Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2009

Ανοιχτή καταδίκη του ρατσισμού από τα στελέγχη της ΝΔ (;)



Η Αλβανία ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει τους γάμους ζευγαριών του ίδιου φύλου. Οι υπουργοί και οι βουλευτές της σημερινής κυβέρνησης έχουν δηλώσει περισσότερες από μια φορές ότι "η (ελληνική) κοινωνία δεν είναι έτοιμη" να αποδεχτεί τον γάμο ζευγαριών του ίδιου φύλου, ήδη από τις πρώτες συζητήσεις για το σύμφωνο συμβίωσης επί υπουργίας Χατζηγάκη, και τώρα ξανά με την πρόταση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ πριν 2 εβδομάδες για την επέκταση των προνοιών του συμφώνου συμβίωσης στα ζευγάρια του ιδίου φύλου. Από την άλλη, διαπιστώνουμε η αλβανική κοινωνία είναι κάτι περισσότερο από "έτοιμη" να προχωρήσει στο ίδιο βήμα. Να υποθέσω λοιπόν ότι οι πολιτικοί της ΝΔ, ενώ στα λόγια κόπτονται για την "πολιτισμική ανωτερότητα" της Ελλάδας, στην πράξη παραδέχονται ότι η Αλβανία είναι πολύ πιο πολιτισμένη, ως λαός και ως κοινωνία;

118 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις διαβάασει το σύνταγμα της Αλβανίας επί Χότζα; Εκεί να δεις αντιρατσισμό και πρόοδο.

Ανώνυμος είπε...

bravo oloi oi omofulofiloi na metansteusete sthn albania

ellinaki είπε...

Το σχόλιο του δεύτερου ανώνυμου όλα τα λεφτά!!!

Μία σπάνια σύζευξη χιούμορ και λαϊκίστικης ανοησίας!

Ειλικρινά :)

Κομφούκιος είπε...

KAI όχι ΜΟΝΟ.

ΠΟΥ να βλέπατε τον μακαρίτη Γεννηματά να ΣΚΟΤΩΝΕΙ στο ΞΥΛΟ - και το ΔΗΛΩ υπευθύνως ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ, την φουκαριάρα την Κάκια, την γυναίκα του, και να την ανεβοκατεβάζει ΖΩΟΝ και ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ.

Και τούλεγα, "Μα σου την επέβαλε κανείς;;; Εσύ την διάλεξες. Τι σου χρωστάει. Δεν ήξερες ότι δεν έχει βγάλει μήτε Γυμνάσιο, τώρα τόμαθες;;; Γιατί την παντρεύτηκες χριστιανέ μου τη κοπέλα. Με ποιό δικαίωμα την εξευτελίζεις"!!!!!!!!!

YOU BELIEVE IT OR NOT!!!!!!!!!!!!!!!

Αν, λοιπόν, ο καλύτερος πολιτικός [κατά την γνώμη του Λαού και πολλών πολιτικών], φερόταν έτσι στις γυναίκες, φαντασθείτε ΠΩΣ φέρονται οι άλλοι, τόσο στις γυναίκες όσο ΚΑΙ σε άλλες μειονότητες.

ΛΑΤΡΕΥΩ την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά νοιώθω ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κομφούκιος είπε...

Εχουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι δικαίωμα στην επιδίωξη της ευτυχίας, ΟΠΩΣ αυτοί την αντιλαμβάνονται.

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις ΚΑΤΑ της αναγνώρισης του ΓΑΜΟΥ φιλομοφύλων - μην ακούτε τα γραφόμενα. Ιδιες λέρες είναι όπως και οι άλλοι.

Σε κάθε περίπτωση, η λέξη γάμος, προέρχεται εκ του ΓΑΜΕΙΝ, ρήμα που υπονοεί την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. Προσωπικά, όμως, δεν θα κολλήσω εδώ. Αν θέλουν να ονομάζεται ΓΑΜΟΣ η σχέση τους, let be it.

Είναι γνωστό ότι ακόμα και άκρως υγιής σεξουαλική ζωή ΔΕΝ μπορεί να εξασφαλίσει ψυχική ισορροπία. Συνεπώς, πρέπει να ενθαρρύνουμε ως κοινωνία τον ΔΕΣΜΟ των φιλομοφύλων. Κοντολογίς, είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα λειτουργήσει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ στην μείωση των κρουσμάτων σεξουαλικώς μεταδιδομένων νόσων και HIV.

Εδώ Πλατεία Ρηγίλλης. Καλησπέρα σας.

Κομφούκιος είπε...

Επειδή η λέξη ομοφυλόφιλος έχει για πολλούς bad connotation, μας συνέστησαν στην Ψυχιατρική το δόκιμο υποκατάστατο/ισοδύναμο, φιλομόφυλος.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί στην αρχαία Ελλάδα που η ομοφυλοφιλία ήταν κοινωνικά ανεκτή δεν διανοήθηκε κανείς (ομοφυλόφιλος ή μη) ότι ο γάμος είναι κάτι που αφορά άτομα του ιδίου φύλου. Μάλλον δεν θα ήταν πολιτισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

"Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις ΚΑΤΑ της αναγνώρισης του ΓΑΜΟΥ φιλομοφύλων - μην ακούτε τα γραφόμενα. Ιδιες λέρες είναι όπως και οι άλλοι."

Και ο Ομπάμα για τον οποίο έκανες καμπάνια στην Αμερική λέρα είναι. Θέλω να πω κατά του γάμου "φιλομόφυλων".

"Κοντολογίς, είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα λειτουργήσει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ στην μείωση των κρουσμάτων σεξουαλικώς μεταδιδομένων νόσων και HIV."

Δείξε μας τις στατιστικές που δείχνουν ότι υπήρξε η παραμικρή μείωση στις χώρες που έχει θεσπιστεί ο γάμος ομοφύλων και μετά άνοιξε το στόμα σου. Data talks, liberal bullshit walks. Δεν είναι G700 εδώ να λες ότι @@ σου κατέβει.

Επειδή η λέξη ομοφυλόφιλος έχει για πολλούς bad connotation, μας συνέστησαν στην Ψυχιατρική το δόκιμο υποκατάστατο/ισοδύναμο, φιλομόφυλος.

Οργουελιανό newspeak - ξεράσογλου.

Νιέφσκι με τίποτα πιο σοβαρό δεν έχεις ν' ασχοληθείς;

Ανώνυμος είπε...

Albania leads the way.

Κομφούκιος είπε...

1) Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Οbama παρουσίασε μεγάλη καθυστέρηση [να το πω ευγενώς] στην εφαρμογή υπεσχημένων vis-a-vis στα προβλήματα των φιλομοφύλων.

Πάντως, έκανε τελικά βήματα απέναντι στο Σύμφωνο Συμβίωσης. ΚΑΙ το σημαντικότερο ήταν ΗΘΙΚΟ. Συγκεκριμένα, ανήμερα το ΠΑΣΧΑ είχε καλέσει γιά egg hunting* στον Λευκό Οίκο και παιδάκια φιλομοφύλων, γεγονός για το οποίο το φανατικό θρησκοληπτικό κανάλι FOX και άλλες πηγές ωρύοντο επί μέρες.

2) Αυτό που έκανα είναι πρόβλεψη, λογική εκτίμηση, αν προτιμάτε, βασιζόμενη στην φυσιολογική συμπεριφορά των ανθρώπων. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις casual σχέσεις ή την οδό της πληρωμής πριν τον γάμο και άλλοι παραμένουν "ενάρετοι" μέχρι τον γάμο τους ή επιδίδονται σε αυτοερωτισμό κλπ. Μοιραίως, λοιπόν, οι δύο τρόποι της ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ σεξουαλικής συμπεριφοράς/ζωής με partner μειώνονται αυτομάτως [ή και μηδενίζονται] όταν παντρευθεί ο/ή άγαμος. Τούτος ο συλλογισμός δεν χρειάζεται καμμιά στατιστική (υπο)στήριξη. Βεβαίως, οι αριθμοί ΔΕΝ είναι μεγάλοι, ούτως ή αλλέως, σήμερα, με την ΠΡΟΛΗΨΗ και ειδικότερα με την χρήση μηχανικής προστασίας. Στις ΗΠΑ, αν δεν πλανώμαι, υπάρχουν περίπου 13,000 περιστατικά συφιλίδος και ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ότι ίσως να ήσαν λιγότερα εάν η πορνεία ήταν νόμιμη [και δεν είναι με εξαίρεση την Nevada] και εάν η χρήση ναρκωτικών μαζί με απροστάτευτο σεξ περιοριζόταν κι άλλο.
Με άλλα λόγια, η συχνότητα των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νόσων είναι ΗΔΗ τόσο μικρή ώστε γιά να προκύψουν ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ αποτελέσματα της επίδρασης της ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ (στην οποία σε άλλοτε άλλο βαθμό ΤΕΙΝΕΙ ο γάμος), ειδικά δε των φιλομοφύλων, θα χρειαζόταν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΙΓΜΑ του πληθυσμού - ΑΛΛΑ και πάλι τα αποτελέσματα θα ήσαν ελάσσονος ενδιαφέροντος καθότι άλλοτε άλλο, αλλά σημαντικό, ποσοστό
ενεργού φιλομοφυλικής συμπεριφοράς παρατηρείται σε έγγαμους άρρενες κλπ κλπ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ να ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. Είναι ΑΔΙΚΟ και ΑΙΣΧΡΟ, τέτοιου είδους θέματα,που ΔΕΝ αφορούν τους πολλούς, αλλά είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ γιά τις μειονότητες, να ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ σε κοινωνίες που επιθυμούν να ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΟΛΟΥΣ και όχι να ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ έστω και ΛΙΓΟΥΣ.

*Εgg hunting. Παλαιό έθιμο στις ΗΠΑ (ίσως να ισχύει και αλλού σε χώρες με κατ εξοχήν χριστιανικό πληθυσμό). Οι "μεγάλοι" κρύβουν ανήμερα το ΠΑΣΧΑ αυγά πίσω από θάμνους, λουλούδια κλπ και τα παιδιάκια ψάχνουν να τα βρουν.

Κομφούκιος είπε...

Βλέπε, inclusive versus exclusive society.

Κομφούκιος είπε...

Μιά ΑΛΛΉ, σημαντική ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ στην Ελλάδα είναι πως ο κάθε πολιτικός, πέραν από την λαϊκιστική του τοποθέτηση [δλδ έχοντας την ψηφοθηρία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του], φοβάται κιόλας ΜΗ του βγει "κανένα κουσούρι". Σκέφτεται δλδ η κατωτεριά της Βουλής "Λες τώρα εάν υποστηρίξω τους 'ντιγκιντάγκες' να μου βγάλουν και κανένα κουσούρι;;".

ΕΛΛΑΣ το ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

Nievskii είπε...

Νιέφσκι με τίποτα πιο σοβαρό δεν έχεις ν' ασχοληθείς;

Όπως;

Ανώνυμος είπε...

1. Δεν χρειάζεται να παντρευτεί κάποιος για να έχει μονογαμική σχέση.

2. Τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν παντρευθεί στην Ολλανδία από το 2001 που ψηφίστηκε ο νόμος μέχρι το 2004 είναι μόλις 6000.

Κομφούκιου είπε...

Και ένα να είναι ΑΡΚΕΙ.
Πολιτισμός υπάρχει

ΟΤΑΝ

και ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ

έχουν γίνει σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα
και ιδιαιτερότητες
ΑΚΟΜΑ και ΕΝΟΣ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΑΤΟΜΟΥ.

Τότε και μόνον τότε μιλάμε για υψηλό πολιτισμό προδιαγραφών Κομφούκιου.

Κομφούκιος είπε...

ΚΑΙ

ΚΑΙ

ΚΑΙ

ακριβώς το γεγονός ότι η χρήση του Νόμου θα γίνει από ελαχίστους αποδεικνύει περίλαμπρα ότι τα "χρηστά" ήθη της κοινωνίας στο πλαίσιο των αναπαραγωγικών της αναγκών ΔΕΝ θα θιγούν.

Εδώ Πλατεία Ρηγίλλης. Καλημέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο αφορούσε τις επιπτώσεις του νόμου στη συχνότητα των ΣΜΝ.

Τι σχέση έχει η κρατική αναγνώριση του γάμου με τα ανθρώπινα δικαιώματα μόνο εσύ το ξέρεις.

Αν δύο ή περισσότεροι ομοφυλόφιλοι θέλουν να μαζευτούν σε έναν χώρο, να ανταλλάξουν όρκους και να πετάξουν ο ένας στον άλλο ρύζι ονομάζοντας το όλο happening γάμο, αρραβώνα ή ό,τι άλλο γουστάρουν δεν υπάρχει νόμος που να τους το απαγορεύει.

Ο επαναπροσδιορισμός ενός κοινωνικού θεσμού από το κράτος είναι κοινωνική μηχανική και όχι προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι σα επιβάλλει η κυβέρνηση να αλλάξουν κατά την κρίση της οι ερμηνείες των λέξεων στα λεξικά.

Σαν φιλελεύθερος δεν μπορώ να αποδεχτώ τέτοιες μεθόδους ακόμα και όταν εμπνέονται από αγαθά κίνητρα.

Κομφούκιος είπε...

Δεν είσαι φιλελεύθερος

είσαι BUSH right-wing religious fanatic

παραδέξου του.

Εχει πολλούς σαν και σένα που επαγγέλλονται τον φιλελευθερισμό, αλλά στην ουσία είναι ΑΠΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ με ολοκληρωτική κοινωνική agenda.

Εξ αιτίας τύπων σαν και σένα η ωραιότερη ιδεολογία έχει αποκτήσει όχι μόνο άσχημο όνομα, αλλά μετατράπηκε σε ΚΑΚΟΣΗΜΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε τι κανει ο καυσωνας!

Ανώνυμος είπε...

Komfukie eisai malakas. O teleutaios anwnumos epiase to zhthma. Enas koinwnikos 8esmos allazei mono an oi koinwnoi tou to 8elhsoun. Sugekrimena einai douleia twn eterofulwn an 8eloun ton gamo omofulofilwn.
Gia tous gays arkei to sumfwno sumbiwshs

Ανώνυμος είπε...

Ο Κομφουκιος η αλλιως Χασαπογιαννης ειναι η νεα διασκεδαση αυτου του μπλογκ. Συνεχισε Κομφουκιε απο την Πλατεια Κολιατσου

Nievskii είπε...

Το να λες ότι για τους gay αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης (που κι αυτό τους το αρνείται η κυβέρνηση σημειωτέον με την λογική ότι "η κοινωνία δεν είναι έτοιμη") σημαίνει ότι το κράτος μπορεί να θέτει τα όρια στο ποιος έχει δικαίωμα να παντρευτεί και ποιος όχι. Και αν μεν τα όρια αυτά μπορούν να τεθούν για την προστασία των συμβαλλομένων μερών εκεί που δεν μπορούν να αυτο-προστατευθούν λ.χ. όταν ο ένας είναι ψυχικά ασθενής σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι ανίκανος να συναινέσει με την κρίση του στον γάμο, δεν βλέπω πώς έχει δικαίωμα το κράτος να προστατεύει τους υπολοίπους από ορθολογικές επιλογές συναινούντων ενηλίκων που δεν έχουν καμιά, έμμεση ή άμεση επίπτωση στους υπολοίπους.

Δεν περίμενα την σκοπιανοποίηση του θέματος, αλλά σκεφτείτε λ.χ. ότι η σατανική ΕΕ μας επιβάλλει να αναγνωρίζουμε δικαιώματα σε ομόφυλα ζεύγη που έχουν παντρευτεί σε άλλες χώρες της ΕΕ. Για να αποφύγουμε τους μακιαβελλικούς χειρισμούς της ΕΕ που στόχο έχουν να υπονομεύσουν το κύρος του θεσμού της ελληνικής - αιμομικτικής - οικογένειας, προτείνω να καθιερωθεί η διπλή ονομασία του γάμου. Οι έγγαμοι, το κράτος και οι νορμάλ άνθρωποι θα το λένε "γάμο", όλοι όσοι φοβούνται ότι θα πέσουν θύμα "κοινωνικής μηχανικής" να το λένε "μπάμπη". Έτσι, και οι gay θα είναι ικανοποιημένοι, η ΕΕ θα είναι ικανοποιημένοι, αλλά και οι υπόλοιποι που δεν θα χρειάζεται να λένε ότι δυο gay είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν ένα "μπάμπη". Προτείνω επίσης για την υπόλοιπη συζήτηση να λέτε τον γάμο ζευγαριών του ιδίου φύλου "μπάμπη" και εγώ θα το λέω γάμο.

Ανώνυμος είπε...

Νιεφσκι ξερεις εσυ να ειναι ο γαμος ανθρωπινο δικαιωμα, η η προσβαση σε πορτοκαλαδα?

Ανώνυμος είπε...

τα αλλα που λες ειναι μαλακιες

Ανώνυμος είπε...

Κομφούκιε λατρεύουμε τα καθυστερημένα αλλά άχι τα τόσο καθυστερημένα οσο εσύ

Ανώνυμος είπε...

Νιέφσκι ως συνήθως ανοητολογείς.

Το να λες ότι για τους gay αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης (που κι αυτό τους το αρνείται η κυβέρνηση σημειωτέον με την λογική ότι "η κοινωνία δεν είναι έτοιμη") σημαίνει ότι το κράτος μπορεί να θέτει τα όρια στο ποιος έχει δικαίωμα να παντρευτεί και ποιος όχι.

Το κράτος όχι. Η κοινωνία ναι. Ο γάμος είναι κοινωνικός θεσμός. Δεν είναι συμβίωση, δλδ ιδιωτική υπόθεση δυο ή περισσότερων ανθρώπων, ούτε γραφειοκρατική διαδικασία.

Σε όλα τα συνδικαλιστικά γκέυ σάητ γράφουν ότι δεν τους αρκεί το σύμφωνο συμβίωσης, ακόμα και αν τους καλύπτουν πλήρως οι διατάξεις του, γιατί δεν έχει την ίδια καταξίωση από την κοινωνία όση ο θεσμός του γάμου.

Αν οι κύριοι ομοφυλόφιλοι θέλουν να αλλάξουν τις αντιλήψεις της κοινωνίας να το κάνουν με όπλο το λόγο.

Οργουελιανού τύπου κρατικές παρεμβάσεις, εκτός του ότι δεν μπορούν να φέρουν τις επιθυμητές αλλαγές παρά μόνο να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς υποκρισίας και πολιτικής ορθότητας σε ότι αφορά την ομοφυλοφιλία, είναι επικίνδυνες ΕΝ ΓΕΝΕΙ για την ελευθερία όλων μας.

Ενδυναμώνετε κύριοι τον Λεβιάθαν με αντάλλαγμα μερικές γυαλιστερές χάντρες.

Ici Πλατεία Κολιάτσου.

spyridon44 είπε...

Σε όποιον δεν αρέσουν οι Ελληνες , να πάει μετανάστης αλλού - ΄΄ετσι είμαστε - μπαγασάκηδες - και ίσως αυτό μας κράτησε ανά τους αιώνες.....

- Για την ταμπακέρα,

- Δεν γνωρίζω τί ακριβώς λέει το "Σύμφωνο Συμβίωσης".
- Οπωσδήποτε , δεν καταλαβαίνω τυχόν απαίτηση να είναι ίδιο με τον Γάμο.
- Θρησκαυτικώς, δεν μπορεί να είναι "μυστήριο".
- Αλλά, και η Κοινωνία, δίνει τόσα δικαιώματα (και υποχρεώσεις) στο ζεύγος άνδρα-γυναίκα για να έχει παιδιά (δαιώνισις του είδους) και για να μεγαλώσουν προστατευμένα.
- Τα υπόλοιπα , κληρονομιές, Συντάξεις και λοιπά, αποσκοπούν σε προστασία κατόπιν μιας τέτοιας ζωής.
- Τό άν δύο ενήλικες, του ιδίου φύλλου θέλουν να συμβιώσουν , είναι δικαίωμά τους , αλλά τυχόν ("πονηρίές") οικονιμικά ωφελήματα εις βάρος της Κοινωνίας είναι ανεπίτρεπτα.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

@Νievskii
Η ίδια ερώτηση είναι για τον Ellinaki και για τον Κομφούκιο.

Οι ομοφυλόφιλοι βάζουνε το αίτημα της πολυγαμίας. Θα θυμάσαι ότι το έχουνε κάνει σχόλιο σε άλλα άρθρα δικά σας. Τί θέση παίρνεις στο να παντρεύονται πάνω από δύο άτομα. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα να παντρεύονται μεταξύ τους όσοι θέλουνε? Το κράτος μπορεί να θέτει τα όρια στο πόσοι θέλουνε να παντρευτούνε μεταξύ τους?

Ανώνυμος είπε...

Οχι απλα το συνδικαλιστικο των ομοφυλοφιλων αποτελειται απο κομπλεξαρες που θελουν η ιδιαιτεροτητα τους να περασει ως νορμαλ στην κοινωνια με το ζορι. Και για να προλαβω την ερωτηση περι νορμαλ, οποιος νομιζει πως η ομοφιλοφιλια ειναι η ιδεατη φυσικη κατασταση ας μου προβαλει ενα στοιχειωδες επιχειρημα απο την εξελικτικη βιολογια

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ πιο ενδιαφέρον θέμα: Τα κοψίδια μας κάνουν καλό.

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

Τα περί ρατσισμού για όσους είναι κατά του γάμου των Ομοφυλοφίλων επιστρέφονται στους νονούς του ευφυίματος...

Η ξεφτίλα έχει ξεπεράσει τα όρια...

Τι επόμενο βήμα θα είναι να μας πουν ότι ο αυνανισμός επιτρέπεται δημόσια...

Κτυπάτε απο τώρα παιδιά για να πάρετε το κολάι του ηλιθίου και του Αυνάν!!!

Εύχομαι καλούς αυνανισμούς στους αντιρατσιστές ομοφυλόφιλους... Τώρα που είναι Αύγουστος θα πανε σε καλή μεριά...

Προτείνονται ως η καλύτερη μέθοδος μυγοκτονίας!!!

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

Τα περί ρατσισμού για όσους είναι κατά του γάμου των Ομοφυλοφίλων επιστρέφονται στους νονούς του ευφυίματος...

Η ξεφτίλα έχει ξεπεράσει τα όρια...

Τι επόμενο βήμα θα είναι να μας πουν ότι ο αυνανισμός επιτρέπεται δημόσια...

Κτυπάτε απο τώρα παιδιά για να πάρετε το κολάι του ηλιθίου και του Αυνάν!!!

Εύχομαι καλούς αυνανισμούς στους αντιρατσιστές ομοφυλόφιλους... Τώρα που είναι Αύγουστος θα πανε σε καλή μεριά...

Προτείνονται ως η καλύτερη μέθοδος μυγοκτονίας!!!

Nievskii είπε...

Δεν είναι συμβίωση, δλδ ιδιωτική υπόθεση δυο ή περισσότερων ανθρώπων, ούτε γραφειοκρατική διαδικασία

Από πότε; Νόμιζα ότι το κράτος ασχολείται μόνο με αυτή την πτυχή των ιδιωτικών υποθέσεων των πολιτών, αλλά φαίνεται έκανα λάθος. Κάποιοι νομίζουν ότι το κράτος είναι κάτι σαν την Εκκλησία. Μαντέψτε: κάνατε λάθος. Η Χριστιανική Εκκλησία τελεί αυτά που θεωρεί μυστήρια και από τον καιρό της Ρωμαϊκής εποχής της έχει ανατεθεί επιπροσθέτως και η διαδικασία του πολιτικού γάμου που λέγεται "αρραβώνας", και ως πολιτική τελετή τελείται στον πρόναο των Χριστιανικών εκκλησιών και όχι στον ναό.

Το κράτος λοιπόν - όχι η κοινωνία - δίνει νομική υπόσταση στις επιλογές των πολιτών. Μια από αυτές είναι λ.χ. να παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο. Δεν πέφτει λόγο λ.χ. στο κράτος σε ποιανού δόγματος την εκκλησία παντρεύεσαι. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αναγνωρίζει την πολιτική ένωση ατόμων που λέγεται γάμος ("μπάμπης" κατ'άλλους) και να δίνει την δυνατότητα σε όσους δεν είναι ενταγμένοι σε κάποια θρησκευτική κοινότητα ή άλλη κοινωνική ομάδα να αναγνωρίζει απευθείας τις πολιτικές ενώσεις τους γνωστές και ως γάμους. Το κράτος είναι ουδέτερο όσον αφορά στην ένταξη των πολιτών σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες, μια από τις οποίες είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία. Έτσι, αν θεωρούνταν αδιανόητο να ανήκεις σε κάτι άλλο από την Ορθόδοξη Εκκλησία το 1981, που καθιερώθηκε ο πολιτικός γάμος, σήμερα κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού το 1/3 του ελληνικού πληθυσμού κατά προσέγγιση, δεν θεωρεί ότι ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Αλλά γιατί πρέπει να λέω τα αυτονόητα;

Για το θέμα της πολυγαμίας. Πρώτον δεν το θέτει η LBGT κοινότητα. Το θέτουν οι αρνητές του γάμου, με εξυπνακισμούς του στυλ "και γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ τον σκύλο μου;" (μήπως γιατί ο σκύλος δεν έχει "ανθρώπινα" δικαιώματα;) Είχε τεθεί στο παρελθόν από τον Ντεριντά που έλεγε "να απαλλαγούμε από τον βρόχο του ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού και να επιτρέψουμε ελεύθερες ενώσες ατόμων διαφορετικού φύλου και διαφορετικού αριθμού". Να πω ότι δεν μπορώ να βρω κάτι πολύ κακό στην πρόταση, αδιάφορη μου είναι βασικά, αλλά στο μεταξύ πρέπει να είμαστε πρακτικοί. Αν η πολυγαμία θέτει πρακτικά νομικά προβλήματα, η επέκταση του γάμου ζευγαριών του ίδιου φύλου (γνωστός και ως "μπάμπης") δεν θέτει κανένα. Εφόσον δεν υπάρχει γάμος ζευγαριών του ίδιου φύλου και εφόσον ο γάμος αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα από το να ισχύσει εδώ και τώρα, προτείνω ο γάμος των ζευγαριών του ίδιου φύλου να ισχύσει εδώ και τώρα. Η ανθρώπινη κοινωνία κατά καιρούς έχει δημιουργήσει διαφορετικούς θεσμούς γάμου, από την πολυγυναικία της Μέσης Ανατολής, στην πολυανδρία των Δυτικών Ιμαλαΐών, έως τις ελεύθερες ενώσεις απροσδιορίστου αριθμού ατόμων κάποιων χίπυκων κοινοβίων. Για τις σχέσεις μεταξύ ζευγαριών διαφορετικοί φύλου και διαφορετικών αριθμών μπορεί να συζητηθεί κατά πόσον είναι εφικτές και τι σημαίνει αυτό σε νομικούς όρους. Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει ένα άλλο θρεντ - αυτό το θρεντ αφορά στον γάμο ("μπάμπη") ζευγαριών του ίδιου φύλου και όχι σε διαφορετικού τύπου ενώσεις. Τώρα, αν τα άτομα ομοερωτικού προσανατολισμού αποτελούν το 2-3% της κοινωνίας, κατά προσέγγιση, και οι επιθυμούντες να ενωθούν σε ενώσεις απροσδιορίστου αριθμού ατόμων και φύλου είναι ελάχιστοι έως καθόλου, και το πρώτο γίνεται νομικά και χθες, ενώ το δεύτερο έχει πολλά προβλήματα, είναι ένα θέμα για το τι προτεραιοτητα έχει το πρώτο ζήτημα έναντι του άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι Νιεφκσι μου πες μπρε πως κοινωνιες προτυπο για σενα ειναι η Μεση Ανατολη και τα Ιμαλαια

Ανώνυμος είπε...

Νιέφσκι αν ασκούσες την ιατρική με τον τρόπο που επιχειρηματολογείς θα έκανες πρώτα τη διάγνωση και μετά θα υπαγόρευες στον ασθενή τα συμπτώματα του.

Ανώνυμος είπε...

και που ξέρεις τι κομπογιαννίτης είναι

Κομφούκιος είπε...

Αλλά, και η Κοινωνία, δίνει τόσα δικαιώματα (και υποχρεώσεις) στο ζεύγος άνδρα-γυναίκα για να έχει παιδιά (δαιώνισις του είδους) και για να μεγαλώσουν προστατευμένα.
- Τα υπόλοιπα , κληρονομιές, Συντάξεις και λοιπά, αποσκοπούν σε προστασία κατόπιν μιας τέτοιας ζωής.


Με αυτήν την συλλογιστική, λοιπόν, θα νομιμοποιούμασταν να απαιτήσουμε, δεδομένου ότι προς διατήρηση του ιθαγενούς πληθυσμού ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ τουλάχιστον 2 ΠΑΙΔΙΑ ανά ΖΕΥΓΟΣ,
1) Αυτοί που δεν αποκτούν ή δεν υιοθετούν παιδιά να ΑΠΟΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ των νομικών ευεργετημάτων που παρέχονται σε χήρους/χήρες,
2) Αυτοί που αποκτούν ΜΟΝΟ ένα παιδί - συστήματος βάσει του οποίου
ο πληθυσμός σε λίγες δεκαετίες θα ΥΠΟΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΕΙ, να ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ μόνο του ΗΜΙΣΕΟΣ των συντάξεων και άλλων ευεργετημάτων και
3) Αυτοί που αποκτούν 3 παιδιά και άνω να δικαιούνται 1.5 φορές τις κανονικές συντάξεις κλπ ενόσω έχουν συμμετάσχει ΠΛΕΟΝ του μεριδίου τους στην ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Είναι αυτά λογικά;;;;;

Θαρρώ πως όχι

Κομφούκιος είπε...

Εχοντας επίγνωση της επερχόμενης θύελλας, έγραψα στην αρχή αυτού του POST,

... η λέξη γάμος, προέρχεται εκ του ΓΑΜΕΙΝ, ρήμα που υπονοεί την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ. Προσωπικά, όμως, δεν θα κολλήσω εδώ. Αν θέλουν να ονομάζεται ΓΑΜΟΣ η σχέση τους, let be it. 30/7/09 20:37

Aυτό οφείλατε, οι καλοπροαίρετοι από σας, ειδικά αφού γνωρίζετε το πάθος μου με την ετυμολογία και τα σωστά Ελληνικά, να εκτιμήσετε ΚΑΙ να αντιληφθείτε ότι κατ' ελάχιστον θεωρώ την χρήση της λέξης "ΓΑΜΟΣ" καταχρηστική σε περιπτώσεις στις οποίες η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ είναι αδύνατη.

ΣΥΝΕΧΙΣΑ, όμως, ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ οφείλει να προχωρήσει ΚΑΙ να διαφυλάττει ως κόρην οφθαλμού την κοινωνική συνοχή και την ευτυχία όλων των πολιτών της.

Προσωπικά, θα έλεγα πως το θέαμα δύο ατόμων του αυτού φύλου at the altar, ΔΕΝ συμπίπτει με το γούστο μου και εκατομμυρίων άλλων πολιτών, ΑΛΛΑ όλο κιόλο που έχω να κάνω αν ποτέ με καλέσουν σε τέτοια τελετή είναι να λάμψω δια της απουσίας μου. Κατά τα άλλα, και ενόσω ΔΕΝ θίγονται τα δικά μου ή άλλων πολιτών νόμιμα συμφέροντα, ήθη κλπ, ΟΥΔΕΙΣ λόγος μου πέφτει.

Αν κάποιος νομίζει ότι ΘΑ ΘΙΓΟΥΝ τα ΘΕΜΕΛΙΑ του ΓΑΜΟΥ ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, τότε, λυπάμαι, αλλα έχει ΠΟΛΥ ΕΥΤΕΛΗ εικόνα του ΘΕΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κομφουκιε παπαρολογεις για να διατηρηθρι ο πληθυσμος ναι μεν θελει 2 παιδια αλλα ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. Αρα μπορουν καποιοι να εχουν 1 παιδι και αλλοι 4 οποτε αν ειναι ισος ο πληθυσμος των ειναι 2.5 παιδια. Και βεβαια που το παραλογο τα ευεργετηματα της τεκνοποιησης να ειναι κλιμακωτα ανα αριθμο παιδιων. Επιδομα πολυτεκνου δεν παιρνουν οι εχοντες 1 παιδι

Ανώνυμος είπε...

Και κατι αλλο. Επειδη σε κοβω να εχεις καβατζαρει τα 50 ανηκεις σην γενια που ανηγαγε το δικαιωμα σε υπερτατη αξια ενω βεβαια συστηματικα εριξε τις επομενες γενιες ειδικα στα ζητηματα ασφαλιστικης αλληλεγγυης. Η δικη σας γενια βαφτισε το "αντιπολεμικο" κινημα του Βιετναμ, αντιπολεμικο ενω ηταν ολοι κοπανατζηδες. Η δικη σας γενια βαφτισε την αναιδεια σε δικαιωμα και την πρεζα σε αντιδραση. Και βεβαια με τον Μαη και τις λοιπες αντιφιλελευθερες [οχι με την σοσιαλφιλελευθερη ροζ εννοια αλλα με τον σκληρο κλασσικο φιλελευθερισμο] ανοησιες βγηκανε ολες οι νεες παιδαγωγικες αντιληψεις, οι πολιτικες ορθοτητες, η ανοχη, η ελευθερια απο τους καταναγκασμους και τα καθε ειδους Σομερχιλ.
Γιατι στα λεω, γιατι απλα ο κλασσικος φιλελευθερισμος θεωρει το ζητημα του γαμου ως μη υπαρκτο θεμα!

Κομφούκιος είπε...

Και κατι αλλο. Επειδη σε κοβω να εχεις καβατζαρει τα 50 ανηκεις σην γενια που ανηγαγε το δικαιωμα σε υπερτατη αξια ενω βεβαια συστηματικα εριξε τις επομενες γενιες ειδικα στα ζητηματα ασφαλιστικης αλληλεγγυης.

Τout au contraire.

Προτρέχεις ως τυπικός Ελληνας. Eνθυμού, λοιπόν, "Haste makes waste".

ΝΑΙ, ηλικιακά και χρονολογικά ανήκω στην Γενιά του Πολυτεχνείου, ΑΛΛΑ ουδεμιά μορφωτική, πολιτισμική, ηθική, κοινωνική, πολιτική, οικονομική ή άλλη ομοιότητα φέρω με αυτό το ΑΙΣΧΡΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ που έγδυσε στην κυριολεξία το έθνος, στερώντας του τους πόρους και τις πηγές του.

Στα mid-20s μου αντελήφθην την επερχόμενη λαίλαπα και, ως gentleman, "ήρα τον κρέβατόν μου και περιπάτησα", μέσω Αγγλίας προς Αμερικάς, όπου ζώ και ευημερώ επί 27 συναπτά έτη - thank you αλλά, όπως λέει η λατρευτή μου Γεωργία, "Δεν είμαι φίλος με τα Πολυτεχνεία - κουβαλάω αγωγή, παιδεία και παράδοση."

Η θέση της Γενιάς του Πολυτεχνείου που καταλήστευσε το ΚΡΑΤΟΣ και η δικιά μου απέχουν ΔΥΟ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.

Πιστεύω, όμως, στην κοινωνική πρόοδο και με πάθος, ειδικότερα, στα δικαιώματα της γυναίκας πάνω στο σώμα της, παντός ανθρώπου στο ΕΥ ΘΝΗΣΚΕΙΝ, στις ίσες ευκαιρίες στην μόρφωση [αλλά όχι στο δικαίωμα ΠΑΝΤΟΣ ΒΛΑΚΟΣ να γίνει "διοικητής επιχειρήσεων" από το Bradford, πλιτικός επιστήμονας από την Μπερμπάντειον Κατωτάτην ή Διαιτολόγος από την Χαροκόπειον Σχολή Οικιακών βοηθών] κλπ κλπ. ΕΚΕΙ τελειώνουν τα δικαιώματα όπως τα αντιλαμβάνομαι.

Στον ίδιο βαθμό με τα δικαιώματα, ΠΙΣΤΕΥΩ με πάθος ΚΑΙ στις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του ΠΟΛΙΤΗ έναντι της Πατρίδας, όπως λυρικά το έθεσε ο μακαρίτης J F K.

Ως προς το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ μετα ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ το τρέχον, καταστρεπτικό γιά την οικονομία Ασφαλιστικό Καθεστώς.

Εχω παρουσιάσει επανειλημμένα και σε ΒΑΘΟΣ, ένα θαυμάσιο ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (κατά 1/3 μόνο ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ και κατά 2/3 ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ και ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ - με περιθώρια και ιδιωτικού ΤΡΙΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ), του οποίου ευεργετούμαι προσωπικά στας Αμερικάς και ευχαρίστως θα συζητήσω εκτενώς σε ανάλογο post.

Κομφούκιος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ, θα ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ότι ο ΓΑΜΟΣ, παρότι σήμερα στέκει ως κοινωνικός, νομικός (πολιτικός) και θρησκευτικός θεσμός,

εν αρχή ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

Οι δύο τελευταίες ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ (δλδ θρησκευτική και νομική) του ΓΑΜΟΥ είναι ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ, ήτοι υπόθεση μόλις μερικών αιώνων!!!

Τον βλέπω, λοιπόν, ως πολύ ΣΟΒΑΡΗ υπόθεση, αλλά ΜΟΝΟ στο προσωπικό επίπεδο, δλδ την ΣΗΜΑΣΙΑ και ΙΕΡΟΤΗΤΑ (και δεν εννοώ θρησκευτική) που αποδίδουν ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ στην σχέση τους ώστε, προκειμένου να της προσδώσουν ΚΥΡΟΣ, την δημοσιοποιούν με πολλούς και ποικίλους, από κουλτούρα σε κουλτούρα, τρόπους.

Χωρίς να επικροτώ ή απορρίπτω τον γάμο [προσωπική μου θέση επ' αυτού είναι το Γαλλικό, chacun a son gout], τείνω να συμφωνώ με την θέση του ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ενόσω ή ΕΓΓΥΗΣΗ της τήρησης του θεσμού αυτού ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ στην προσωπική ερμηνεία των συμβαλλομένων. Εξ αυτού, τότε, απορρέει, ότι είναι άνευ σημασίας εάν οι συμβαλλόμενοι είναι όμοιας ή μεγάλως διαφέρουσας ηλικίας, ιδίου ή ετέρου φύλου κλπ κλπ.

Πολύ περισσότερο, δε, από την ΣΤΙΓΜΗ που ο ΘΕΣΜΟΣ αυτός υιοθετήθηκε ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ και προέκυψαν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και άλλα οφέλη, προκύπτει θέμα ΑΝΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ εάν η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ δεν έχει ισχύ ΚΑΙ σε ΖΕΥΓΗ του ιδίου φύλου ή ετέρου μεν φύλου but without consummation of marriage.

Κομφούκιος είπε...

Κομφουκιε παπαρολογεις για να διατηρηθρι ο πληθυσμος ναι μεν θελει 2 παιδια αλλα ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.

Ελα παππού μου να σου δείξω τ' αμπέλι σου, Αγγλιστί, "the son is trying to teach his father how to f-ck".

Το να μου υποδεικνύεις εσύ descriptive statistics είναι ανάλογον της κυρίας Δημητρούλας Λιάνη-Παπανδρέου να προσπαθεί να διδάξει την βασίλισσα της Αγγλίας etiquette και αρχές πρωτοκόλλου.

Κομφούκιος είπε...

Πολύ περισσότερο, δε, από την ΣΤΙΓΜΗ που ο ΘΕΣΜΟΣ αυτός υιοθετήθηκε ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ και προέκυψαν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και άλλα οφέλη, προκύπτει θέμα ΑΝΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ εάν η ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ δεν έχει ισχύ ΚΑΙ σε ΖΕΥΓΗ του ιδίου φύλου ή ετέρου μεν φύλου but without consummation of marriage.

Αυτός δε είναι σχεδόν αποκλειστικά ο λόγος/ΑΡΧΗ βάσει των οποίων τα ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ευαρίθμων* Πολιτειών των ΗΠΑ (ακόμα και με συντηρητική παράδοση vis-a-vis στους κοινωνικούς θεσμούς και συμβάσεις) αποφάσισαν να αναγνωρίσουν το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών, διότι απαγόρευσή του θα συνιστούσε ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ άρα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ.

Ευάριθμες = εύκολο να μετρηθούν -> άρα ΛΙΓΕΣ

Nievskii είπε...

Η δικη σας γενια βαφτισε το "αντιπολεμικο" κινημα του Βιετναμ, αντιπολεμικο ενω ηταν ολοι κοπανατζηδες

Τι διαβάζουμε εδώ μέσα!!;;;!! Συνεχίστε παιδιά, συνεχίστε...Να συνεισφέρω και εγώ μια αντίστοιχου "επιπέδου" ιστορία: είναι δυο τανκ στην έρημο και κάθονται πάνω σε ένα δέντρο. Περνά από κάτω από το δέντρο ένα υποβρύχιο και του λένε τα τανκ "είσαι να ανέβεις πάνω για κανά χαρτάκι;" και το υποβρύχιο τους λέει "δεν μπορώ, πάω για κούρεμα"!

Nievskii είπε...

Για την ιστορία: η Δυτική Εκκλησία (και η Ορθόδοξη δλδ) απαγόρευε ο άνδρας να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του επειδή ήταν στείρα εδώ και 1,700 χρόνια που το εκκλησιαστικό και κοσμικό δίκαιο συνέπιπταν. Που σημαίνει ότι έχει υπάρξει αποσύνδεση αναπαραγωγής και γάμου εδώ και 1,700 χρόνια. Το διαζύγιο για λόγους στειρότητας ισχύει - και ίσχυε - στις μουσουλμανικές χώρες και μόνον. Αλλά τι να λέω τώρα σε κόσμο που δεν έχει προχωρήσει από την ύστερη αρχαιότητα σε αντιλήψεις...

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος νομίζει ότι ΘΑ ΘΙΓΟΥΝ τα ΘΕΜΕΛΙΑ του ΓΑΜΟΥ ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ, τότε, λυπάμαι, αλλα έχει ΠΟΛΥ ΕΥΤΕΛΗ εικόνα του ΘΕΣΜΟΥ.

Αυτό το επιχείρημα δεν το χρησιμοποίησε κανείς σε αυτή τη συζήτηση.

Για τα άλλα που λες περί άνισης μεταχείρισης, έχεις δίκιο και θα πρέπει να υπάρξει και για τα ομόφυλα ζευγάρια ένας απλός τρόπος να ρυθμίσουν τα περιουσιακά ζητήματα τους. Οι επιδοτήσεις όμως θα πρέπει να κοπούν και από τα ετερόφυλα ζευγάρια, τουλάχιστον όπου δεν υπάρχει return on investement.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταιε ανωνυμε, η τεκνοποιια παραγει πληθυσμο που θα πληρωνει συνταξεις, θα παραγει ΑΕΠ και θα συνεισφερει στην εθνικη αμυνα. Αρα σωστο και δικαιο ειναι να επιδοτειται και μαλιστα κλιμακωτα η τεκνοποιια.

Κομφουκιε για την γενια σας τα εχει πει ο Τομας Φρηντμαν.

Νιεφσκι τα επιχειρηματα σου ειναι στο γνωστο πλαισιο της παπαρολογιας και δεν θα μπω στο κοπο να ασχοληθω μαζι τους

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα Κομφού είσαι ο σπουδαίος και σοφός εαυτός σου.

Ανώνυμος είπε...

Το αίτημα των γκαίη είναι απλά τόσο γέλοιο ώστε αν ζούσαμε σε νορμάλ προ πολιτικής ορθότητας εποχές θα ήταν νούμερο σε επιθεώρηση.
1]Ο γάμος δεν συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα, άρα δεν υπάρχει διάκριση.
2]Ο γάμος είναι κοινωνικός θεσμός που απολαμβάνει της αναγνώρισης του κράτους λόγω τεκνοποιίας.
3]Οι γκαίη μπορούν να περιληφθούν στο σύμφωνο συμβίωσης.
4]Το άγχος κάποιων εξ αυτών για κοινωνική αναγνώριση είναι παρμοιώδες. Το γεγονός οτί κάνουν μεταξικού τύπου παρελάσεις για να πουν οτί τον παίρνουν είναι το γελοιότερο πράγμα που έχω δει. Και μάλιστα με τα λεφτά του φορολογούμενου γιατί επιχορηγεί τον υπουργείο υγείας, άραγε για ποιο λόγο. Προτείνω οι ετερόφυλοι να οργανώσουμε αντίστοιχες παρελάσεις υπερηφάνειας, να δηλώσουμε οτί τον δίνουμε και να παίξουμε γνωστές ετεροφυλικές ταινίες που τονίζουν τον ανδρισμό, όπως Σεξ 13 Μποφώρ, το Παλαμάρι του Βαρκάρη. Αν και εμείς οι ετερόφυλοι δεν βρούμε τον Βαλιανάτο μας, χαθήκαμε

Ανώνυμος είπε...

Mε όλο το σεβασμό, εκφράσεις του τύπου, "τον παίρνουν" και "τον δίνουν" είναι κατ ελάχιστον περιττές.

Κομμάτι sense of decorum δεν βλάπτει.

Κομφούκιος είπε...

Mε όλο το σεβασμό, εκφράσεις του τύπου, "τον παίρνουν" και "τον δίνουν" είναι κατ ελάχιστον περιττές.

Κομμάτι sense of decorum δεν βλάπτει.

Nievskii είπε...

Νιεφσκι τα επιχειρηματα σου ειναι στο γνωστο πλαισιο της παπαρολογιας και δεν θα μπω στο κοπο να ασχοληθω μαζι τους

Για κάποιο περίεργο λόγο μπήκες σε θρεντ δικού μου άρθρου για να ασχοληθείς, οπότε δεν καταλαβαίνω ακριβώς πώς δεν ασχολείσαι. Αν δεν θέλεις να ασχοληθείς - που ασχολείσαι - πάτα το κουμπάκι από κάτω από το σχόλιο σου και πέτα το στα σκουπίδια, εκεί που του αρμόζει! Εγώ έχω το ίδιο κουμπάκι, αλλά δεν πρόκειται να στείλω τα σχόλιά σου στα σκουπίδια, που αλλού θα διάβαζα ατάκες όπως "η δικη σας γενια βαφτισε το "αντιπολεμικο" κινημα του Βιετναμ, αντιπολεμικο ενω ηταν ολοι κοπανατζηδες" και "η δικη σας γενια βαφτισε την αναιδεια σε δικαιωμα και την πρεζα σε αντιδραση". Ζήτω η πρέζα λοιπόν, συνέχισε να ποστάρεις!

Ανώνυμος είπε...

Νιεφσκι το αρθρο σου το βρηκα ενδιαφερον για αυτο μπηκα στο κοπο να ασχοληθω μαζι του, οσο για το αν θελεις να σβησεις τα σχολια μου, καντο δεν θα κλαψω κιολας. Συνεχισε την μαλακια τωρα.

Κομφουκιος, μια παρελαση στην οποια καποιος δηλωνει την σεξουαλικη του προτιμηση, λες και νοιαζει εμενα τι κανει καποιος στο κρεβατι του [και μου κλεινει ο μαλακας το δρομο για αυτο συν οτι πληρωνω μεσω του υπουργειου ως φορολογουμενος], ντυμενος σαν καρναβαλος πως μπορω να την αντιμετωπισω περα απο μια αισθηση γελοιου?

Ανώνυμος είπε...

Η αλλη πλακα ειναι, πως διαφορες προοδευτικες γκιοσες και γκιοσοι τρομαρα τους, τσιριζουν για την καταργηση των εθνικιστικων σχολικων παρελασεων, την ιδια στιγμη που ξημεροβραδιαζονται στην παρελαση των ομοφυλοφιλων. Αν εισαι δηλαδη χριστιανος και εθνικιστης απαγορευεται να παρελαυνεις, αν εισαι αδερφη επιτρεπεται! Και τους τελευταιους χαρακτηρισμους δεν τους υιοθετω απλα στηνω δυο βολικους αχυρανθρωπους που χρησιμοποιουν οι μεν προοδευτικοι για τους δε εθνικιστας και τουμπαλιν

Ανώνυμος είπε...

Και επειδη ο συνηθης υποπτος Νιεφκσι ειρωνευτηκε τα περι αντιπολεμικου κινηματος. Λοιπον αγαπητε μου οταν τελειωσε το Βιετναμ και επειδη οι αμερικανοι προεδροι δεν ειναι ελληνες πολιτευτες, ειδαν πως τα κωλοπαιδια των κολλεγιων βγηκαν στους δρομους οταν ο πολεμος αρχιζε να τους αγγιζει και τους ιδιους. Μεχρι τοτε την βουβα για τον πολεμο ο οποιος επι Κενεντυ και πρωτυτερα επι Αιζενχαουερ και Τρουμαν ειχε ευρεια υποστηριξη, οπως και αυτος της Κορεας. Γιατι το Βιετναμ σε οσους δεν ξερουν ξεκινα το 1954 μετα τις συνθηκες της Γενευης.
Δεν ειναι περιεργο πως μετα το Βιετναμ κανενα κωλοπαιδο των κολλεγιων δεν βγαινει να διαμαρτυρηθει για τις συνεχεις αμερικανικες εμπολοκες? Γιατι αραγε? Μηπως επειδη ισπανοφωνοι, μαυροι και φτωχοι λευκοι απαρτιζουν το μεγαλυτερο μερος του αμερικανικου μισθοφορικου στρατου? Και βεβαια πλειοδοτουν σε πατριωτισμο τα suburbia εκ του ασφαλους

Nievskii είπε...

Μην κουράζεσαι, να σε βοηθήσω να τα συνοψίσεις: ζήτω ο πόλεμος, ζήτω η πρέζα, κάτω τα πρωτόκολλα των gay της Σιών(κάπου πήρε το μάτι μου μια αναφορά στον Όργουελ πιο πάνω...). Εγώ δεν έχω να προθέσω τπτ, νομίζω ότι μπορούμε να πάμε σπίτια μας τώρα όλοι ανανεωμένοι...

Στην Ελλάδα απαγορεύουμε τις νεράιδες με τσουτσούνια, που να συζητάμε για πραγματικούς ανθρώπους, με πραγματικές ανάγκες και πραγματικές επιθυμίες. Στην Ελλάδα διάλογος είναι το πρόσχημα για την επικρατηση της άποψης του ισχυροτερου.

Ενδιαφέρον είναι ότι δεν σχολίασε κανείς τον απύθμενο κυνισμό των πολιτικών της ΝΔ: ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό επιχείρημα ενάντια στον γάμο ζευγαριών του ιδίου φύλου. Το ομολογούν όμως ότι θεωρούν ότι ο ελληνικός λαός είναι απίστευτα κάφροι και οπισθοδρομικοί, οπότε δεν έχουν διάθεση να τα βάλλουν με τον λαό. Αντί να οδηγούν τον λαό, σέρνονται πίσω από την κάθε λαϊκίστικη παπαριά δλδ. Αυτό φαίνεται βέβαια από την απόφαση να μπαίνουν τα ταξί στους λεωφορειόδρομους, μέχρι την μετάλλαξη της ΝΔ σε σούπερ-ακροδεξιό κόμμα μέσα σε μια εκλογική βραδιά πριν 2 μήνες.

Σε αυτό απαντάω λοιπόν ότι δεν είμαστε όλοι σαν τους ψηφοφόρους της ΝΔ, δεν είναι όλοι η κοινωνία αγράμματοι και ευήθεις και όταν μια κυβέρνηση κυβερνά αυτό δεν μπορεί να το κάνει έχοντας υπόψιν της τα κατώτερα ένστικτα των χειρότερων . Υπάρχουν και οι υπόλοιποι πολίτες.

Επίσης, περιμένω να δω τι πάει να πει επιτέλουν αυτή η α-νοησία ότι "η κοινωνιά συμφωνεί". Αυτό σημαίνει να έχεις την αποδοχή του 100% της κοινωνίας; Του 65%; Του 50%; Του 35%; Του 15%; Του 1%; Αν σε 50 χρόνια λ.χ. συμφωνούν όλοι εκτός από τους 100 απογόνους της Λουκά, θα συμφωνεί η κοινωνία; Ή μήπως και ένας να διαφωνεί η κοινωνία εκφράζεται από αυτόν; Ή μήπως το "η κοινωνία συμφωνεί" σημαίνει ότι έχουμε δικτατορία της πλειοψηφίας(και της μειοψηφίας στις περισσότερες φορές); Τελικά και η κοινωνία "συμφωνούσε" και με τον Χίτλερ. Να ανεβάσουμε τον Έλληνα Χίτλερ να τελειώνουμε, αφού αυτό θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

Νιεφσκι μου αν εσυ εκπροσωπεις τους αλλους πολιτες, οταν προσβαλλεις μερικα εκατομμυρια συμπολιτων σου ψηφοφορους της ΝΔ ως αγραμματους, μαλλον εκπροσωπεις τους 4300 "παρα-μορφωμενους" my ass της φιλελευθερης συμμαχιας.
Για τα αλλα παραληρηματα σου, ειπαμε εδω δεν απευθυνεσαι σε κοινο που εκστασιαζεται με τον λογο των Αλαβανου-Τσιπρα

Ανώνυμος είπε...

Και το νεο κολπο ποιο ειναι? Οταν μια μειονοτητα, κοινοτητα, ιδιαιτεροτητα και ολα εις -οτητα απαιτει λιγη προσοδοθηρια, αναγαγει την απαιτηση της σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ δικαιωμα ωστε και ως μειοψηφια της πλακας να παρει το μεριδιο της απο τον Λεβιαθαν. Ετσι οι ομοφυλοφιλοι αναγαγουν τον γαμο ως ανθρωπινο δικαιωμα, οπως πχ ο συλλογος φιλων Λαμποργκινι Μιουρτσελαγκο "Ο απενταρος" θεωρει ανθρωπινο δικαιωμα να εχουν απο μια Λαμποργκινι. Εγω που ανηκω στο συλλογο φιλων Ληαρ Τζετ "Ο Τζιτζιφιογκος" θα απαιτησω, ως ανθρωπινο δικαιωμα και με επιχειρηματα την ασφαλεια πτησεων και την κοινωνικη ισοτητα απεναντι στους εκμεταλλευτες της Βλαχοραφτης που τα επιασαν εκμεταλλευομενοι το προλεταριατο [οικογενια αγγελοπουλου] κλπ κλπ, το δικο μου Ληαρτζετ με λεφτα του δημοσιου. Αμ πως?
Ο Νιτσε γραφοντας τον αντιχριστο γραφει σε μια αποστροφη του, "το Ισλαμ θελει αντρες". Ποιητικη αδεια, "ο κλασσικος φιλελευθερισμος των Μπερκ, Χαγιεκ κλπ θελει αντρες"

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

Με διάφορα γελοία επιχειρήματα κάτω από τη μεγάλη ομπρέλα των ανθρώπινων δικαιωμάτων προσπαθούνε να σκεπάσουνε τη λογική. Φτάνουνε στη γελοιότητα να σκέφτονται σαν το Nievskii. O γάμος είναι ανθρώπινο δικαίωμα το οδήγημα είναι ανθρώπινο δικαίωμα και άρα οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να έχουνε το δικαίωμα να παντρεύονται και οι τυφλοί πρέπει να έχουνε το δικαίωμα να οδηγούνε.

@Nievskii
Aν δε γνωρίζεις καλά ένα θέμα να μην καταπιάνεσαι με αυτό. Μερικοί ομοφυλόφιλοι έχουνε βάλει το θέμα της πολυγαμίας μέσα σε πολλά ιστολόγια και πιάνονται από ένα άρθρο των ανθρώπινων δικαιωμάτων που μιλάει για τις μορφές της οικογένειας. Οι διάφοροι ηλίθιοι που μιλάνε για γάμο σκύλου με άνθρωπο είναι πιο γελοίοι από αυτούς που μιλάνε για γάμο γυναίκας με γυναίκα και άντρα με άντρα.

Θα πεις τη γνώμη σου? Είναι ανθρώπινο δικαίωμα να παντρεύονται μεταξύ τους όσοι θέλουνε?

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

Ο ανώνυμος που γράφει για κομπλεξάρες θα έπρεπε να δείχνει κατανόηση για τους ομοφυλόφιλους. Στα υπόλοιπα είναι απόλυτα σωστός και δεν έχω να παρατηρήσω τίποτα.

Πρέπει να καταλάβει ότι πολλές φορές τα κόμπλεξ είναι δικαιολογημένα και δεν πρέπει να τονίζονται γιατί δημιουργείται μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι ομοφυλόφιλοι έχουνε τρεις αιτίες. Η μία είναι η κακή γνώμη του κόσμου, η άλλη είναι η κακή αντιμετώπιση που έχουνε από την οικογένεια και η τρίτη είναι η ελλειπής εμπειρία στο σεξ. Οι άντρες ομοφυλόφιλοι δεν έχουνε την ευκαιρία να γνωρίσουνε άλλο σώμα εκτός από το αντρικό. Δεν ξέρουνε την αίσθηση του υγρού γυναικείου κόλπου και την αφή του γυναικείου στήθους. Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες δεν ξέρουνε την αίσθηση του σκληρού πέους στον κόλπο τους. Αυτά τα τρία πράγματα είναι φυσικ ό να δημιουργούν κόμπλεξ.

Ανώνυμος είπε...

Ιατρε μου πρακτικε, ο κομπλεξισμος ειναι μαλλον ιδιον των ομοφυλοφυλων συνδικαλιστων οι οποιοι θα διεκδικησουν στο μελλον καμια θεσουλα σε προοοοδευτικο κομμα. Το συνδικατο παντα προβαλλει τις αναγκες του ως αναγκες ολων ακομα και αυτων που δεν εκπροσωπει. Δηλαδη αν παρεις αυτους τους επωνυμους ομοφυλοφιλους δηλαδη, Ψινακηδες, Βαλιανατους, Χατζηστεφανου τι να πεις. Ο Παλαιοκωστας ειναι πιο συμπαθης μπροστα τους. Αν οι ιδιοι οι πιο συνειδητοποιημενοι ομοφυλοφιλοι δεν απομονωσουν αυτους που δηθεν τους εκπροσωπουν και δεν σταματησουν τα καραγκιοζιλικια με τις παρελασεις παντα θα ειναι ρεζιλια! Και με το δικιο του ο μικροαστος οταν βλεπει εναν τριχωτο με στρινγκ να κουναει τον κωλο του στο Συνταγμα να τρεμει στην ιδεα οτι ο γιος του θα γινει ετσι και βεβαια θα μιλαει για κωλοπουστηδες.

Ανώνυμος είπε...

Νιέφσκι σε ρώτησε ο άνθρωπος ("Πρακτικός Γιατρός") αν η πολυγαμία είναι ανθρώπινο δικαίωμα και εσύ αντί να του απαντήσεις, αράδιασες ένα σωρό υπεκφυγές.

Λες ότι η πρότασή σου είναι αδιάφορη, υποστηρίζεις ότι είναι ζήτημα χαμηλής προτεραιότητας επειδή αφορά ελάχιστους και δικαιολογείς την εκκωφαντική σιωπή σου με το επιχείρημα ότι η πολυγαμία θέτει πρακτικά νομικά προβλήματα.

Η τελευταία δικαιολογία είναι γελοία για μπλογκ στο οποίο γίνεται θεωρητική συζήτηση. Σου ζητήσαμε να πεις τη γνώμη σου, όχι να ψηφίσεις νόμο.

Αν η πολυγαμία είναι ανθρώπινο δικαίωμα, τότε δεν δικαιολογείται αδιαφορία ακόμα και αν αφορά μια μικρή μειονότητα. Αντίθετα, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων είναι πιο επιτακτική από την υποστήριξη ομάδων που έχουν την αριθμητική δύναμη να προωθήσουν τα αιτήματα τους.

Θεωρείς λοιπόν την κρατική αναγνώριση της πολυγαμίας ανθρώπινο δικαίωμα ή όχι; Αν ναι, τότε η αδιαφορία που κυνικά ομολογείς αποδεικνύει περίτρανα ότι είσαι ένας ποζεράς υποκρίταρος που στην πραγματικότητα έχει τα ανθρώπινα δικαιώματα χεσμένα πατόκορφα.

Αν όχι, είμαι πολύ περίεργος να μάθω με ποιά λογική είναι ανθρώπινο δικαίωμα η αναγνώριση των γκέυ γάμων και όχι της πολυγαμίας.

Ανώνυμος είπε...

Νιεφσκική υποκρισία στη Βρεττανία και τον Καναδά.

Ανώνυμος είπε...

Τελευταιε ανωνυμε, μην μασας. Ο Νιεφσκι ως πολιτικο ον ψαχνει τα ψηφαλακια της ΟΛΚΕ για το κομμα του. Αν οι παιδοφιλοι η οι πολυγαμοι ειχαν ενα συνδικαλιστικο τυπου ΟΛΚΕ εκει να εβλεπες πυρινους λογους υπερ του ανθρωπινου δικαιωματος
κτηνοβασιας
πολυγαμιας
παιδοφιλιας

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε αυτο που ποσταρες ειναι σοκαριστικο. Οι ερυθροφρουροι του κρατους πατερουλη παιρνουν τα παιδια απο τους κοντινους συγγενεις με το ζορι, με κριτηρια γελοια!!! Αυτο ειναι αυταρχισμος

Κομφούκιος είπε...

Kαλό είναι, κυρίες και κύριοι, να υπάρχει η άισθηση του ΜΕΤΡΟΥ.

Η αλήθεια είναι πως ανά τους αιώνες, οι φιλομόφυλοι εδιώχθησαν απεινώς, τόσο ΠΟΙΝΙΚΑ όσο ΚΑΙ με κοινωνική απαξίωση/ευτελισμό. Αυτό, δε, δεν αφορούσε μόνο την ομάδα των κραυγαλέως θηλυπρεπών που, ούτως ή αλλέως είναι μιά μικρή μειοψηφία της φιλομοφλικής κοινότητας, αλλά και άτομα με τεράστια προσφορά στα γράμματα, τέχνες, επιστήμες.

ΜΗ ξεχνάτε ότι ένας κολοσσός της Τέχνης, ο Sir John Gielgoud, συνελήφθη κάποτε σε δημόσια ουρητήρια του Λονδίνου γιά παράβαση σχετικού με την φιλομοφυλία Νόμου. Αυτό ήταν το έναυσμα, περί το 1960, γιά την άρση του σχετικού Νόμου.

ΜΗ ξεχνάτε ότι, στα 60ς, όταν ήμουν παιδί, ο λαουτζίκος λοιδορούσε και χρησιμοποιούσε ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, γιά ένα ΚΟΛΟΣΣΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, τον ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ.

Τι θέλω να πω με αυτά;;;

Οτι η κοινότητα αυτή ΒΙΩΣΕ την κοινωνική απαξίωση/ευτελισμό, ΤΡΙΣχειρότερο από τον εξοστρακισμό των αριστερών ως ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

Πολλοί, λοιπόν, δλδ η πλειοψηφία που ΔΕΝ δημοσιοποιεί την προσωπική της ζωή, δεν ζητεί αναγνώριση (recognition), ΑΛΛΑ KOINΩNIKH ΑΠΟΔΟΧΗ (acceptance) στην οποία όλοι οι έντιμοι πολίτες, που ουδένα ΘΙΓΟΥΝ και πληρώνουν τους φόρους τους, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Φυσικό είναι, όπως ΚΑΙ με το ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ κίνημα να δούμε υπερβολές, υπερβάσεις και προκλήσεις.

ΑΛΛΑ

ΑΛΛΑ

ΑΛΛΑ

θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς τους 'υπερευαίσθητους' που ενοχλούνται με ορισμένες [πράγματι] ακραίες δηλώσεις, εκδηλώσεις ΚΑΙ διαδηλώσεις:

ΠΟΥ ήσαν και γιατί δεν ενοχληθήκαν [αλλά γέλαγαν με την καρδιά τους] με τις καρικατούρες του Παράβα στο Ελληνικό Σινεμά των 1960ς, "Αχ καλέ θα σκίσω τα προικιά μου" και άλλα σχετικά;;;;;

ΑΥΤΟ πόσοι σοβαροί πολίτες
το κατήγγειλαν ως μειωτικό και προσβλητικό μιάς ολόκληρης κοινότητας ανθρώπων με ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ, τα ΓΡΑΜΜΑΤΑ και τις ΤΕΧΝΕΣ;;;

Με όλα αυτά προσπαθώ απλά να βοηθήσω στην ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ MILIEU ή κοινωνικής δυναμικής που είχε ως φυσική συνέπεια και ΣΥΝΕΧΕΙΑ [ΔΡΑΣΗ->ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ] τις ακραίες μορφές πολιτικής ορθότητας και τις αναπόφευκτες υπερβάσεις.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:

Με πολλά από τα τεκταινόμενα, ιδιώς στις ΗΠΑ με parades κλπ, προσωπικά δεν συμφωνώ αλλά τα ΚΑΤΑΝΟΩ.

Sooner or later, the equilibrium point shall be attained.

Ανώνυμος είπε...

Κομφουκιε γενικευεις ασυστολα, οτι οι ομοφυλοφιλοι ηταν θυματα κοινωνικου ρατσισμου ναι ισχυε. Το κρατος τους εδωσε η προσπαθει να δωσει τα δικαιωματα που τους πρεπει αλλα οχι και με το στανιο να αποδεχτει η κοινωνια την ομοφυλοφιλια με τραμπουκικες δικαστικες αποφασεις. Και η προσπαθεια τους να αναδειξουν τον γαμο σε ανθρωπινο δικαιωμα ειναι τουλαχιστον γελοια
Το αλλο για το περιφημο της προσφορας, ε ελεος πια στο τελος θα μας πεις οτι πας ομοφυλοφιλος και νομπελιστας σιγα πια!
Καλη η πολιτικη ορθοτητα αλλα δεν πιανει πλεον.
Και τις παρελασεις οχι δεν τις κατανοω, η σεξουαλικοτητα ειναι σαν το θρησκευμα στις ταυτοτητες. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι είναι τα στελέγχη ;

Κομφούκιος είπε...

Σε ένα θέμα θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ.

Το ΘΡΗΣΚΕΥΕΣΘΑΙ (ή όχι) και η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΛΙΣΗ/ΔΙΑΘΕΣΗ του καθενός είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

και ΔΕΝ είναι για ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΣΗ/ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ή παντοειδή εκμετάλλευση.

Εάν υπάρχουν ΔΥΟ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, που ουδένα αφορούν και ουδείς ΜΠΟΡΕΙ να παραβιάζει είναι το ΘΡΗΣΚΕΥΕΣΘΑΙ και η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΛΙΣΗ.

ΚΑΙ

στον βαθμό που ένας άνθρωπος είναι καλός πολίτης και ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ,

ΔΕΝ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

ΜΗΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

επειδή είναι φιλετερόφυλος Η φιλομόφυλος.

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

Πρακτικέ Γιατρέ,

τους αποστόμωσες όλους...

Μπορεί το επιχείρημά σου με τον τυφλό οδηγό να ακούγεται απλοϊκό αλλά κρύβει την ουσία του θέματος...

Όταν οι ομοφυλόφιλοι κλέβουν τους θεσμούς των ετερόφυλων διότι στερούνται φαντασίας να φτιάξουν τους δικούς τους τότε είναι φανερό οτι δεν είναι ομοφυλόφιλοι μόνο στις σωματικές επιθυμίες αλλά και σε αυτές της νόησης...

Δεν μπορούν να ζητούν την ανεξαρτησία / ελευθερία του ατόμου και να κλέβουν τα των άλλων με μια λογική τραβεστί...

Τι τον θέλουν τον Γάμο;

Αν θέλουν την σωματική επαφή κανείς δεν τους το απαγορεύει... κανείς!!!

Τι την θέλουν την εκκλησία την στιγμή που τουλάχιστον η Ορθόδοξη Χριστιανική έφτιαξε τους θεσμούς της για τους ετερόφυλους προστατεύοντας βασικά την τεκνογονία και το μεγάλωμα παιδιών... Είναι δυνατόν μια θρησκεία να μεριμνά για τις σεξουαλικές διαφορετικότητες του καθενός που δεν σχετίζονται με την αναπαραγωγή;

Είναι δυνατόν;

Αν πάλι οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να τακτοποιήσουν τα περιουσιακά τους ας ανατρέξουν σε συμβολαιογράφους αν και το επιχείρημα αυτό αγγίζει τα όρια της αθλιότητας...

Οι θεσμοί και οι νόμοι που αφορούν τα περιουσιακά θέματα στα πλαίσια του οικογενειακού δικαίου φτιάχτηκαν για να προφυλάξουν τους αδύναμους (τις γυναίκες παλαιότερα και τα παιδιά πάντοτε...)

Που παίζουν μπάλα εδώ π.χ. δύο άνδρες; Μήπως στο οτι ο ένας είναι παθητικός τον εξισώνει με αδύναμη γυναίκα ή ένα ποιο αδύναμο παιδί;

Και όταν είναι γυναίκες; Ποια είναι η παθητική; Και αν έχουν ανταλλάξιμους ρόλους; Ποιος άλλωστε ενδιαφέρεται να μπει σε αυτές τις διευκρινήσεις και για ποιο λόγο;

Όσον αφορά την υιοθεσία εδώ η πρόκληση των ομοφυλόφιλων ξεπερνά και την ποιο αρρωστημένη φαντασία... Τύφλα να έχουν οι παιδεραστές...

Συμπερασματικά:

Όχι μόνο δεν θα πρέπει να ανοίξουν οι θεσμοί των ετερόφυλων στους ομοφυλόφιλους αλλά όταν αυτοί θα το απαιτούν θα πρέπει η ανοχή των ετερόφυλων να μετατρέπεται σε χλεύη...

Όσον αφορά δε την απαίτηση υιοθεσίας να εισπράττουν και πολλά περισσότερα που άπτονται και της φυσικής τους υπόστασης...

Όσον αφορά τα περί εκσυγχρονισμού και αλλαγής της κοινωνίας να πω τούτο.

Το σεξ δεν εκσυγχρονίζεται...

Δεν υπάρχει γελοιωδέστερο επιχείρημα απο εκείνο του εκσυγχρονισμού που απαιτεί και την επίσημη υιοθεσία ομοφυλοφιλικών απαιτήσεων στα πλαίσια ενός τέτοιου εκσυγχρονισμού...

Οι κοινωνίες αρχαιότερων κόσμων ήταν πολύ ποιο ανεκτικές στην ομοφυλοφιλία απο ορισμένες σύγχρονες... Και όμως οι σύγχρονες παραμένουν ποιο σύγχρονες διότι έχουν άλλα στοιχεία και χαρακτηριστικά...

Τα ανέκδοτα επομένως και μάλιστα τα ανέκδοτα κακής κοπής πρέπει να τελειώσουν.

Όσον αφορά τον Φιλελευθερισμό ως πλαίσιο και σεξουαλικών ανοχών, ναι ανοχών όμως και όχι τοποθέτηση της κατσαρόλας πάνω απο το καπάκι… διότι φαγητό με τέτοια τεχνική δεν φτιάχνεται...

Άλλο φιλελευθερισμός και άλλο επικυριαρχία των σεξουαλικών προτιμήσεων των ολίγων...

Ως ολίγοι να κάτσουν στον πάγκο... και αν δεν μπορούν διότι μπέρδεψαν τα μπούτια τους πρόβλημά τους...

Χέρι βοηθείας απο τους ετερόφυλους δεν θα λάβουν...

Nievskii είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Μισό λεπτό σας άφησα μόνους και βλέπω 20 παραπάνω σχόλια.

Λοιπόν, επειδή ο αλμπάνης από πάνω νομίζει ότι υπεκφεύγω καλό είναι να διαβάζει και λίγο τι γράφω. Ξεκινώ την απάντηση με ένα ναι: "να πω ότι δεν μπορώ να βρω κάτι πολύ κακό στην πρόταση" και από εκεί και πέρα λέω γιατί προτεραιότητα έχει κατά την γνώμη μου ο γάμος των gay, αφού πρακτικά ο γάμος των gay είναι εφαρμόσιμος χθες. Για την πολυγαμία των μορμόνων ή των μουσουλμάνων δεν έχω να πω κάτι, εμείς δεν έχουμε συγκρίσιμα φαινόμενα, εφόσον ο μουσουλμάνος φέρνει τις 3 συζύγους του από το Μάλι λ.χ., αλλά τηρεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως λ.χ. να μην παντρεύεται 13χρονες, δεν μπορώ να του πω γιατί είναι η οικογένεια του έτσι. Πάντως, μέχρι να συζητηθεί το θέμα αν και πώς μπορεί να εφαρμοστεί η πολυγαμία, που δεν μας καίει και τόσο, ο γάμος ζευγαριών του ιδίου φύλου μπορεί να εφαρμοστεί χθες.

Για τα blogs που θέτουν το θέμα δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο υπόψιν μου που να θέτει επιτακτικά το θέμα, αλλά έτσι και αλλιώς αναφέρονται γενικά και αόριστα χωρίς παραπομπές, ανέφερα κιόλας ότι ήταν άποψη που (μάλλον) πρωτοδιατύπωσε ο Ντεριντά, αλλά με άλλο πνεύμα(διαβάστε και τίποτα να μαθαίνετε!).

Γι'αυτόν που μίλησε για τους ψηφόφορους της ΝΔ: συγγνώμη, αλλά οι πολιτικοί της ΝΔ, όχι εγώ, τους θεωρούν κάτι χειρότερο από Αλβανούς, και όλοι ξέρετε τι γνώμη έχουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για τους Αλβανούς (hint: την καλύτερη...)

Ερώτηση κρίσεως: ένας άνδρας και μια γυναίκα παντρεύονται και ο ένας από τους δυο αλλάζει φύλο. Θα πρέπει να εξακολουθήσουν να θεωρούνται παντρεμένοι; Και αν όχι, γιατί; Τέλος πάντων, επειδή είστε καλά και φρόνιμα παιδάκια σήμερα, αφιερωμένο σε όλους τους συμμετέχοντες στην συζήτηση ένα τραγουδάκι.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σεντόνι έγραψες, πάλι απέφυγες να απαντήσεις. Δε χρειάζεται άλλη απόδειξη της υποκρισίας σου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

@Κομφούκιος
Εσύ Kομφούκιε δεν ξέρεις τί γίνεται στην Ελλάδα και έχεις μείνει στη δεκαετία του εξήντα. Οι καρικατούρες του Παράβα σήμερα θα ήτανε πολύ αντρουάρ μπροστά σε αυτά που διαδραματίζονται από γνωστούς ομοφυλόφιλους. Ας μη γίνω περιγραφικός γιατί θα ξεφύγουμε από το θέμα. Δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να μας πεις με αυτό. Ο Παράβας είναι επιχείρημα για το γάμο των ομοφυλόφιλων?

Η κοινωνία μας σήμερα με τη βοήθεια της τηλεόρασης έχει γίνει πολύ ανεκτική. Δέχεται την ομοφυλοφιλία σαν φυσική κατάσταση αλλά όσα συμβαίνουν στη φύση δε θα πει ότι πρέπει να τα δέχεται σαν φυσιολογικά. Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ φυσικού και φυσιολογικού. Ο γάμος στην Ελλάδα καθιερώθηκε σαν θεσμός για τα φυσιολογικά ζευγάρια. Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια είναι φυσικά ζευγάρια και για να καλύψουνε τις ανάγκες τους πρέπει να ζητήσουνε να τους συμπεριλάβει το σύμφωνο συμβίωσης. Εκεί πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και να ψηφίσουμε το κόμμα που θα υποσχεθεί ότι θα το κάνει.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

@ Nievskii
Δε σε ρώτησα για την πολυγαμία των μορμόνων και των μουσουλμάνων. Τα ξέρουμε αυτά.

Έκανα ένα λάθος για την πολυγαμία που ανέφερα γιατί δεν το θυμόμουνα καλά. Οι ομοφυλόφιλοι δεν πιάνονται από ένα άρθρο των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ένας φίλος με ενημέρωσε ότι πιάνονται από ένα άρθρο της Yogiakarta που προωθεί μία ομάδα gay. Η Υogiakarta είναι ένα ψήφισμα που το ψήφισαν οι ομοφυλόφιλοι για τα θέματα που θέλουνε να περάσουνε στις κυβερνήσεις και στην ευρωπαϊκή ένωση. Το άρθρο για τη μορφή της οικογένειας το έχουνε γράψει με τρόπο που αφήνει όλα τα περιθώρια για να περάσουνε το γάμο μεταξύ πολλών ατόμων. Τότε που το διαφημίζανε είχανε γράψει πολλά σχόλια και ζητούσανε πολυγαμία. Πάνω σ' αυτό ζητάω να μου πεις τη γνώμη σου. Συμφωνείς μαζί τους?

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ είπε...

@Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος
Kαι συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου. Συμφωνώ για τις απαιτήσεις γάμου και υιοθεσίας και αν θες έχω ακούσει και το πολύ τρελό να ζητάνε να τους πληρώνουνε τα ταμεία υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Παλαβά πράγματα. Διαφωνώ για τους σεξουαλικούς ρόλους και την κάθετη άρνηση να κανονίζουνε τα περιουσιακά τους. Τα συμβόλαια που λες μπορούνε να τα ρίξουνε οι συγγενείς τους. Το καλύτερο είναι να τους συμπεριλάβουνε στο σύμφωνο συμβίωσης. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι θα λυθούνε διάφορα κοινωνικά προβλήματα.

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

@ΠΡΑΚΤΙΚE ΓΙΑΤΡΕ,

Προσωπικά υποστηρίζω το σύμφωνο συμβίωσης διότι καθαρίζει το τοπίο και λύνει τα πρακτικά θέματα χωρίς να δημιουργεί καινούργια!

Να τονίσω οτι θέλω το γρηγορότατο δυνατόν να ξεκαθαριστεί και το τοπίο με την εκκλησία στην Ελλάδα...

Οι παπάδες στα του οίκου τους και με δικά τους λεφτά...

Και αν δεν έχουν σκασίλα μου... Ας ζήσουν όσοι έχουν και άλλες δουλειές...

Το παπαδαρίλικι δεν είναι επάγγελμα...

Κομφούκιος είπε...

Εκπλήσσομαι διαβάζοντας ότι οι φιλομόφυλοι "ΔΕΝ είναι φυσιολογικοί άνθρωποι".

Είναι τόσο φυσιολογικοί άνθρωποι όσο και οι φιλετερόφυλοι, γεννημένοι όμως με μιά ιδιαιτερότητα στην σεξουαλική συμπεριφορά που κυμαίνεται κάπου μεταξύ της αμιγούς φιλετεροφυλίας και αμιγούς φιλομοφυλίας με όλους τους in-between συνδυασμούς.

Πάντως, στις ΗΠΑ τουλάχιστον, είναι εντυπωσιακό ΚΑΙ σημαντικό ότι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ των φιλομοφύλων είναι ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ crypto-gays, δεξιοί ή ακροδεξιοί και θρησκευόμενοι.

Στις ΗΠΑ, συντηρητικός televangelist after televangelist, δεξιός congressman after congressman, senator after senator καταγγέλλονται από hustlers ή γονείς αγοριών και έρχεται στη επιφάνεια ότι ήσαν και είναι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΙ, αν και παντρεμένοι και πατέρες!!!!!!!

Κομφούκιος είπε...

Εν κατακλείδι, μιά και το πρωί φεύγω για μιά ερημιά κάπου στις Κυκλάδες και επί μιά βδομάδα θα είμαι intendedly incommunicado,

1) Είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ να ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ το ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ για τους φιλομοφύλους με όλα τα νομικά οφέλη/accoutrements που ισχύουν για τους φιλετερόφυλους εγγάμους.

2) Η λέξη ΓΑΜΟΣ, δεν αφορά/καλύπτει ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ την σχέση φιλομοφύλων.

3) Δεν πιστεύω, όμως, ότι θα θιγεί ο κοινωνικός θεσμός του ΓΑΜΟΥ εάν επεκταθεί ΚΑΙ στους φιλομόφυλους.

4) Η συντριπτική πλειοψηφία των anti-gay ακτιβιστών απεδείχθησαν ΑΙΣΧΡΟΙ παιδεραστές και επί χρήμασι ενεργοί φιλομόφυλοι, πράγμα που ΔΗΛΟΙ πολλά για τα ΚΙΝΗΤΡΑ πίσω από την ΑΡΝΗΤΙΚΗ στάση πολλών.

5) Το ΤΙ θα πράξει η εκκλησία επί του ΘΕΜΑΤΟΣ, και όσον αφορά στους ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, είναι προφανώς ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ της ΥΠΟΘΕΣΗ.

6) ΘΕΣΜΙΚΑ, το αν θα ονομασθεί η ΣΥΝΑΨΗ συμβολαίου ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ μεταξύ φιλομοφύλων ΚΑΙ γάμος είναι θέμα που με αφήνει ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, αδυνατώ να κατανοήσω το ΜΕΝΟΣ ορισμένων εδώ μέσα.

Εδώ Πλατεία Ρηγίλλης. Καλημέρα σε όλους.

ΒΑΖΙΟΤΟ είπε...

Κομφούκιε, αν φυσιολογικός σημαίνει ετεροφυλικός τότε η απάντηση είναι προφανής...

Όμως αυτό δεν έχει και τόση σημασία...

Σημασία έχει η επανάληψη ανοησιών όπως οτι οι ετεροφυλόφιλοι είναι δεξιοί, ακροδεξιοί και τα τοιαύτα...

Αν τα χαρακτήριζα ως χονδρομαλακίες τι θα έλεγες;

Αυτό δα μας έλειπε να μας πουν οι αριστεροί, που έχουν μείνει εκσυγχρονιστικά στον μεσαίωνα του Σταλινισμού, ότι το να είσαι προοδευτικός αριστερός σημαίνει και φίλομοφυλικός...

Τι λέτε ρε παιδιά;

Πήρατε τίποτα χάπια απο κείνα που δίνανε στον καημένο τον Michael Jackson και τα λέτε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αν θεμελιωθει μεσω γαμου οικογενεια Κομφουκιε, θα αρχισουν με υιοθεσιες και λοιπες παπαριες. Καταλαβες?

Κομφούκιος είπε...

Αυτό εννοείται. Πολλά ομόφυλα ζευγάρια ανατρέφουν το φυσικό παιδί ενός εκ των δύο συμβαλλομένων και άλλοι πολλοί έχουν υιοθετήσει.

Στο "άγχος" των ενδιαφερομένων γιά την "απουσία" προτύπων "φυσιλογικού άντρα" σ' αυτές τις οικογένειες, η Αμερικανική Ψυχολογία απέδειξε ότι τα παιδιά αυτών των οικογενειών είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ με εξαιρετικές αποδόσεις στα σχολεία, με ιδιαίτερα καλές επιδόσεις στις διανθρώπινες σχέσεις

ΚΑΙ

ΚΑΙ

ΚΑΙ

η σεξουαλική τους προτίμηση είναι, στο ίδιο ποσοστό όπως ΚΑΙ στα παιδιά ετεροφύλων γονέων, ΥΠΕΡ του αντιθέτου ΦΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τελειως inconclusive, αλλα και ετσι να ηταν επειδη το παιδι δεν ειναι κατοικιδιο εχει δικαιωμα στη ν πατροτητα και την μητροτητα. Απλουστατο

Alex είπε...

Λέτε και ξαναλέτε αυτό για την πολυγαμία, λες και βρήκατε ΤΟ επιχείρημα. Και δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος να σας πει το αυτονόητο. Δεν υπάρχει προβλημα ηθικό ή ότι άλλο με την πολυγαμία καθαυτή. Ο καθείς μπορεί να γαμεί ότι και όσους γουστάρει.

Το πρόβλημα με την νομικά αναγνωρισμένη πολυγαμία είναι πρακτικό και είναι το εξής: Όταν δύο ατομα παντρεύονται και αυτό αναγνωρίζεται από το κράτος, τα δικαιώματα που αποκτούν είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το δικαίωμα το έχουν οι ετεροφυλόφιλοι και θα πρέπει να το έχουν και οι ομοφυλόφιλοι.

Με απόλυτους όρους αυτή η αύξηση των δικαιωμάτων είναι δυσανάλογη ΚΑΙ για τους μεν ΚΑΙ για τους δε, σε σχέση με τους ανύπαντρους. Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση της πολυγαμίας; Εαν τα δικαιώματα πάνε και πάλι πολλαπλασιαστικά, η επιβάρυνση του κοινωνικού συνόλου (με πραγματικούς όρους, όχι με φασιστικούς) θα γινουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΙ.

Σε αυτή τη περίπτωση, της πολυγαμίας, τα δικαιώματα ΠΡΑΚΤΙΚΑ μπορουν να έχουν ΜΟΝΟ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ χαρακτηρα, διότι αλλέως you are taking the piss. Έτσι όμως χάνεται η νομική αξία του γάμου και συνεπώς και ο λόγος της νομικά κατοχυρωμένης πολυγαμίας.

Ουδένα πραγματικό πρόβλημα προκύπτει από νομικά κατοχυρωμένο γάμο, ή "γάμο", ατόμων του ιδίου φύλου.

Ελπίζω αυτό να σας έλυσε τις απορίες. Κατά τα άλλα, λοιποί κραυγάζοντες φοβικοί είστε τραγικοί. Να την κοιτάξετε αυτή τη φοβία, δεν είναι υγιής. Δεν πρόκειται να σας τον φορέσει κανείς, αν δε το θέλετε, σας διαβεβαιώ.

Κομφούκιος είπε...

ΑΡΧΗ του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ και ΔΙΚΗ μου είναι πως ΔΕΝ μπορώ να κατηγορήσω ένα άνθρωπο γιά Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ [και οι φιλομόφυλοι ΔΕΝ φέρουν ευθύνη γιά την σεξουαλική τους προτίμηση - έτσι γεννήθηκαν όπως οι υπόλοιποι φιλετεροφυλικοί, φιλαμφιφυλικοί κοκ].

Au contraire, θα τον βοηθήσω με χέρια και με πόδια να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ στον κοινωνικό ιστό και να γίνει μιά άριστα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ μονάδα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Thus, I surmise, εάν ο γάμος είναι κάτι που εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό,

LET BE IT!!!!!

Oπως τόχω θέσει επανειλημμένα, η προσέγγισή μου στα κοινωνικά και οικονομικά θέματα είναι ΩΦΕΛΙΜΙΣΤΙΚΗ/ΣΥΝΕΠΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ.

Τα της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ τα αφήνω στις καθ' έκαστα εκκλησίες και τα της "ΗΘΙΚΗΣ" στους ηθικολόγους.

It is that plain and that simple.

VOILA.

Kομφούκιος είπε...

Au contraire, θα τον βοηθήσω με χέρια και με πόδια να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ στον κοινωνικό ιστό και να γίνει μιά άριστα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ μονάδα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

->

Au contraire, θα τον βοηθήσω με χέρια και με πόδια να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ στον κοινωνικό ιστό και να γίνει μιά άριστα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ KAI EYΤΥΧΙΣΜΕΝΗ μονάδα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

papa

εχω μολις ξυπνησει για θαλασσα και δεν εχω ορεξη να απαντησω σε οσα λες. Οσο για το αν εγω ειμαι φοβικος, εσυ eisai ρατσιστης με τους ετεροφυλους.
Γκε γκε putz?

Ανώνυμος είπε...

4) Η συντριπτική πλειοψηφία των anti-gay ακτιβιστών απεδείχθησαν ΑΙΣΧΡΟΙ παιδεραστές και επί χρήμασι ενεργοί φιλομόφυλοι, πράγμα που ΔΗΛΟΙ πολλά για τα ΚΙΝΗΤΡΑ πίσω από την ΑΡΝΗΤΙΚΗ στάση πολλών.

Αυτές τις χοντράδες να μην έλεγες... τέλος πάντων.

Alex είπε...

"Οσο για το αν εγω ειμαι φοβικος, εσυ eisai ρατσιστης με τους ετεροφυλους.
Γκε γκε putz?"

Αυτό από ποιό σημείο του σχολίου μου το κατάλαβες, εξυπνούλη;

Μπρατσάκια έβαλες στη θάλασσα; Αμα φοβάσαι τους ομοφυλόφιλους, τη θάλασσα, που μπορεί μερικές φορές να είναι και πραγματικά επικίνδυνη, πρέπει να τη τρέμεις.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος χρησιμοποιει πρωτος την λεξη φοβικος, ρατιστης κλπ ειναι πρωτα ο ιδιος. Γκε γκε?

Alex είπε...

Όχι, δεν "γκε γκε".

Αυτό το χαρακτηριστικό ισχύει μόνο για το "φοβικός" και "ρατσιστής", ή γενικά για όλους τους χαρακτηρισμούς;

Πρωτα πρώτα πουθενά δεν έγραψα "ρατσιστής" ή "ρατιστής" πριν από τώρα. Αλλά ας εξετάσουμε το συλλογισμό σου, γιατί έχει πλάκα.

Δηλαδή μας λες ότι αν ένας θεωρεί, για παράδειγμα, τη λευκή φυλή ανώτερη από τη μαύρη, θα πρέπει εμείς οι υπόλοιποι να περιμένουμε πότε θα μας αποκαλέσει ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ρατσιστές, έστω και αν εμείς δεν πιστεύουμε αυτά που πιστεύει αυτός, για να επαληθευτεί ότι αυτός είναι ρατσιστής...

Τελικά, εκτός από φοβικός είσαι και βλάκας. Λες αυτά τα δύο να σχετίζονται;;

Ανώνυμος είπε...

Correlation does not imply causation putz. Gia ta alla pou les se anohtologia me to pretext tou ratsismou den apantw. Na epixeirhmatologhseis giati prepei na pantreuontai kai meta 8a uparksei dialogos

gege?

Alex είπε...

Oh, it implies, ανόητε, it just doesn't prove it. And in your case it is impossible to definitively prove causation, simply because it is impossible to make you stop being an idiot.

Θα αρκεστούμε, λοιπόν, στο να γνωρίζουμε ότι είσαι και βλάκας, είσαι και φοβικός, χωρίς δυστυχώς να ξέρουμε με σιγουριά αν το πρώτο έφερε το δεύτερο.

As for the rest, there is no pretext. There is only proof that you are an idiot, from what you write. I am just holding up the mirror.

Για την επιχειρηματολογία που ζητάς, εξυπνούλη-βλάκα, εσύ είσαι αυτός που αρνείται να δώσει τα ίδια δικαιώματα σε όλους και γι' αυτό το λόγο ΕΣΥ πρέπει να επιχειρηματολογήσεις για την άρνησή σου αυτή, και όχι το αντίστροφο. Αλλέως, άρχισε κι εσύ να επιχειρηματολογείς για ποιο λόγο έχεις δικαίωμα στη ζωή, στην ιδιοκτησία κλπ κλπ.

Εγώ παραπάνω επιχειρηματολόγησα (επιτυχώς, απ' ό,τι φαίνεται, διότι ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος παρουσίασε κάποιο αντεπιχείρημα) για ποιόν λόγο δε δίνεται το δικαίωμα της πολυγαμίας.

Κι εσύ με αφορμή αυτό το σχόλιο, που ουδέν ανέφερε περί ρατσισμού, μας ενημέρωσες ότι πας στη θάλασσα και ότι αν εσύ είσαι φοβικός, εγώ είμαι ρατσιστής... Και μετά το στήριξες με επιχείρημα του στυλ πρωτομυριστής-πρωτοκλάστης. Βλάκα. Και μάλιστα όταν εσύ ήσουν ο "πρωτομυριστής". Βλάκα.

Αφού δε το 'χεις, γιατί το κυνηγάς; Για να σπάω πλάκα; Σ' ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Βιντεοσκοπημένη σύσκεψη της ολομέλειας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας με θέμα την κατάρτιση στρατηγικής για τα ΛΟΑΤ ζητήματα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι καρδια μου εσυ οτι πεις. Αν ζητησεις να πεθανω και να πεσω στο γκρεμο, ευχαριστως να το κανω για να δεις το σαγαπω

Nievskii είπε...

Κάτι που υπέπεσε στην αντίληψή μου: ο Δημήτρης Ρίζος ήταν, όπως ξέρετε οι περισσότεροι, διευθυντής της κομματικής εφημερίδας της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα βγάζει μια άλλη φυλλάδα που απευθύνεται σε οπαδούς της ΝΔ. Σήμερα, στην φυλλάδα του, έχει αυτό το αισχρό πρωτοσέλιδο όπου εκθέτει "τους προβληματισμούς της κοινωνίας".

Ηθικό δίδαγμα: όταν επικαλείσαι την (αν)ωριμότητα της κοινωνίας, μην νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα σου ή τους ψηφοφόρους σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο υπότιτλος "μόδα ή κοινωνικό φαινόμενο" είναι άστοχος. Ο τίτλος απλά περιγράφει την πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν έγραφε η γκέυζ εξουσιάζουν την υψηλή ραπτική πάλι αισχρό θα το έβρισκες;

Ανώνυμος είπε...

Παρεπιπτόντως η καταστροφή που έχουν επιφέρει οι γκέυ μόδιστροι στα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς είναι ασυγχώρητη.

Ανώνυμος είπε...

--> http://www.femininebeauty.info/

Ανώνυμος είπε...

Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με αυτό:

What does Hollyork promote? Toleration of foul language and a concomitant coarsening of society; hostility between men and women; truculent illiteracy and the values of the black ghetto; the elevation of homosexuality and promiscuity; disdain for religion; use of drugs, interracial sex, destructive feminism, eradication of the remnants of Anglo-European Christian civilization. It is not accidental.

Do I exaggerate? Think. Every night you see blonde women reading the news. When did you last see a blond man on the screen? Do you think this a coincidence in an industry that calculates motivations to four decimal places? Consider the constant scenes in which women slap men around, kick them in the crotch, participate in gunfights while men cower. Can you believe that the sudden disappearance of the word "Christmas" from permissible discourse wasn’t deliberate? That the rigid exclusion of any but politically correct views from discussion is a coincidence?

My point is not that all these things are in all respects bad, but rather that they are being decided remotely and imposed without consent. American society is being carefully, calculatedly sculpted. A small group of unelected people, having no obvious qualifications of morality or taste, now control the culture of the United States. Our souls belong to Ted Turner and Jane Fonda.


http://www.lewrockwell.com/reed/reed41.html

Nievskii είπε...

Δηλαδή αν έγραφε η γκέυζ εξουσιάζουν την υψηλή ραπτική πάλι αισχρό θα το έβρισκες;

Ναι, γιατί όταν αγοράζω ψωμί, χαλάει η βρύση, υπογράφω συμβόλαια κ.ο.κ. δεν ρωτάω τον φούρναρη, τον υδραυλικό και τον συμβολαιογράφο τι κάνει με τον κώλο του. Τους ρωτάω πόσο κάνει η υπηρεσία τους και πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν. Υποθέτω ότι και το να αγοράσεις φόρεμα δεν έχει διαφορά αν το πάρεις από τους gay Dolce & Gabbana από τον straight Miyake, επειδή μόνο και μόνο οι μεν είναι gay, ο δε straight. Άλλα πράγματα κάνουν την διαφορά. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε πρόβλημα σας. Ζητήστε από τον φούρναρη πιστοποιητικό σεξουαλικών φρονημάτων. Και μην αγοράζετε φραντζόλες από gay φουρνάρηδες. Γιατί, όπως λένε και οι gay, "πού ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει"...

Και κάτι ακόμα: όπως είχε πει ο μακαρίτης ο - συντηρητικός! - Reagan "homosexuality is not a contagious disease like measles". Άρθρα όπως του Αδέσμευτου ουσιαστικά έχουν να κάνουν με τα χειρότερα ένστικτα του κοινού. Το παιδί, στο μυαλό του φωστήρα γονιού, που παίρνει τον Αδέσμευτο ανήσυχος για τους gay στην τηλεόραση, σύμφωνα με το άρθρο, βλέπει τον gay στην τηλεόραση και θα κολλήσει gayίλα.

Αντί να μεγαλώνουν τα παιδιά του κόσμου οι άλλοι, καιρός είναι να αναλάβουν την ευθύνη οι ίδιοι και να μεγαλώνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους. Και να αφήσουν στην ησυχία τους υπολοίπους. Δεν ζητήσαμε οι υπόλοιποι να μεγαλώνουμε τα παιδιά των ψηφοφόρων της κυβέρνησης. Αυτοί γιατί μας το ζητάνε;

Ανώνυμος είπε...

Μπλέκεις διαρκώς τις βούρτσες με τις πούτσες και γίνεσαι κουραστικός.

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

@ Ανωνυμος & Nievskii,,

Γιατί δεν πάτε να πιείτε δυο μπύρες τώρα που έχει ησυχία η Αθήνα και να τα πείτε μεταξύ σας...

Εδώ είναι για δημόσιο διάλογο.... ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν κατάλαβα η Αλβανία μας ρίχνει στα αυτιά που θα επιτρέψει τους γκει γάμους; Λες και το κάνει για να δώσει τη δυνατότητα σε γκει Αλβανούς οικοδόμους εν Ελλάδι να παντρευτούν επειδή εδώ αυτό απαγορεύεται; Γελοιότητες. Απλά οι γείτονες μυρίστηκαν χρήμα. Όπως αυτό που προσέλκυσε ο δήμαρχος Τήλου με τους δύο γκει γάμους-φάρσες.

Σε τελική ανάλυση, ας διευθετηθεί το θέμα επιτέλους. Προτιμώ χίλιες φορές το Βαλλιανάτο με νυφικό από ένα γραφικό ιντερνετικό debate μεταξύ δεξιών ομοφοβικών, παραληρούντων τρολλς και περιθωριακών φιλελεύθερων μες στο κατακαλόκαιρο.

Ανώνυμος είπε...

室內設計 歐化廚具
系統櫃 系統傢俱
傢俱 廚具 歐式廚具
裝潢 室內設計作品
抽油煙機 廚具工廠

你想為愛的小窩重新換個造型ㄇ! 你想為甜蜜小窩重新添購家具ㄇ!

歡迎進入全台灣最具規模的廚具裝潢網^^

Nievskii είπε...

Προτιμώ χίλιες φορές το Βαλλιανάτο με νυφικό από ένα γραφικό ιντερνετικό debate μεταξύ δεξιών ομοφοβικών, παραληρούντων τρολλς και περιθωριακών φιλελεύθερων μες στο κατακαλόκαιρο

Εσύ ποιος από τους δυο είσαι;

Nievskii είπε...

Προτιμώ χίλιες φορές το Βαλλιανάτο με νυφικό από ένα γραφικό ιντερνετικό debate μεταξύ δεξιών ομοφοβικών, παραληρούντων τρολλς και περιθωριακών φιλελεύθερων μες στο κατακαλόκαιρο

Εσύ ποιος από τους δυο είσαι;

Agg3los είπε...

ο γαμος ομοφυλων υπαρχει μονο στην ολλανδια,ισπανια,βελγιο,και σουηδια νομιζω..απο ευρωπη..ολες οι αλλες χωρες δεν το εχουν..μονο ενα συμφωνο συγκατοικισης που μπορουν να κανουν και φιλοι μεταξυ τους..γιατι να μπουμε στην εξαιρεση?η Γαλλια ειναι πιο υποαναπτυκτη απο εμας?που εχει συμφωνο συγκατοικησης,χωρις να σερωταει κανεις αν εισαι ομοφυλοφιλος ή οχι?μπορει να ζεις και εναν φιλος σου η μια γυναικα με την φιλη της.για χρονια σε ενα σπιτι,μπακουρια..να μην εχουν καποια επισημα δικαιωματα?οχι βεβαια τοσα οσο ο γαμος που ειναι πιο ισχυρη ενωση και δεσμευση..

Ανώνυμος είπε...

Τα φυσιολογικά θρησκόληπτα εθνίκια θα μας προστατέψουν από τον κίνδυνο της ομοφυλοφιλίας. Πρώτο βήμα η παραγωγή του παρακάτω βίντεο στα ελληνικά http://www.youtube.com/watch?v=p4enfUyGWSY στο ρόλο του jimmy o nievski, στον ρόλο του ralph ο Μπαζιωτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

To 60 μΧ οι Χριστιανοί ρίχνονταν στα λιοντάρια. Επομένως όποιος δε συμφωνεί με τις απαιτήσεις των μητροπολιτών είναι Χριστοφοβικός και νοσταλγός του Νέρωνα.

Ανώνυμος είπε...

乳酪蛋糕:推薦你全台最好吃ㄉ乳酪蛋糕!
台中汽車旅館:如果要去台中住宿推薦鍾愛一生的汽車旅館!
看護中心:長期看護要特別注意哪些事項呢!
隔熱紙:汽車隔熱紙是越貴越好嗎!!!
高雄縣旅遊:推薦你高雄縣市的旅遊景點喔^^
棧板:環保棧板的最佳選擇!
拳師犬:來到我的寵物網站告訴你如何飼養可愛ㄉ狗狗^^
墾丁旅遊:夏天到了墾丁是南台灣最佳旅遊點耶!
彌月蛋糕:給寶寶彌月最佳的蛋糕禮盒選擇!
法拍屋:不景氣選擇房屋法拍屋正是時候ㄛ!
納豆:你知道納豆對身體有何功效ㄇ~~~
電波拉皮:年輕的最佳利器就是電波拉皮~一勞永逸~
瑜珈教室:選擇瑜珈除了環境就是師資,讓我們展現最佳實力!
服飾批發:全台最物超所值ㄉ日韓服飾網路平台~

Κομφούκιος είπε...

@ Ανώνυμος
Παρεπιπτόντως η καταστροφή που έχουν επιφέρει οι γκέυ μόδιστροι στα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς είναι ασυγχώρητη.

4/8/09 15:41


1) ΠαρεΜπιπτόντως. Σεβασμός στην Ελληνική γλώσσα. ΜΗ παπανδρεοφωφίζετε.

2) Οι πράγματι μεγάλοι καλλιτέχνες έφεραν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην γυναικεία μόδα. Ο Yves Saint Laurent υπήρξε επαναστάτης της αισθητικής και, εξ ίσου, της απαλευθέρωσης/ανεξαρτητοποίησης της γυναίκας.
ΜΗ συγχέετε το FASHION DESIGN με κάτι ασήμαντους από την Χωματερή Ελληνες που ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ τους σχεδιαστές. Αυτοί ΔΕΝ μισούν μόνο τις γυναίκες, άλλά είναι ΑΠΛΑ ΚΑΤΩΤΕΡΙΕΣ, όπως το 95% των Ελλήνων.

ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ (Βασιλειάδου)

Εδώ Πλατεία Ρηγίλλης. Καλημέρα σας.

Παναγιώτης Μπαζιωτόπουλος είπε...

Ανώνυμε, ας ξεκινήσουμε με τη χρήση του PC..

Αν δεν την καταλαβαίνεις πήγαινε να παίξεις με τους βώλους σου...

Εκει ο φερετζές και η κουκούλα της ανωνυμίας ίσως να έχει και πλάκα...

Εδω μυρίζει σκατίλα και ξέχασα να φέρω τη μάσκα μου..

Αει σαλάγατα ρε αμόρφωτο στυλιάρι... Αει σαλάγατα για να καθαρίσει ο τόπος εδώ απο την μπόχα...


...

Ανώνυμος είπε...

Τσ τσ τσ... Εσείς οι ομοφοβικοί θα μας πείτε σε λίγο ότι θέλουμε να φορέσουμε φουστάνια στα αγοράκια του νηπιαγωγίου. Μισό λεπτό...

Φώφη, batista-peron-apateon-curie είπε...

Δουλεία Τέλος

Παιδιά, παιδιά.

Ο γελοίος υποκείμενος το φυσάει από το πρωί και δεν κρυώνει που έχει ένα λευκό σουά σωβά σακάκι και δεν βρίσκει καθαριστήριο. Από το πρωί γυρίζει όλο το Κολωνάκι και δεν βρίσκει.

Και του λέει μιά εξαιρετική κυρία, "Μα δεν είναι άνθρωποι κι αυτοί να πάρουν διακοπές;"

ΚΑΙ το κάθαρμα την κοίταζε καλά-καλά λες και η καημένη τούχε πει κάτι περίεργο για εξωγήινους.

Εμείς, όταν ερθει ο ΓΙΩΡΓΟΣ μας πρωθυπουργός, αμήν Παναγία μου, θα δώσουμε άδεια τον Αύγουστο ΚΑΙ σε ΟΛΟΥΣ τους ασθενείς να πάνει διακοπές ώστε να κλείσουν και τα νοσοκομεία.

ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.. όπως αρμόζει σε ένα Λαό της ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

Ετσι, για να σκάσει το παληοκάθαρμα του Manhattan

Ανώνυμος είπε...

Soie sauvage (σουά σωβάζ) κυρία Γεννηματά μου.

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ακου σουά σωβά. Θα μας πέσουν οι σοβάδες.

Ανώνυμος είπε...

十年大陸越南新娘介紹經驗,合法的婚姻介紹機構,嚴肅,專業的婚姻介紹網站,擁有台灣多家外籍新娘婚姻協會人員合作,本網站是由大陸當地台灣媒人所設立,位於廣西省,臨近越南河內,娶外籍新娘通過本站直接到異國娶親,省掉台灣外籍新娘婚姻仲介中間環節,可以節省費用,全台各地都有我們所服務過的客人,如有需要可提供電話詢問,我們的口碑經的起檢驗,也可為你推薦台灣合法信譽好的婚姻協會人員為你服務,希望通過我們讓你以最經濟實惠的方式找到理想的伴侶,能夠為有緣人牽線搭橋,異國姻緣一線牽,歡迎以婚姻為目的,具備嚴肅婚姻心態,有責任感,有心想娶外籍新娘的台灣單身男士與我們聯繫,我們將誠心為您服務!
外籍新娘
大陸新娘
越南新娘
東北新娘
廣西新娘
吉林新娘
福建新娘
中國新娘>>>參考網站

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock