Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2007

Πρόσκληση σε Ανοιχτή Συζήτηση με τον Claus Sorensen

Ο Θοδωρής Καραουλάνης μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε Ανοιχτή Συζήτηση με τους Νέους του κου Claus Sørensen, Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης «Επικοινωνίας» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 – 19.00 στο βιβλιοπωλείο-café " ΙΑΝΟΣ" (Οδός Σταδίου 24).

Κατά τη διάρκεια της Ανοιχτής Συζήτησης, ο κος Sørensen θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους συμμετέχοντες για τις τρέχουσες επικοινωνιακές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως η ενέργεια το περιβάλλον και η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη, το μέλλον της Ευρώπης καθώς και συνολικά τις προσπάθειες της Επιτροπής να προσεγγίσει τον πολίτη. Στη διάρκεια της συζήτησης θα υπάρχει διερμηνεία από και προς τα ελληνικά.

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση και καλεί όλες τις οργανώσεις νέων αλλά και τους ανένταχτους νέους να συμμετέχουν. Το χαλαρό ύφος της συνάντησης - συζήτησης θα διευκολύνει το διάλογο των νέων με ένα σημαντικό παράγοντα του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα, (τηλεφωνικώς, με fax ή email) για τη συμμετοχή της οργάνωσής σας, προκειμένου να διευκολυνθούμε στη διοργάνωση, λόγω περιορισμένου χώρου. Τηλ. & fax: 2102512742, e-mail: theodore.karaoulanisΑΤgmail.com

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock