Σάββατο, Μαρτίου 25, 2006

Μαθητική Παρέλαση

Να υπενθυμίσουμε ότι «η μαθητική παρέλαση δεν προβλέπεται στο τελετουργικό των εθνικών εορτασμών σε καμία χώρα της Ευρώπης.» :-)

3 σχόλια:

Kensai είπε...

Παιδιά η μαθητική παρέλαση εμένα προσωπικά δε με χαλάει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί ήμουν οριακά ψηλός για να πάρω μέρος και να περάσω πολύ ωραία. Ανεξάρτητα της ιδεολογικής βάσης που έχει... :)

Ανώνυμος είπε...

Επίσης δεν προβλέπεται και η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, νομίζω;
Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησαν οι μαθητικές παρελάσεις (νομίζω επί Μεταξά ,δεν είμαι σίγουρος) ,σίγουρα όμως έχουν ήδη δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Να θυμηθούμε πόσα Αλβανάκια έχουν υποστεί την τρομοκρατία των δημοκρατών Ελλήνων επειδή είχαν το θράσος να είναι καλύτεροι μαθητές από τους Έλληνες!!!!!
Στην πρόσφατη παρέλαση σημαιοφόρος για ένα σχολείο στο Πόρτο Χέλι ήταν ένας Σκοπιανός με το δήμαρχο να δηλώνει ότι αυτό τον κάνει υπερήφανο (κρίμα που δεν μπορώ να σε ψηφίσω δήμαρχε). Και άντε πάει στα κομμάτια αφού περνάει καλά ο κόσμος να γίνει η παρέλαση και οι γονείς έχουν το δικαίωμα σε αυτές τις χαρούμενες στιγμές.
Μια παράκληση μόνο: Θα ήθελα κύριοι αρμόδιοι όσοι εκτός Σωμάτων Ασφαλείας και Στρατού παρελαύνουν να φέρουν αντί της σημαίας ένα έμβλημα του σχολείου, του σώματος προσκόπων ή τέλος πάντων από ότι πρεσβεύουν.
Αυτά για να μην τσακωνόμαστε ποιος θα πάρει τη σημαία.

Kensai είπε...

Αυτό με τους νεαρούς Αλβανούς μαθητές και τους ρατσίσταρους γονείς συμμαθητών τους είναι πραγματικά ένα μαύρο στίγμα στη συνείδηση και την αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα.

Ντροπή και αίσχος για τους ημιμαθείς! :(

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock