Παρασκευή, Απριλίου 01, 2005

Δεν θα παρακαλεσουμε και κανεναν!

Υποψιαζομουν παντα οτι ελαχιστοι Ελληνες πολιτικοι ειναι πραγματικα υπερ των επενδυσεων (ελληνικων και ξενων). Γιατι θεωρητικα ισως ειναι υπερ της επιχειρηματικοτητας, αλλα πρακτικα παντα της βαζουν εμποδια. Ειδικα σε συγκριση με τις αλλες χωρες της Ευρωπης, ειδικα τις νεες Κεντροευρωπαικες, που προσφερουν γη και υδωρ στους επενδυτες, η ελληνικη νοοτροπια φαινεται απελπιστικα αργη και εχθρικη. Αλλα νομιζα οτι αυτο ηταν απλα δειγμα της τεμπελιας των υπευθυνων, οχι δειγμα μειωμενης αντιληψης εως ανικανοτητας.

Διαψευστηκα ομως. Εχουμε λοιπον τωρα το πρωτοφανες γεγονος, υπουργος να ανακοινωνει καθαρα και ξαστερα στους επενδυτες «Αν θέλουν, ας έρθουν. Αν δεν θέλουν, ας μην έρθουν. Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν»!!

Αυτο ελειπε να παρακαλεσει! Τι ειναι, δουλεια του ειναι, να κοιταει το συμφερον της Ελλαδας? Ο κυριος Κεφαλογιάννης ειναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ, μαγκας και ωραιος. Δεν παρακαλει κανεναν, εχει βολευτει ηδη. Οι υπολοιποι Ελληνες που ενδιαφερομαστε για την χωρα, οσοι θελουν να επενδυσουν σε αυτην, ας παμε πουθενα αλλου. Εδω δεν παρακαλουν κανεναν.

3 σχόλια:

Roark είπε...

Και γιατί να παρακαλέσουμε δηλαδή; Τι μας λείπει; Υποδομές; Εργασιακό περιββάλον; Εύρυθμο κράτος χωρίς γραφειοκρατία; Λογική φορολογία; Όλα τα έχουμε και συμφέρουμε! Όχι μόνο δεν πρέπει να παρακαλάμε τους επενδυτές και τα κωλολεφτά τους αλλά πρέπει να τους βάλουμε να κάθονται στις ουρές σαν τους Πακιστανούς για να έρθουν στον επενδυτικό μας παράδεισο!

Μάλιστα ο κύριος Κεφαλογιάννης καλά θα κάνει να βάλει το Λιμενικό να μας φυλάει από ύποπτα καράβια δουλέμπορων γεμάτα απελπισμένους "λαθροεπενδυτές" που παρακαλάνε για ευκαιρία στη χώρα μας!

Αν δεν τα καταφέρει, μπορεί να ζητήσει από τον μπαμπά του να μεσολαβήσει να πάρει άλλο υπουργείο.

libertarian είπε...

βέβαια, μόνο κάτι «κουτοί» σαν τον Arnold Schwarzenegger κάνουν κάτι τέτοια. Αυτός ο «χαζός» κύριος πήρε ένα φορτηγό με 18 ρόδες και πήγε στο Las Vegas όπου ξεκίνησε μια καμπάνια προσέλκυσης επιχειρήσεων (CALIFORNIA WANTS YOUR BUSINESS). Ε τον επαίτη... ακούς εκεί να τους ζητάει να επενδύσουν στην πολιτεία του. Έχουμε και κάποιο επίπεδο εμείς...

"To the next employer who calls me about coming to our state, I will bring this moving van to your business, help you pack up and move you to California," Governor Schwarzenegger.

avatar είπε...

Πράγματι, όσοι νομίζουν ότι ο Governator είναι κάνας μπουνταλάς κυβερνήτης ας το ξανασκεφτούν. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ετήσια αξιολόγηση της δημοσιονομικής πολιτικής του CATO institute μεταξύ των 50 πολιτειών των Η.Π.Α. η καλιφόρνια πήρε άριστα.

Υ.Γ. Welcome back Libertarian! :-)

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock