Δευτέρα, Δεκεμβρίου 31, 2007

Η χρονιά των Ελλήνων Φιλελευθέρων

Αγαπητοί ομοϊδεάτες, σύμμαχοι Φιλελεύθεροι, ιδρυτικά μέλη της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας", συνάδελφοι της Διοικούσας Επιτροπής, αλλά και όσοι διαφωνείτε με τις απόψεις μας αλλά ξοδεύετε χρόνο να τις συζητάτε μαζί μας, νομίζω πως δεν είναι υπερβολικό να ισχυριστεί κανείς πως το 2007 υπήρξε η χρονιά του μεγάλου come-back των Ελλήνων Φιλελευθέρων.

Συνηθίζουμε να απαριθμούμε τις παραλήψεις μας όμως καλό είναι να μην ξεχνάμε να μετράμε πόσα έχουμε καταφέρει κι αυτά δεν είναι λίγα το διάστημα που δραστηριοποιούμαστε στην κοινωνία.

Η γνωριμία με τα μέλη της "Συμμαχίας", υπήρξε για μένα συναρπαστική και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον πυρήνα των roosters, τον Φώτη, τον Παύλο, τον Κώστα, τον Μανώλη Μανωλεδάκη, τον Δημήτρη Σκάλκο και τον Γιώργο Σαρηγιαννίδη που τους θαυμάζω απεριόριστα αλλά και όλους τους υπόλοιπους, που με σήκωσαν από τον καναπέ και με έκαναν ξανά ενεργό μέλος της κοινωνίας. Ελπίζω το νέο έτος να δραστηριοποιηθώ περισσότερο αλλά πιο πολύ απ'όλα, ελπίζω οι νέοι άνθρωποι που απαρτίζουν την κίνησή μας, να μη χάσουν ποτέ την πίστη τους στον άνθρωπο και να συνεχίζουν να μάχονται για το υψηλότερο ανθρώπινο ιδανικό: την ελευθερία!

Καλή χρονιά σε όλους!

Αθήναιος (----> ο πρώτος φιλελεύθερος μάγειρας!)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουμε πολλοί Έλληνες φιλελεύθεροι που δεν είμαστε μέλη της Συμμαχίας, αλλά σας παρακολουθούμε στενά και έχουμε εναποθέσει πολλές ελπίδες σε σας. Θα στηρίξουμε και θα εκδηλωθούμε. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, και κάθε χρόνο και καλύτερα! Χρόνια πολλά και στον Τσίπρα, είναι η μεγαλύτερη ελπίδα μας για να φανερωθεί επιτέλους η γύμνια της lifestyle αριστεράς!

Roark είπε...

Αν κανείς μου έλεγε στις 31/12/06 όλα όσα θα ζούσα (όμορφα και άσχημα, σίγουρα όμως έντονα) το 2007, αποκλείεται να τον πίστευα!

Ευχές προς όλους, το 2008 να είναι ευτυχισμένο, παραγωγικό, δημιουργικό, ελεύθερο και προπάντων με υγεία.

Γ.Σαρηγιαννίδης είπε...

Καλή χρονιά Αθήναιε! Καλή χρονιά στον πρόεδρό μας! Καλή χρονιά σε όλους τους rooster μονομάχους κι όλους τους φιλελεύθερους συμπολίτες μας – εντός κι εκτός της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Ήταν μεγάλη η χαρά μου να γνωρίσω από κοντά τους φίλους και σύμμαχους που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την ελευθερία και τις ίδιες αγωνίες για τον τόπο μας. Δεν έμεινα καθόλου έκπληκτος όταν ανακάλυψα το βάθος και την ευρύτητα της φιλοσοφικής τους παιδείας, καθώς και τη ζωντάνια της σκέψης τους.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν καλή χρονιά. Δεν είμαστε πια μόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους!! Ευχαριστώ τον Φώτη και όλους όσοι, μέσω του roosters, έδωσαν την ευκαιρία σε όσους από εμάς διαμένουμε στο εξωτερικό να ανταλλάσουμε απόψεις με άλλους σκεπτόμενους Έλληνες.

Και ευχαριστώ τους g. sarigiannidis, Kouk, Athena Smith, Spinoza, Kensai, S G, Stathis, και πολλούς άλλους που ξεχνάω, για τα εύστοχα σχόλιά τους και τις ζωντανές συζητήσεις μας, ακόμα και αυτές στις οποίες διαφωνήσαμε έντονα.

Athena Smith είπε...

Στέλνω σε όλους σας τις καλύτερές μου ευχές. Το μπλογκ σας είναι εξαιρετικό και ελπίζω να το συνεχίσετε!

Ανώνυμος είπε...

[quote]Υπάρχουμε πολλοί Έλληνες φιλελεύθεροι που δεν είμαστε μέλη της Συμμαχίας, αλλά σας παρακολουθούμε στενά και έχουμε εναποθέσει πολλές ελπίδες σε σας. Θα στηρίξουμε και θα εκδηλωθούμε.[/quote]

Ακριβώς όπως τα λέει ο dog. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΦΣ που μου έδωσαν την ευκαιρία να ρίξω την ψήφο μου στις εθνικές εκλογές του 2007 με χαμόγελο και ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη νεολαία. Φράσεις κλισέ του στυλ "η νεολαία είναι το μέλλον της χώρας" που ακούγαμε απ'όταν ήμασταν πιτσιρίκια, τώρα ηχούν διαφορετικά και προξενούν μιαν άλλη χειροπιαστή αισιοδοξία.
Προχωρείστε αταλάντευτα .Το παρόν και το μέλλον σας ανήκουν. Αυτή η ζωή σας ανήκει. Διότι όπως λέει και το έξυπνο σλόγκαν " το μέλλον ανήκει σ'αυτούς που το προετοιμάζουν".

Ανώνυμος είπε...

Ας είμαστε ρεαλιστές, κανένα ΄΄μεγάλο come-back των Ελλήνων Φιλελευθέρων΄΄ δεν πραγματοποιήθηκε. Απλά το φιλί της ζωής πήρε, και θα χρειαστούν πολλές τεχνητές αναπνοές/ατομική δράση των μελών και λιγότερα ΄΄ιατρικά συμβούλια΄΄ και μόνο για να μείνει ζωντανή η ελπίδα της ανάνηψης. Είναι καιρός μάλλον για δραστηριοποίηση όχι για ΄΄θριαμβολογίες΄΄...

Κοινότητα Εκάλης είπε...

Καλή χρονιά και ελππίζω να σας δουμε στην βουλή ή εστω να υπάρχει μία δυναμική παρουσία, ειδικα στα traditional media.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock