Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

Γιατί κινδυνεύει το ευρώ;

Ο πραγματικός λόγος που η ελληνική οικονομική "γύμνια" έχει αναδειχθεί σε  αχίλλειο πτέρνα της ευρω-ζώνης και, σαν άλλη τροχιοδεικτική βολίδα, θα οδηγήσει τα υπόλοιπα PIIGS -και όχι μόνο- σε ανάλογες κινήσεις, δεν είναι άλλος από την προσπάθεια απόκρυψης της αληθινής γύμνιας του "βασιλιά" των fiat νομισμάτων.
Του αμερικανικού δολλαρίου!

Στην προσπάθεια διαφύλαξης του ψευδορόλου του δολλαρίου σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα (ρόλος κλεμμένος απο το 1971 με την κατάλυση της μετατρεψιμότητας σε χρυσό) και μπροστά στη απειλή που εσχάτως ορθώθηκε από την εμφάνιση του αντιπάλου δέους ενός εναλλακτικού παγκόσμιου νομίσματος με τη μορφή του ευρώ, η χώρα μας έπαιξε -εκούσα/ άκουσα- το ρόλο του 'καταλύτη'.

Εδώ θα πρέπει να ερευνηθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος οι ευθύνες και οι ρόλοι, όχι μόνο της σημερινής ηγεσίας της Ευρώπης και των συμβουλατόρων τους, αλλά και των δικών μας ηγετών! 
Ποιός υπήρξε π.χ. ο ρόλος της πανίσχυρης Goldman Sachs -που σημειωτέον αυτές τις μέρες ερευνάται για οικονομικά αδικήματα από την Γερουσία των ΗΠΑ- και ποιές οι διασυνδέσεις της με τις ελληνικές κυβερνήσεις στη προσπάθεια "δημιουργικής λογιστικής" και απόκρυψης του χρέους της χώρας μας;

Ο Βασιλιάς US$ λοιπόν είναι γυμνός!
...αλλά, μην το μάθει το πόπολο διότι τότε ο Βασιλιάς κινδυνεύει!
Μετά ταύτα, ιδού λοιπόν πως πρέπει να είναι σήμερα ένα πραγματικό δολλάριο


1 σχόλια:

George Bourchas είπε...

Η Ευρώπη ήταν κόρη του Αγήνορα, γιου του Ποσειδώνα και της Λιβύης, κόρης του Έπαφου, γιου του Δία από την Ιώ. Ο Αγήνορας βασίλευε στη Συρία, στη φοινικική πόλη Τύρο, ενώ ο αδερφός του Βήλος ήταν βασιλιάς της Αιγύπτου.

Ως "αμερικανάκια" περιμέναμε πολύ, να καταστήσουμε καταλύτη της διάλυσης σας όχι την Ελλάδα του φασιστοειδούς νταβαντζίδικου παρεοκρατικού καπιταλισμού, αλλά την Συρία ή την Αίγυπτο. Ατυχώς, όμως, δεν ευτυχήσατε, να κάνετε μέλη της ενώσεώς σας τη Συρία και την Αίγυπτο, για τους ίδιους λόγους που ευφυώς κάνατε μέλος της ενώσεώς σας την Ελλάδα.

Λυπούμαστε, αλλά δεν μας αφήσατε πλέον κανένα περιθώριο. Έπρεπε επειγόντως, να εξαρθρώσουμε την αισχρή διεθνή σοσιαλδημοκρατία και να καταστρέψουμε τη γιάφκα της στις Βρυξέλλες.

Πάντως ακόμα κι έτσι, μπορείτε ανενόχλητοι, να συνεχίσετε, να σκάβετε για ότι θέλετε, όσο θέλετε.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock