Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

Η Μητέρα-Γη απευθύνει δακρύβρεχτη έκκληση στον Al και στην Tipper Gore : "Δεν μπορώ να αντέξω το κόστος του διαζυγίου σας!"


"Tα διαζύγια σκοτώνουν τον πλανήτη μας! Έτσι ισχυρίζεται μια μελέτη του 2007 από το Michigan State University που υπολογίζει πως τα χωρισμένα ζευγάρια παγκοσμίως χρησιμοποιούν 38 εκατομμύρια περισσότερα δωμάτια απ'όσα θα χρησιμοποιούσαν αν έμεναν μαζί, και επίσης 73 δισεκατομμύρια περισσότερες κιλοβατώρες ηλεκτρισμού και 627 δσεκατομμύρια περισσότερα γαλόνια νερό!

Και αυτό ισχύει μόνο για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Φανταστείτε πόσο πιο καταστροφικό θα ήταν , αν είχαμε να κάνουμε με κάποιον σαν τον σχεδόν δισεκατομμυριούχο...Αλ Γκορ. Μόνο ένα από τα σπίτια του-αυτό με τα 20 δωμάτια στο Nashville- θεωρείται πως καταναλώνει 20 φορές περισσότερο ηλεκτρισμό απ' τον εθνικό μέσο όρο των Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει πως αν -Θεός φυλάξει!-η σφιχτή αγκαλιά , η απόκοσμη μισοκοιμισμένη φωνή και οι συναρπασικές ομιλίες του Αλ σταματούσαν να προσφέρουν αγαλλίαση στην αγαπημένη του σύζυγο Τίπερ , ο πλανήτης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια οικολογική καταστροφή που θα έκανε την πετρελαϊκή τραγωδία της Λουϊζιάνα να μοιάζει τόσο απειλητική οσο το ...μπάρμπεκιου του γείτονα!

Μα τί είναι αυτά που ακούω ; Όχιιιιιιιιιιι!

Είναι σίγουρα αλήθεια ; O Αλ και η Tίπερ , οι Μπάρτον και Tεϊλορ , Αντώνιος και Κλεοπάτρα, Πάμελα και Τόμυ Λι του παγκόσμιου οικολογικού κινήματος πρόκειται να χωρίσουν ;

Είναι τόσο φρικτό! Είμαι απαρηγόρητος. Σας παρακαλώ, μην με ενοχλείτε. Αφήστε με να θρηνήσω σιωπηλά..."

[ James Delingpole από τον ""Daily Telegraph" ]

5 σχόλια:

spyridon44 είπε...

Στυγνός εκμεταλλευτής της οικολογικής τρομολαγνείας

Μανώλης Στειακάκης είπε...

Όλες οι προβλέψεις του Al Gore γιά ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη αποδείχθηκαν (ευτυχώς) επιστημονικά λανθασμένες (και πιθανώς εκ του πονηρού). Μάλλον μπαίνουμε σε περίοδο 30 ετών ψύξης του πλανήτη και ο Al Gore πρέπει τώρα να βγάλει βιβλία να μας πεί πως θα ζεστάνουμε τον πλανήτη!!

Dorotheos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dorotheos είπε...

Καλά σε ό,τι αφορά τον Al Gore… Αλλά τέτοιους καραγκιόζηδες σαν τον “libertarian conservative” Delingpole, που κατα δική του προσωπική ομολογία δεν έχει διαβάσει ούτε ένα (1) επιστημονικό, peer reviewed paper επί των κλιματικών αλλαγών, που τους βρίσκετε, από που τους ξεθάβετε, και πλασσάρετε την άποψή τους ως έγκυρη και σοβαρή επί του θέματος?

Κυριάκος είπε...

Όλοι αυτοί οι τύποι που μιλάνε για την επιστήμη του κλίματος έχουν δει έστω και μια navier stokes στη ζωή τους; Στατιστική ανάλυση δεδομένων έχουν κάνει; Από βασική θερμοδυναμική και μετάδοση θερμότητας πώς πάνε;

Το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής δεν είναι πολιτικό αλλά επιστημονικό. Οι επιστήμονες που ασχολούνται με το θέμα δεν έχουν καμιά αμφιβολία: το 98% των climate scientists είναι πεπεισμένοι πως η ανθρώπινη δραστηριότητα επηρεάζει το κλίμα. Αν κάθεστε και ακούτε τον κάθε πουλημένο που σχολιάζει το θέμα δίχως να έχει διαβάσει ούτε ένα επιστημονικό άρθρο όπως λέει και ο rebel τι να σας πω. Όπως λέει κι ο λαός τον κώλο έβαλες μάγειρα σκατά θα μαγειρέψει. Μ΄ αρέσει που πολλοί το παίζετε και sceptics ορθολογιστές. Είστε ντροπή για τους ορθολογιστές όλου του κόσμου.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock