Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2009

Γιατί τα Χριστούγεννα του σήμερα είναι καλύτερα από αυτά του χθες

8 σχόλια:

Μαριλένα Ρίζου είπε...

Μπορώ εύκολα να φανταστώ τον αντίλογο, αλλά ένα έχω να συμπληρώσω: όποιος δεν πιστεύει ότι η ευτυχία αγοράζεται δεν ξέρει από που να ψωνίζει. Και ειδικά στις μέρες μας υπάρχει κάτι για όλους!
Καλές Γιορτές!

Ανώνυμος είπε...

:-)

Nievskii είπε...

«Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις σπίτι αλλά όχι οικογένεια/ Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις ρολόι αλλά όχι χρόνο./ Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις κρεβάτι αλλά όχι ύπνο./ Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις βιβλίο αλλά όχι εκπαίδευση. / Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις αίμα αλλά όχι ζωή. / Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις μια πολύτιμη θέση αλλά όχι σεβασμό./ Στείλε αυτό στον φίλο σου/ για να φέρεις τύχη σ΄ αυτόν./ Μη στείλεις λεφτά γιατί/ με λεφτά δεν μπορείς να αγοράσεις τύχη./ Good Luck. Καλή Τύχη» (ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Αφγανιστάν).

Ανώνυμος είπε...

Νιεφσκι γιατι δεν πας στους γιατρους χωρις συνορα;

Manoliscus είπε...

@Nievskii
"Με λεφτά μπορείς να αγοράσεις αίμα..."

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παραδοχή. Τα πρώτα μηνύματα για το 2010 έρχονται ελπιδοφόρα!

Nievskii είπε...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παραδοχή

Είχες την παραμικρή αμφιβολία ότι γίνεται; Απλά στην Ευρώπη απαγορεύεται κάτι τέτοιο.

animal είπε...

Τα Χριστούγεννα του χθες ήταν καλύτερα επειδή είμασταν παιδιά. Και το επιχείρημα για την εξέλιξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι βλακώδες. Τότε το πρωτόγονο πινγκ-πονγκ στην τηλεόραση φαινόταν σ' εμάς εξίσου συναρπαστικό με το playstation. To μόνο επιχείρημα που δέχομαι είναι ότι σήμερα τα υλικά αγαθά είναι προσβάσιμα από περισσότερο κόσμο. Αλλά όντας από οικογένεια με οικονομική άνεση από παλιά, σε 'μένα έχει μικρή επίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

http://scienceblogs.com/grrlscientist/2010/01/big_apple_cockroaches_new_spec.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+scienceblogs%2Fgrrlscientist+%28Living+the+Scientific+Life%29?utm_source=readerspicks&utm_medium=link

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock