητα των Τούρκων. ΔΕΝ ξέρουν λέξη Αγγλική και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα, αλλά είναι ΑΚΡΩΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ.

Στο ταξίδι, Πόλη-Νέα Υόρκη με την τετράστερη Turk Hava Yollari, απόλαυσα στην διακεκριμένη θέση αυτά που ΔΕΝ προσφέρει ούτε η Air France στην Espace Premiere, μήτε η Lufthansa ή η Swissair (για να αναφέρω τις καλύτερες Ευρωπαϊκές).

Φθάνοντας στο JFK, συνεχάρην ενθουσιωδώς τoν chef de cabine, o οποίος δάκρυσε από συγκίνηση και με ευχαρίστησε με υπόκλιση.

Οι Τούρκοι, δε, αστοί είναι όπως οι Ευρωπαίοι αστοί, όχι ως τα νεόπλουτα βλαχαδερά, lumpen με λεφτά, της Ελλάδος.

Κυρίες και κύριοι,

αυτά που μας έχουν πει για τους Τούρκους είναι ΨΕΜΜΑΤΑ.

Οι Τούρκοι αστοί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Αντιθέτως, οι Ελληνες όλων των τάξεων Αραβες, Σαρακηνοί, Λαλιώται (Αρβανίτες κατά Σπυρίδωνα Τρικούπην), Βλάχοι και Πειρατές.

Κομφούκιος είπε...

Και να μη σας πω για το Ataturk Hava* Limani**, (έτσι λέγεται το αεροδρόμιο) και το Ataturk Salonu (την αίθουσα υψηλών προσώπων, να ντρέπεται και το Buckingham Palace).

Επαγγελματίες ΟΛΚΗΣ, κυρίες και κύριοι.

*Hava = αέρας, αλλά και τρόπος
**Limani = το αυτονόητον

C A Hassapoyannes είπε...

Το αστείον δε είναι ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ όταν οι ΗΠΑ παίρνουν θέση που είναι ΘΕΤΙΚΗ γιά την Ελλάδα vis-a-vis σε θέματα ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ο κουτοπόνηρος Ελληνας χωριάτης σκέφτεται (όπως του το δίδαξε ο δολοφόνος του έθνους), "Για να το θέλουν οι Αμερικανοί κάτι κακό έχουν στο μυαλό τους".

To θέμα που θέλω να θίξω εδώ είναι η υπόθεση της ονομασίας της γείτονος χώρας, επίσημα FYROM, παράνομα, διότι έτσι αρέσει στον Ελληνα χωριάτη, "Σκόπια".

Η θέση μου ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ απολύτως με τον μέγιστο διανοητή της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, μακαρίτη πιά, ΑΓΓΕΛΟ ΕΛΕΦΑΝΤΗ.

Δηλαδή,

το ότι οι ΗΠΑ αναγνώρισαν το ΚΡΑΤΟΣ, την ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ της γείτονος χώρας ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ οριστικά και αμετάκλητα τις περί ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ μεγαλοϊδέες πολλών χονδρο- και θερμο-κέφαλων Αλβανών, με υποστήριξη του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ (ίσως και μέρους του Τουρκικού) χώρου.

Με άλλα λόγια, κάθε ΕΜΠΟΔΙΣΜΟΣ Αλβανικού ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ θα έπρεπε να καλωσορίζεται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Κατά συνέπεια, η δημιουργία και αναγνώριση από της ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, ανεξάρτητου γειτονικού κράτους είναι ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΩΝ.

Με βάση δεν την αρχή της ΑΥΤΙΔΙΑΘΕΣΗΣ/ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ (self-determnination) του ΟΗΕ, ουδείς ποτέ θα αμφισβητήσει την Ελληνικότητα της Ελληνικής Μακεδονίας, την στιγμή που από τα 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των κατοίκων της, τουλάχιστον 90%, νοιώθουν Ελληνες, ταυτίζονται με την Ελλάδα, την γλώσσα και κουλτούρα της.

Εξ ίσου, όμως, και οι Σλάβοι και Αλβανοί που κατοικούν στην γείτονα χώρα βρίσκονται επί Μακεδονικού εδάφους, το οποίον από δημιουργίας συγχρόνου, μετα-ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ Γιουγκοσλαβικού Κράτους (ΤΙΤΟ), ονομaζόταν Δημοκρατία της Μακεδονίας στο πλαίσιο της Ομοσπονδίας.

ΚΑΙ, "Καλά", διερωτάτο ο ΕΛΕΦΑΝΤΗΣ και ο γράφων σήμερα, ενώπιόν σας, "πως είναι δυνατόν επί 50 ΣΥΝΑΠΤΑ χρόνια, η Ελλάδα να ΜΗΝ έχει ποτέ διαμαρτυρηθεί και να διαμαρτύρεται τώρα, μετά την ανεξαρτητοποίηση της γείτονος για την ονομασία της ώς Δημοκρατίας της Μακεδονίας;"

ΚΑΙ νομίζετε πως δεν ήθελαν να ονομασθούν "Σλαβομακεδονία";;;

Ασφαλώς και ΗΘΕΛΑΝ, με πάθος μάλιστα, ΑΛΛΑ οι Αλβανοί κάτοικοί της έθεσαν veto!!!!!

Αντε τώρα να εξηγείς τέτοια πράγματα σε 9 εκατομμύρια Ανθιμους και Ψωμιάδηδες, διότι "Ανθιμος" και "Ψωμιάδης" είναι όλος ο Ελληνικός Λαός.

C A Hassapoyannes είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ υπεύθυνα είναι τα ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ του ΑΙΣΧΟΥΣ, δλδ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που μονίμως ΑΠΑΝΤΟΥΝ στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ του ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ.

Εδώ, υποχρεούμαι ΗΘΙΚΩΣ να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ στάση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και να καταδικάσω τον arch-εθνικιστή Σαμαρά - που, by the way, είναι τόσο επικίνδυνος όσο ΚΑΙ η οικογένεια Παπανδρέου, διότι

KΟΛΑΚΕΥΕΙ και ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ στο συναίσθημα του ΧΩΡΙΑΤΗ.

C A Hassapoyannes είπε...

Προσωπικά, πάντως, επιμένω ΚΑΙ στας Αμερικάς ΚΑΙ στην Ελλάδα ότι τα ΣΚΟΠΙΑ είναι πρωτεύουσα κράτους και όχι κράτος, όπως αυθαιρέτως θέλει ο βλάχος στην Ελλάδα.

C A Hassapoyannes είπε...

Αλλά για να επανέλθουμε στην συμπεριφορά των Ελλήνων της Κύπρου έναντι των Τούρκων ομολόγων τους.

OTAN η Ελλάδα όχι μόνο αυθαιρετεί, ΑΛΛΑ παραβιάζει ωμά Διεθνείς Συμβάσεις και θεμελιώδη δικαιώματα ακόμα και ενός ΝΕΟΥ, ΜΙΚΡΟΥ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ,

φαντασθείτε κατ' επέκταση (by extrapolation) TI ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ έχουν κάνει

οι gangsters Σαμψών and Company

στην Κύπρο εις βάρος των Τουρκων Κυπρίων, δοθέντος του από αιώνων βαθειά ριζωμένου μίσους.

Το τρισχειρότερο είναι ότι επαναλαμβάνουμε τα ίδια ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ χώρας, έναντι ακινδύνων και απειροελαχίστων μειονοτήτων, όπως των Σλαβομακεδόνων της Δυτικής Μακεδονίας.

Σε καταγγελίες που κατατίθενται στην ΕΕ από Μέλη του Ευρωκοινοβουλίου, οι Σλαβομακεδόνες της Ελλάδος ισχυρίζονται ότι σύρονται στα κατά τόπους Πρωτοδικεία ΚΑΙ καταδικάζονται για την λετουργία πολιτιστικών συλλόγων. ΚΑΙ αυτό, συνήθως, περνάει απαρατήρητο, διότι οι Ελληνικές εφημερίδες "αποφεύγουν τέτοιες ειδήσεις".

Εξ αιτίας όλων αυτών, όχι μόνο έχουμε χάσει την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ μας ως Λαού που σέβεται την ΣΥΝΘΗΚΗ των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,

ΑΛΛΑ,

ΒΛΑΚΩΔΩΣ, δίνουμε και την εντύπωση ότι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,

ΩΣΑΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΟ πράγματι ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ, όπερ δεν ισχύει, αφού είναι ζήτημα αν υπάρχουν πάνω από 20 χιλιάδες Ελλήνων πολιτών με Σλαβική εθνοτική συνείδηση επί συνόλου 2 εκατομμυρίων Ελληνο-Μακεδόνων (1 τοις χιλίοις!!!).

Στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
Οπως και με τον ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ που καλλιέργησε ο δολοφόνος του έθνους,
η Ελλάδα πάσχει ΚΑΙ από ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΣΜΟ και, εσχάτως, και από ΑΝΤΙ-σλαβομακεδονισμό.
Well, we are in dire need of a national psychologist, to get over it!

C A Hassapoyannes είπε...

SHOCK du JOUR

Πείτε μου ευγενώς, κυρίες και κύριοι,

ΠΩΣ θα νοιώθατε αν, πέστε, η FYROM υιοθετούσε ως ΕΘΝΙΚΟ της ΥΜΝΟ αυτόν της Βουλγαρίας, της Σερβίας του Montenegro;;;;;;;;;;

Θα γινόταν, υποθέτω, ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με τον Ανθιμο, τον Πανάρα και τις βλάχες Σαλονικιές μανάδες με τα λάβαρα "Μολών Λαβέ" και άλλα γραφικά.

ΣΩΣΤΑ;;;;;

Γνωρίζετε, λοιπόν, ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ανεξαρτήτου Κράτους, της Δημοκρατίας της Κύπρου, μέλους της ΕΕ,

είναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κομφούκιε/Χασαπόγιαννη/Αρχοντόβλαχε κλπ.

Few comments:

(A) Cypriot national anthem: Nobody is bothered because apparently Greeks and Cypriots feel very close to each other. What is your point?

(B) European / superior Turks vs βλάχο - νεο Έλληνες: These are the favorite themes of Γιανναράς as well, EXCEPT that he is consistent enough to actually say that Greece SHOULD imitate Turkey's nationalistic policies as well. You, on the other hand, admire Turks, but you feel that we should bent on the national complexes of FYROM in a way that NO serious country that respects itself would.
In case you didn't notice Ms., (1) Turkey has closed its border with Armenia SINCE 1993, because Armenians dare to speak out about the genocide, (2) Turkey does not, um, exactly respect the rights of its minorities, and (3) Turks loove their country and they are freaking nationalists; there, if you burn the flag, they will burn your a*s, no bullshit. So, make up your mind Ms., are they an example or not?

(C) We are not interested in your life, τον χαβαλέ που έκανες στο σχολείο, your first class trips or whatever. Maybe with these stories you can impress the poor relatives you left behind in Greece, but note that in this blog most of the people are MORE cosmopolitan than you are, most probably BETTER educated and their lives are MUCH more interesting (for one they don't have to go back to the past to remember some cool moments in their lives). So, please, spare us the details, and focus on any serious arguments that you may have... Ah, and btw. if you think that the lounge in Istanbul is the coolest ever, apparently you haven't done any serious first class travelling around the world...

Thanks

Ανώνυμος είπε...

Κομφου-Μπακαλοκωστα-Χασαπογιαννη

συνεχιζε να μας διασκεδαζεις, εκανα χθεσ κατι μαρδαρισματα με το φιατ πουντο μου εξω απο Ρηγιλλης. Ελπιζω να σου εσπασα τα νευρα

Ανώνυμος είπε...

Χασσαποβλάκας
Χασσαποβλάκας
Χασσαποβλάκας
Χασσαποβλάκας
Χασσαποβλάκας
Χασσαποβλάκας

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, οτι ο Χασσαπογιάννης-Κομφούκιος-Αρχοντόβλάχος
δεν έχει ιδέα από first class travelling είναι προφανέστατο. Συγκρίνεται η ΤΗΥ με την Singapore. To Forbes διαφωνεί βέβαια

http://www.forbes.com/2001/10/25/1025feat.html

και έχω εμπειρία από το lounge of Singapore

Ανώνυμος είπε...

Το πως φαίνεται ότι ο Χασαπογιάννης ταξιδεύει Νέα Υόρκη Αθήνα ωσάν νάναι Πατήσια Αμπελόκηποι προκύπτει από το γεγονός ότι αναφέρεται σε εταιρίες που συνδέουν Ευρώπη με ΗΠΑ και τα λέει πολύ σωστά.

Αντιθέτως, η αναφορά σου στην Singapore δηλοί ότι είσαι χωριάτης και δεν ταξιδεύεις υπερατλαντικά διότι δεν υφίσταται σύνδεση Νέας Υόρκης Αθηνών με Singapore.

Aν ήσουν, λαλιώταρε, κοσμοπολίτης θα γνώριζες ότι η Singapore είναι μεν αριστη, αλλά η διαχρονική αξία στα αεροπορικά ταξίδια (και δεν την ξέρεις διότι δεν πας στην Απω Ανατολή και σε μέρη εξωτικά και μαγεμένα), είναι σταθερά η Cathay Pacific.

Ανώνυμος είπε...

χαααααααααααααααααχαχαχααχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

O Xασαπογιάννης μίλησε για την ΤΗΥ που είναι τετράστερη και την σύγκρινε με άλλες τετράστερες, τις γνωστές, κατά τεκμήριο, καλύτερες ευρωπαϊκές.

Η Singapore είναι πεντάστερη, άρα ανήκει σε άλλη, ανώτερη, κατηγορία, δεν είναι ευρωπαϊκή και δεν συνδέει ευρωπαϊκές πόλεις με Αμερική. Συνεπώς, το επιχείρημα πέφτει στο κενό, a moot point.

Frankly guys, do not touch what you cannot afford.

Το τι είναι ο καθένας μας, προκύπτει από τα ελληνικά, τα αγγλικά του και τον τρόπο σκέψης του.

Ανώνυμος είπε...

Με ζηλεύετε για τα λεφτά μου και την ομορφιά μου και γιαυτό δεν θέλετε να ακούσετε τις φοβερές ιστορίες που έχω να πω

C A Hassapoyannes είπε...

IRRELEVANT but IMPORTANT

Επιθυμώ, σήμερα, με την άδεια του κυρίου Σαρηγιαννίδη να πω δυό κουβέντες για τον θανόντα* Edward Kennedy που κηδεύτηκε χθές και θάφτηκε στο νεκροταφείο** Arlington.

O Ted Kennedy ήταν αδιάφορος μαθητής, χωρίς περγαμηνές, θορυβώδης παιδιόθεν, ανεύθυνος και ενεπλάκη σε κοινωνικά σκάνδαλα για τα οποία ο μέσος πολίτης θάταν στην φυλακή ή, αν βρισκόταν έξω, θάχε γίνει το πολύ ένας μεσαίος manager.

OMΩΣ, είναι σημαντικό ότι ανέδειξε, προώθησε και επέλυσε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και ΚΑΥΤΑ θέματα που απασχολούσαν την Αμερικανική Κοινωνία.
Σε τελική ανάλυση, δεν έχει σημασία ΤΙ ήταν ο ίδιος και ΤΙ είναι ο καθένας μας, ΑΛΛΑ τι ιδέες εκπροσωπεί.

Δοθείσης και δεδομένης της άκρως συντηρητικής θέσης μου σε κοινωνικο-οικονομικά θέματα, έχει σημασία αυτό που θα πω και σας παρακαλώ να με ακούσετε.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, προκειμένου να προχωρήσει, οφείλει να είναι φιλεύσπλα(γ)χνη -

προσέξατε

όχι ΕΠΙΤΡΕΠΤΙΚΗ,

όχι ΕΝΔΟΤΙΚΗ,

αλλά ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΓΧΝΗ

και να προνοεί ώστε να δίδονται ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ σε όλους, ειδικά δε σε αυτούς που, χωρίς δικό τους λάθος, στερούνται προσβάσεων στην Υγεία και την Παιδεία.

Ακόμα δε ΚΑΙ προς τους ελευθεριακούς θα ήθελα να προτείνω την ΣΥΝΕΠΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ (όχι "ηθική")άποψη, δλδ το γεγονός ότι όσο πιό (πραγματικά) μορφωμένος και πιό υγιής είναι ο πολίτης τόσο αποδοτικότερος θα είναι για τον εαυτό του και την κοινωνία.


*, **. Το "φεύγω", "έφυγε" αντι του πεθαίνω, πέθανε, απεβίωσε ΚΑΙ η μεσαιωνικής προέλευσης και ΜΗ ελληνοπρεπής λέξη "κοιμητήριο" αντί του "νεκροταφείο"
είναι δυό ακόμα βλαχο-baroque εκφράσεις που εισήχθησαν στην κοινωνία της σαβούρας, from TRASH, by TRASH and for TRASH.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χασαπογιαννης βαζει τους μπατλερ του, να σχολιαζουν ανωνυμα. Η ειναι ο ιδιος μπατλερ

Ανώνυμος είπε...

Μωρη ανωνυμη πορδη, που συμπαιρανες οτι δεν κανω υπερατλαντικα ταξιδια. Για την ιστορια υπαρχει ενας νεοπλουτος γιατρουδακος που μας τα χει πρηξει με την ΤΗΥ σαν το Χιλτον των αιθερων. Δακρυσε και ο Τουρκος αρχιαεροσυνοδος και εχυσε απο την καυλα. Για την ιστορια προτιμω την Σουις και οχι την Σουισαιρ γιατι η δευτερη εχει κλεισει. ΓΚΕ ΓΚΕ βλακα?

τρίτος ανώνυμος είπε...

Κύριε Hassapoyannes προσπεράστε τις πορδές. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον.

τρίτος ανώνυμος είπε...

http://www.independent.co.uk/student/postgraduate/mbas-guide/i-spotted-a-gap-in-advertising-how-one-student-hatched-a-quirky-internet-venture-to-pay-his-fees-1696028.html

Ανώνυμος είπε...

Οι Χασσαπο-μπατλερ παρακαλουνται να δηλωσουν το payroll τους στην εφορια

Ανώνυμος είπε...

Το πως φαίνεται ότι ο Χασαπογιάννης ταξιδεύει Νέα Υόρκη Αθήνα ωσάν νάναι Πατήσια Αμπελόκηποι προκύπτει από το γεγονός ότι αναφέρεται σε εταιρίες που συνδέουν Ευρώπη με ΗΠΑ και τα λέει πολύ σωστά.

Δηλαδή το να αναφέρεις ποιες εταιρείες σε πάνε που είναι δείγμα πολυταξιδεμένου. Εγώ πάω μόνο με Σουίς άρα είμαι ελβετός

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορια προτιμω την Σουις και οχι την Σουισαιρ γιατι η δευτερη εχει κλεισει. ΓΚΕ ΓΚΕ βλακα?

Η εταιρεία λέγεται Swiss International Air Lines. Πρόκειται για τον ίδιο στόλο και την ίδια εταιρία. Εκ του Νόμου, όμως, το Swissair, κομματιάσθηκε, όταν η εταιρία χρεωκόπησε, αλλα πρόκειται για την ίδια εταιρία.

Το επιχείρημα είναι τόσο σοβαρό όσο και το να διαχωρίζει κάποιος το Olympic Airways από το Olympic Airlines.

Ολοι οι seasoned ταξιδιώτες χρησιμοποιούν interchangeably και τους δύο όρους.

Ανώνυμος είπε...

Gents, σοβαρευτείτε...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάω μόνο με Σουίς άρα είμαι ελβετός

30/8/09 23:49

oxi, apla eisai vlakas

Ανώνυμος είπε...

Τα όλο και συχνότερα παραληρήματα του Χασαπογιάννη αρχίζουν να καθίστανται ανησυχητικά επιβλαβή για την ποιότητα συζήτησης στο μπλογκ.

Το ρούστερ εδώ και τώρα να μισθώσει καμία γκόμενα από τις καλές, μπας και τον χαλαρώσουμε και σώσουμε τη σοβαρότητα(;) του μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

σκασε μπατλερ

Κομφούκιος είπε...

Ωρα πρωινής γυμναστικής και aerobics, όπως έπραττε ο καλός μου πατέρας. χαααααααααααχαχαχαχα

Ici Manhattan. Bonjour a tous.

Ανώνυμος είπε...

On the ground planted vegetables, it is unlikely that long grass; the hearts of the good, it is unlikely that health evil.

www.gayoyoga.com.tw
www.gayoyoga.com.tw/teacher.html
www.gayoyoga.com.tw/time.html
www.sunny-yoga.net
www.sunny-yoga.net/news/news001.php?userid=6&page=1
www.sunny-yoga.net/aboutus/aboutus.php

Sur le terrain planté de légumes, il est peu probable que l'herbe longue, le cœur du bien, il est peu probable que le mal de la santé.

Auf dem Boden gepflanzt Gemüse, ist es unwahrscheinlich, dass die hohen Gras, die Herzen der gut ist, ist es unwahrscheinlich, dass die Gesundheit das Böse.

Ανώνυμος είπε...

Αεροπορια και αεροπλοια διαχωριζονται στο οτι οι μεν πανε μονο εξωτερικο οι δεν μονο εσωτερικο. Εξ ου και τα διαφορετικα σωματεια χειριστων

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι seasoned ταξιδιώτες χρησιμοποιούν interchangeably και τους δύο όρους.

μαλλον οσοι παιρνουν σουις μια φορα στα 30 χρονια

Ανώνυμος είπε...

Olympic Airlines = Ολυμπιακές Αερογραμμές

και

Olympic Airways = Ολυμπιακή Αεροπορία.

Αεροπλοϊα = Air Νavigation

ήγουν τουτέστιν δηλαδή

η διαφορά του νάχεις διδαχθεί Αγγλικά στου Στρατηγάκη vs από την Stella Gordon

To ΠΑΣΟΚ μπορεί να μου κλέψει τα πάντα, εκτός από τις γνώσεις μου.
Αντιστρόφως, ακόμα και εάν εσύ πουλήσεις την ψυχή σου στον Σατανά, όπως ο Faust, για να αποκτήσεις ΓΝΩΣΗ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν θα μπορέσουν να σου την προσφέρουν.

Μικροαστός γεννήθηκες, μικροαστός θα πεθάνεις. The tragic predicament of every Greek.

Ανώνυμος είπε...

Αεροπορια και αεροπλοια διαχωριζονται στο οτι οι μεν πανε μονο εξωτερικο οι δεν μονο εσωτερικο.

ΔΕΝ υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός, γλωσσικά τουλάχιστον [ίδε Μπαμπ.]
Αυτή είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, πλην αυθαίρετη, διαφοροποίηση στην οποία προέβη η ΟΑ, χάριν συντομίας.

ΑΛΛΑ, ακόμα ΚΑΙ εδώ κάνεις λάθος. Ο στόλος της Ολυμπιακής Αεροπλοϊας αποτελείται από τα μικρά, συνήθως ελικοφόρα, σκάφη ΚΑΙ εκεί βρίκεται η (ειδοποιός) διαφορά των τεχνικών.

Κατά τα άλλα, στις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ πτήσεις προς μεγάλα ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ χρησιμοποιούνται ΚΥΡΙΩΣ μεγάλα αεροσκάφη, τα οποία είναι off limits για τους τεχνικούς της αεροπλοϊας.

Ατουταλέρ (Αυλωνίτης)

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα

τουλαχιστον ρε μαλακα, γραψε αντι για ανωνυμος Χασαπογιαννης η εστω μπατλερ Χασαπογιαννη

Ανώνυμος είπε...

Σωστα παντως ειναι τεχνικος διαχωρισμος ανοητων λογων, Αθηνα-Θεσσ συνηθως με μικρα αιρμπας.

Κανας ΠΑΣΟΚΟΣ σου πηδηξε την γυναικα και εχεις μανιατικο.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock