Τετάρτη, Απριλίου 12, 2006

Ιταλικές Εκλογές: Αναλυτικά Αποτελέσματα

Σε συνέχεια του post του libertarian παρουσιάζω τα αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα από τις εκλογές στην Ιταλία για την ‘Κάτω Βουλή’(Camera). (Κάντε κλικ στη φωτογραφία να δείτε τη μεγέθυνση της.)


Πηγές:

ΥΓ. Το παρόν σχόλιο θα έπρεπε να είναι απλά comment στο post του libertarian. Δυστυχώς όμως δε μπόρεσα να ανεβάσω ως comment τη φωτογραφία με τα αποτελέσματα.

4 σχόλια:

libertarian είπε...

Mesa ston kentroaristero synaspismo 13 kommatwn bghke trith h Rosa nel Pugno ;-)

Kensai είπε...

Elvira,

κρύψε λόγια γιατί ο Μπερλούσκα είναι τέτοιος αλήτης που τη βλέπω τη δουλειά να πηγαίνει προς τα εκεί. Ήδη ζήτησε την επανεξέταση κοντά ενός εκατομμυρίου ψήφων.

Ε ρε γλέντια έτσι κι αποπειραθεί ν'ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα. Με το premio di maggioranza αν καταφέρει να πάρει έστω κι μια ψήφο παραπάνω στην Κάτω Βουλή (CdD) θα πάρει κατευθείαν κάπου 70 έδρες παραπάνω. Κι άντε να τον κουνήσεις μετά...

Θα έχουμε Γαλλία bis.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε αυτό που ακούστηκε για πεταμένες κάπλες στα σκουπίδια σε προάστιο της Ρώμης να ήταν απλά ράδιο αρβύλα; Ή ότι σε χωριό της Σικελίας ο Μπερλουσκόνι είχε 1900 ψήφους και του μετρήθηκαν οι 900; Πολύ ύποπτα και πολύ "έγκαιρη στιγμή" βγήκαν αυτές οι φήμες για να είναι αλήθεια νομίζω.
Νομίζω και ο Πρόντι να είχε χάσει με την ίδια διαφορά το ίδιο θα έκανε, όπως και ο οποιοσδήποτε. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι αν θυμάμαι καλά ο τρέχων εκλογικός νόμος είναι του Μπερλουσκόνι.

Οι Ιταλοί βρήκαν την τρύπα στο σύστημα.

Kensai είπε...

Ναυάγιο,
ακριβώς έτσι είναι! Πολύ ύποπτη στιγμή... :-/

Πάντως 20000 ψήφοι διαφοράς δε μαζεύονται εύκολα χωρίς ματσακονιά. Ευτυχώς τις τελευταίες μέρες βλέπω έχει απομονωθεί ο Cavaliere...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock