Σάββατο, Μαΐου 06, 2006

Ο Παπαθεμελής θέλει να φτιάξουμε λόμπι στις ΗΠΑ

Νέο Άρθρο

Τα λογής-λογής λόμπι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα της ελληνικής pop κουλτούρας, έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις –ιδίως σε συζητήσεις καφενείου (που δυστυχώς στην Ελλάδα γίνονται τις περισσότερες φορές εκτός καφενείων) – και έχουν γίνει αφορμή για πολλές περισπούδαστες αναλύσεις στις οποίες ο μέσος έλληνας – βαθύς γνώστης διεθνολογίας, ποδοσφαίρου, σεισμολογίας, επιδημιολογίας, μετεωρολογίας, γιουροβιζιονλογίας, οικονομίας-εμπορίου, συνωμοσιολογίας, γυναικών, πετρελαίου και αγωγών αερίου, ιατροδικαστικής, εγκληματολογίας, παραψυχολογίας, ζωδίων, νομικής και πενταγράμμου – εξηγεί κάθε πιθανό και απίθανο γεγονός/πόλεμο που συμβαίνει στην γη.

Ο βουλευτής Στ. Παπαθεμελής (που όταν ήταν Υπ. Δημοσίας Τάξης ήθελε να κλείνουν τα κλαμπ στις 3 η ώρα για να μειωθεί η εγκληματικότητα) προτείνει στο άρθρο του αυτό την σύσταση ελληνικού λόμπι στις ΗΠΑ.

Αντίθετα από αυτά που πιστεύει ο βουλευτής, η δημιουργία ενός υποτιθέμενου ελληνικού λόμπι στις ΗΠΑ ελάχιστα έχει να προσφέρει στα Εθνικά μας Δίκαια. (μιας που το έφερε η κουβέντα, η πολυχρησιμοποιημένη κοτσάνα «Εθνικά Δίκαια» πώς μεταφράζεται αγγλιστί; Our national rights? Αυτά θα λένε οι έλληνες λομπίστες (κατά το «χομπίστες») στις ΗΠΑ;

*Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια και να σχολιάσετε*

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock