Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2007

Ας είναι καλά το BBC

Ευτυχώς που υπάρχουν ξένοι δημοσιογράφοι, ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία και το ίντερνετ, μήπως και μάθουμε τίποτα από όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και τα ελληνικά μέσα απαξιούν να ασχοληθούν.

11 σχόλια:

Oneiros είπε...

Δεν υπάρχει link προς το BBC στο post. Τι ακριβώς αφορά η υπόθεση;

Nikitas Larin είπε...

Στο τέλος του ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο BBC.
Δυστυχώς, αφορά ότι πιο σημαντικό έχουμε.. Τα ανεξάρτητα δικαστήρια.

Nievskii είπε...

Ο Malcolm Brabant που το ανέβασε ως θέμα στο YouTube είναι ρεπόρτερ του BBC Radio. Το πιο ενδιαφέρον σημείο του ρεπορτάζ είναι εκεί που λέει ότι όταν έφυγε η κάμερα, μάζεψαν την απεργό πείνας μπροστά από το Μαξίμου. Ως εκεί η ελευθερία της έκφρασης. Όχι παραπέρα, μην πέσουμε και σε κανά κομμουνισμό...

Σε ένα άλλο θέμα των ημερών, πρόσφατα υποσχέθηκε ότι θα δώσει ο Αλογοσκούφης από 70,000 έως 120,000 ευρώ αναδρομικά σε κάθε έλληνα δικαστή. Συγκρίνετε τώρα, ότι τα 2/3 των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν 700 ευρώ. Το ελληνικό κράτος είναι ο πιο χουβαρντάς εργοδότης που γνωρίζω, όταν θέλει. Δεν ξέρω κανέναν εργοοδότη που θα έδινε αναδρομικά 100,000 ευρώ στους εργαζομένους του. Σε καλή μεριά και καλές γιορτές.

mantz είπε...

Ας είναι καλά (και) η Wall Street Journal (ΟΚ, και η Ναυτεμπορική).

Ανώνυμος είπε...

Ο αΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗς χρωσταει στους δικαστες περίπου τα διπλά απο όσα θα δώσει,συμφωνα με το Σύνταγμα. Η ενωση δικαστων δέχτηκε συμβιβασμο, ως τρεμολάζαρος, αντι να προσφύγει στο Ευρ.Δικαστήριο.Αυτή είναι η αλήθεια. Τα υπόλοιπα προχειρότητες και άγνοια.

Nievskii είπε...

Μα δεν κατάλαβες ανώνυμε φίλε: το Σύνταγμα γράφτηκε εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ομάδας των δικαστών. Που και με ποια λογική μια ομάδα εργαζομένων υποχρεωτικά παίρνει περισσότερα από όλους τους άλλους εργαζομένους, και που οι ίδιοι αυτοί οι εργαζόμενοι επιδικάζουν τα λεφτά που νομίζουν ότι τους χρωστά το κράτος στον εαυτό τους;!!;!;;

Στην πρεμούρα τους οι δικαστές να εξομοιώσουν τον εαυτό τους με τον υψηλότερο μισθό, κατά καιρούς έχουν υπολογίσει ότι πρέπει και να εξομοιωθούν με τους μισθούς διοικητών επιχειρήσεων που το κράτος έχει την πλειοψηφία. Σκέψου τώρα στις ΗΠΑ λ.χ. να λέει ο John Roberts ότι ο μισθός του πρέπει να είναι ίδιος με του Jack Welch!

Νομίζω είναι καιρός οι ίδιοι οι δικαστές, αν θέλουν να αποδείξουν ότι δεν αποτελούν μια ακόμα προσοδοθηρική ομάδα, να ζητήσουν οι ίδιοι την κατάργηση αυτής της διάταξης του Συντάγματος. Σε αυτό θα βρουν συμπαραστάτες τους την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, που πληρώνει τον μισθό τους αναγκαστικά. Εκτός αν πιστεύουν στον κομμουνισμό και ότι "νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη".

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Nievskii αναρωτιέσαι "Που και με ποια λογική μια ομάδα εργαζομένων υποχρεωτικά παίρνει περισσότερα από όλους τους άλλους εργαζομένους¨ και όμως στο τέλος του σχολίου σου φαίνεσαι να αποδοκιμάζεις τον κομμουνισμό.Πού να προσφεύγουν δηλαδή οι Έλληνες διαστι΄κοί για να εξασφαλίσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα; Μας τιμά άραγε μια σύγκριση τω μισθών των Ελλήνω δικαστικών με αυτούς των Ευρωπαίων συναδέλφων τους;

Nievskii είπε...

Μας τιμά άραγε μια σύγκριση τω μισθών των Ελλήνω δικαστικών με αυτούς των Ευρωπαίων συναδέλφων τους;

Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες. Αλλά αφού το έγραψα, να το ξανατονίσω:

Σκέψου τώρα στις ΗΠΑ λ.χ. να λέει ο John Roberts ότι ο μισθός του πρέπει να είναι ίδιος με του Jack Welch!

Με αυτήν την καταπληκτική διάταξη του συντάγματος -άραγε τι επάγγελμα έκανε αυτός που την συνέταξε;- οι έλληνες δικαστικοί καταφέρνουν να γίνουν κομμουνιστές στα λεφτά των άλλων και οπαδοί του θεσμού της ιδιοκτησίας στα δικά τους. Αλλά έτσι είναι όλες οι προσοδοθηρικές ομάδες της ελληνικής πραγματικότητας. Και οι βουλευτές, που επίσης επιδικάζουν οι ίδιοι αυξήσεις στους εαυτούς τους...

Πού να προσφεύγουν δηλαδή οι Έλληνες διαστικοί για να εξασφαλίσουν τα συνταγματικά τους δικαιώματα;

Σωστά. Με την ίδια λογική, και οι υπόλοιπες ομάδες εργαζομένων μπορούν να παίρνουν μόνοι τους από την εργοδοσία τους όσα λεφτά νομίζουν ότι χρειάζονται ή πιστεύουν ότι τους λείπουν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Nievskii δεν γνωρίζω ποιος συνέταξε τη συνταγματική διάταξη που κατοχυρώνει την αναλογία των αποδοχών των δικαστικών με το λειτούργημά τους, γνωρίζω, όμως, ποιος την ψήφισε: η Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων (2001), το αντιπροσωπευτικό όργανο με τη μείζονα λαική και δημοκρατική νομιμοποίηση!

Αποκαλείς τους μισθούς των δικαστικών "λεφτά των άλλων".Ποιοι είναι αυτοί οι "άλλοι"; Και ποιος θα ορίσει σε ποιους θα πηγαίνουν τα λεφτά αυτά; -εσύ, εγώ ή το ισχύον Σύνταγμα; Ευτυχώς, σύστημα λαικής απόδοσης ενός αφηρημένου ιδεώδους κοινωνικοοικονομικής δικαιοσύνης δεν υφίσταται ακόμα στην ελληνική έννομη τάξη.

Επιπλέον, μάθε ότι η εφαρμογή του Συντάγματος δεν εξισώνεται με κομμουνισμό και ότι ο θεσμός της ιδιοκτησίας δεν αποτελεί υπερδικαίωμα, απλά κατοχυρώνεται και αυτό στο Σύνταγμα μαζί με την παραπάνω επίμαχη διάταξη.

Τέλος, δεν θεωρείς και εσύ υπερβολικό το να αποκαλούνται οι δικαστικοί, λειτουργοί που αντιστέκονται στις αυθαιρεσίες της εκάστοτε κυβέρνησης και αποφασίζουν στο όνομα του λαού, προσοδοθηρική ομάδα;

Παναγιώτης Βρυώνης είπε...

Το βίντεο από το BBC το έχω ανεβάσει στο youtube

Ανώνυμος είπε...

色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock