Παρασκευή, Απριλίου 18, 2008

Σχέδιο Μάρσαλ #2

«Αναστέλλεται η χορήγηση οικοδομικών αδειών στον Υμηττό»
-από την Καθημερινή

Το κράτος είναι οργανωμένο και υπεύθυνο και δεν μπορεί να χορηγεί οικοδομικές άδειες στον Υμηττό αν δεν ξέρει ποιες περιοχές θα “καθαρίσουν” οι πυρκαγιές αυτό το καλοκαίρι.


«Τακτοποιείται η βίλα Σουφλιά»
-από την Ελευθεροτυπία

Τώρα που το Σκοπιανό βγαίνει προσωρινά από την πρώτη γραμμή, σειρά παίρνουν οι άλλες μεγάλες προτεραιότητες της κυβέρνησης.

«Η Ακρόπολη στο παιχνίδι Μονόπολη. Χρώμα από Ελλάδα θα έχει η νέα παγκόσμια συλλεκτική έκδοση της Μονόπολης. Το πιθανότερο, μια αεροφωτογραφία της Ακρόπολης να τυπωθεί μεταξύ άλλων στο σκληρό ταμπλό.»
-απο την Καθημερινή

Και όποιος προσγειώνεται σε αυτό το τετράγωνο θα χάνει δύο γύρους πέφτοντας πάνω σε μια νοητή διαδήλωση.


«Πήγε στην Εφορία κρατώντας καραμπίνα»
-από το Βήμα

Όπως η κυβέρνηση στο Βουκουρέστι έτσι και ο κάθε φορολογούμενος πολίτης θα πρέπει να κάνει την κατάλληλη προετοιμασία πριν παρουσιαστεί στην εφορία. Όταν θέτεις τα φυσίγγια επί τάπητος αμέσως βελτιώνεται η διαπραγματευτική σου θέση. Με αποφασιστικότητα, τόλμη και αυτοπεποίθηση δύνασαι να ασκήσεις βέτο στις επιδιώξεις του εφοριακού αλυτρωτισμού.


«Αντιδράσεις προκάλεσε σε ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση η χθεσινή καταδίκη από κινεζικό δικαστήριο του γνωστού ακτιβιστή Χου Ζία σε φυλάκιση τριάμισι ετών. Δικαστήριο του Πεκίνου έκρινε τον 34χρονο κινέζο ακτιβιστή ένοχο για «υπονόμευση της κρατικής εξουσίας και του σοσιαλιστικού συστήματος.»
-από το Βήμα

Το ΚΚΕ θα αντιδράσει και αυτό κατηγορώντας το κινέζικο καθεστώς για απαράδεκτη μετριοπάθεια και επικίνδυνη χαλάρωση του κρατικού μηχανισμού.

«Οι Κινέζοι... φταίνε. Δεν υπάρχει Ολυμπιονίκης που δεν έχει ντοπαριστεί και αυτό είναι ντροπή για την Ελλάδα»
-Βασίλης Καπετάνιος

Σωστό αυτό αλλά μάλλον τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Αφού όλες οι χώρες κάνουν την ίδια ατιμία, ήρθε ο καιρός να αρχίσουν να αγωνίζονται στο ποιος παρασκευάζει τα καλύτερα αναβολικά. Τα νέα ολυμπιακά αθλήματα θα περιλαμβάνουν: αποτελεσματικότητα αναβολικού, τιμή, συσκευασία και μάρκετινγκ.

«Εκδήλωση με την συμμετοχή μαθητών το πρωΐ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Σύνθημα: "Ναι, στα βιβλία. Όχι, στην τηλεόραση".»
-από το www.skai.gr

Η επιτυχία της εκδήλωσης εξαρτάται από τα καταπληκτικά τηλεοπτικά σποτ που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

«Η ασφάλεια Αττικής εξιχνίασε, ύστερα από καταγγελία, απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας με εικονικά θανατηφόρα τροχαία.»

-από το www.skai.gr


Μετά από την καταγγελία οι υποψίες των αστυνομικών ενισχύθηκαν όταν φτάνοντας στον τόπο του ‘ατυχήματος’ άκουσαν μια φωνή να λέει: Φώτα, Κάμερα, Πάμε!

Επιλογές απο το Σχέδιο Μάρσαλ, η εβδομαδιαία στήλη που γράφω στην Κεφαλλονίτικη εφημερίδα ΠΕΝΑ.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock