Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2006

Καλή Χρονιά!

Ευχές προς όλους, το 2007 να είναι ευτυχισμένο, παραγωγικό και δημιουργικό! Πάντα με υγεία!

Το 2007 να είναι ένα έτος εκπλήρωσης προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών και αξιοποίησης δυνατοτήτων και προοπτικών. Όπως έλεγε και ο DeNiro στο "A Bronx Tale": there's nothing worse than wasted talent. Ελπίζω το 2007 να μην αφήσει κανενός τα ταλέντα αναξιοποίητα.

6 σχόλια:

Γεώργιος Ιακ. Γεωργάνας είπε...

Και όμως, θα ευχηθώ τα τάλαντα μερικών να μείνoυν αναξιοποίητα το 2007. Όλων αυτών που κύριο προσόν έχουν να περιορίζουν την ελευθερία των άλλων. Κρατιστών, για παράδειγμα. Να ευχηθώ, άρα γε να μείνουν αναξιοποίητα και τα ταλέντα αυτών που πείθουν τρίτους να περιορίσουν την ελευθερία άλλων ή μήπως έτσι εύχομαι να περιορισθεί η ελευθερία εκφράσεως ;
Καλή Χρονιά με λευτεριά !

Αθήναιος είπε...

Χρόνια Πολλά, παιδιά. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα συναντούσα συγκεντρωμένους τόσους πολλούς νέους, διαβασμένους( πάντα μπορούμε και καλύτερα στον τομέα αυτό βέβαια ;-) ), ιδεολόγους και μαχητικούς ανθρώπους. Τους συνάντησα εδώ. Εύχομαι υγεία, χαρά και επιτυχίες στις σπουδές, πρώτ'απ'όλα.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά στους κόκκορες αλλά και σε όλο τον κόσμο, και ναι, γιατι να το κρύψωμεν άλλωστε που λέει και μια ψυχή, είθε να ευωδοθούν οι προσωπικοί στόχοι και προσδοκίες όλων των φίλων εδώ πέρα, με υγεία και χαρά. Γιατι ο άνθρωπος που δεν περνάει καλά για οποιοδήποτε λόγο, όσο και καλή πρόθεση και να έχει, δεν μπορεί να βοηθήσει κανένα γύρω του.

Καλό 2007 λοιπόν και είθε οι κόκκορες να λαλήσουν... και στη βουλή :). Αρκετά έκρωζαν τόσα χρόνια τα αρπακτικά και τα τρωκτικά της μιζέριας και της υστέρησης.

Chrysotheras είπε...

Καλή Χρονιά και πάντα με επιτυχίες σε όλους τους blog-o-roosters!

Ανώνυμος είπε...

Απόψε όσοι σ'αγαπούν
χίλιες ευχές θα πούνε
εγώ απλά σου εύχομαι
αληθινές να βγούνε

....αλήει αφού η ευχή "Καλή Χρονιά" έχει ισχύ μέχρι την επόμενη Πρωτοχρονιά ,δηλαδή για 365 (ή 366)μέρες ,δε θα μπορούσαμε να λέμε καλή χρονιά οποιαδήποτε μέρα του έτους;

Γ.Σαρηγιαννίδης είπε...

Χρόνια Πολλά κι ένα Φιλελεύθερο 2007!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock