Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2007

End of this world

Κάποιοι λένε ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά. Πόσο κοντά; 25… κεφάλαια, σύμφωνα με το site www.endofthisworld.com.

Ένα πρωινό Δευτέρας του 2008. Ένας συνηθισμένος άνθρωπος λερώνει με καφέ το πουκάμισό του καθώς πηγαίνει στη δουλειά. Το φαινομενικά αθώο γεγονός πυροδοτεί μια αλυσίδα παράδοξων συμπτώσεων που, με τη χορογραφία του ντόμινο, οδηγούν μέσα σε λίγες εβδομάδες τον κόσμο προς το αναπότρεπτο τέλος… Λίγες εβδομάδες ή, σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς, 25 κεφάλαια χωρίζουν την ανθρωπότητα από τον αφανισμό της, τουλάχιστον στο διαδικτυακό μυθιστόρημα με τίτλο End of this world, στο οποίο καλούνται να προσθέσουν τη δική τους πινελιά συγγραφείς, ερασιτέχνες και μη, από όλο τον κόσμο και να χτίσουν την πλοκή του μέρα προς μέρα μέχρι την ημέρα της Κρίσης.

Το εν λόγω διαδικτυακό project θα αποτελείται από 25 κεφάλαια, τα οποία, με εξαίρεση το πρώτο και το τελευταίο των οποίων η πλοκή είναι δεδομένη, βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια της έμπνευσης των επίδοξων συγγραφέων του. Την επίσημη, τελική εκδοχή κάθε κεφαλαίου, και κατ’ επέκταση ολόκληρου του έργου, θα αποφασίζουν τα μέλη της κοινότητας των συμμετεχόντων με ψηφοφορία. Με την ολοκλήρωσή του, το μυθιστόρημα φιλοδοξεί να αποτελέσει υλικό για βιβλίο, κόμικς ή ακόμη και κινηματογραφικό σενάριο.

Όσοι επιθυμούν να επισπεύσουν τη συντέλεια του κόσμου, ας οπλιστούν με την πένα ή το πληκτρολόγιό τους, γιατί η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Ή όπως θα έλεγαν και οι REM: It’s the end of this world as we know it… and I feel fine!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock