Κυριακή, Μαΐου 27, 2007

Ron Paul, anti-war Republican Presidential Candidate



"It is the advice of the Founders to follow a non interventionist foreign policy, stay out of entangling alliances, be friends with countries, negotiate and talk with them and trade with them" - Ron Paul, 2008 Republican Presidential Candidate

21 σχόλια:

mathiou είπε...

Πρέπει να θέλει κότσια να είσαι ο μόνος υποψήφιος Republican για το χρίσμα του κόμματος που να λες ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν τις επιθέσεις. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν αφήνει και πολλές ελπίδες στον Ron Paul για τη συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Εδω και 4 χρονια σε ολα τα πολιτικα σαιτ της Ελλαδας, με επιμονη και υπομονη υποστηριζα οτι καποιοι ανθρωποι που στεκονται ακομα διπλα στον πρωην αλκοολικο , προεδρο των ΗΠΑ εκανα κακο σε ολο τον πλανητη , θυσιαζοντας ασκοπα χιλιαδες Αμερικανους στρατιωτες και γυρνοντας τον καπιταλισμο σε μια αποικιοκρατικη αντιληψη του Δικαιου , δηλαδη στο Νομο της ζουγκλας...
Η δηλωση του Ρεπουμπλικανου υποψηφιου δεν με ξαφνιαζει λοιπον καθολου...Προφανως ειναι η γλωσσα της αληθειας και η ομολογια του ιδιου λαθους που καποτε εγινε στο Βιετναμ...
Συμπερασμα¨...
Ποτε στο μελλον οι ΗΠΑ να μην ξεκινησουν πολεμικες επιχειρησεις χωρις ομοφωνη αποφαση του ΟΗΕ!!!!!

Κοινότητα Εκάλης είπε...

το εννοωεί όμως ή ειναι για να παρει καμια ψηφο παραπανω;

πονταρω παντως στο barrack, ισως ο μονος υποψηφιος που δεν εγινει πολιιτκος με τα λεφτα του μπαμπα (ή εστω της γυναικας του όπως ο κερι)

libertarian είπε...

lol έχει πολύ φάση πως τον αντιμετωπίζουν τα mainstream media όπως το Fox και το CNN (το CNBC δεν τον έβαλε καν μέσα στις επιλογές σε ένα πρόσφατο poll), μιλάμε για πολύ spin. Στο δίκτυο πάντως ο Ron Paul θερίζει, ξεπέρασε και την Paris Hilton στις blogοαναζητήσεις στο Technorati και έχει τους περισσότερους myspace και youtubers υποστηρικτές απ'όλους τους άλλους υποψήφιους.

Ανώνυμος είπε...

O κλασσικος επαρχιωτισμος των απομονωτιστων, καποιοι απο δαυτους υποστηριζαν να κανουν ειρηνη με τον Χιτλερ

Harry Peitsinis είπε...

Προτιμώ τον επαρχιωτισμο του Ρον από το μακιαβελισμό του Κίσσιντζερ.

Ανώνυμος είπε...

Tον Χενρυ θα τον θυμουνται ολοι ως τον αρχιτεκτονα που εσωσε την Δυση απο τον Σοβιετικο επεκτατισμο, αποδεσμευοντας τις ΗΠΑ απο το Βιετναμ με τα λιγοτερα δυνατα κοστη. Ηταν ο Αρχιτεκτων της Υφεσης, των Συμφωνιων του Ελσινκι, των συμφωνιων περιορισμου των πυρηνικων οπλων. Αλλα τι να γινει παντα θα καθεται στο στομαχι των πασης φυσεως ελευθεριακων. Μονο που παντα στην Ιστορια καποιοι "κολλεκτιβιστες" τυπου Ρουσβελτ, Τρουμαν, Νιξον κλπ εβγαζαν το φιδι απο την τρυπα.
Οσο για τον Μακιαβελισμο θυμζω την μεγαλη φραση που ειχε πει ο Θεοδωρος Ρουζβελτ

Η αρετη χωρις ισχυ να την υποστηριζει ειναι πιο επονειδιστη απο την ισχυ χωρις την αρετη.

Και εχει επιβεβαιωθει ουκ ολιγες φορες στην ιστορια
Τους απομονωτιστες θα τους θυμουνται για τους κλασσικους δειλους επαρχιωτες χιλλμπιλλυς.

Harry Peitsinis είπε...

Βασικά τον Χένρυ θα τον θυμούνται όλοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε μια γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται από την Κύπρο και φτάνει μέχρι το Βιετνάμ,την Χιλή και το ανατολικό Πακιστάν.


Τους απομονωτιστές θα τους θυμουνται για τον περίπου ενα αιώνα και κάτι που οι ΗΠΑ δεν αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα σε αντιθεση με την μεταπολεμική περίοδο οπου "ήρωες" τυπου Νιξον εμπλεκαν την χώρα τους σε αιμοβόρες επεμβάσεις απ το Βιετνάμ μέχρι το Ιράκ και ακόμα παραπέρα.

libertarian είπε...

Λέγονται μη-παρεμβατιστές. Ο απομονωτισμός εμπεριέχει και τον προστατευτισμό. Μπορεί να σου αρέσει ο όρο γιατί τους χρωματίζει αρνητικά αλλά δεν παύει να είναι λάθος.

"Τους απομονωτιστες θα τους θυμουνται για τους κλασσικους δειλους επαρχιωτες χιλλμπιλλυς."

...ή αλλιώς ως τους Founding Fathers.

"George Washington, the first US President, advised the country to avoid "foreign entanglements". Thomas Jefferson favored "peace, commerce, and honest friendship with all nations; entangling alliances with none." John Quincy Adams wrote that the US "goes not abroad, in search of monsters to destroy."

Ανώνυμος είπε...

Στο Βιετναμ πηγε ο δηθεν προδευτικος Κεννεντυ, ο Νιξον ξεμπλεξε την Αμερικη απο το Βιετναμ. Οσο για τους Founding Fathers καλο ειναι να δει κανεις την αποψη του Ρομπερτ Κειγκαν ο οποιος ουτε λιγο ουτε πολυ λεει πως ο απομονωτισμος τους ηταν αποτελεσμα της στρατιωτικης αδυναμιας της Αμερικης να τα βαλει με τις Μεγαλες Ευρωπαικες Δυναμεις της εποχης, κατι το οποιο επιβεβαιωνεται απο την ιστορια και απο το γεγονος οτι οταν εξολοθρευαν τους Ινδιανους δεν μπορεις να τους χαρακτηρισεις ειρηνοφιλους.
Τωρα επισης ποσο ειρηνοφιλο ηταν το απομονωτιστικο το Δογμα Μονροε εχω πολλες αμφιβολιες.

Harry Peitsinis είπε...

Ξεχνάς μάλλον τις συστηματικές επιθέσεις στα συνορα με την Καμπότζη την άνοιξη του 1970 και το βομβαρδισμό του Λάος.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα αλλα υπηρχε η περιφημη διοδος Χο Τσι Μινχ την οποια παρανομως ανοιξε ο Βορρας και περναγε πολεμοφοδια στους Βιετκονγκ. Οποτε δεν νομιζω οι Αμερικανοι βλεποντας απο κει να περνουν οπλα που θα τους σκοτωσουν, να καθονταν με σταυρωμενα τα χερια.
Αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι ο Κισσινγκερ κληρονομησε εναν πολεμο, δεν τον δημιουργησε

Ανώνυμος είπε...

Ατομα σαν τον Ρον-Πολ ειναι καλοι υποψηφιοι για τον υπολοιπο κόσμο, οχι ομως για το καλο του μεσου αμερικανου. Θα ταχθω με τον martingale. Αλλα και πολεμοχαρη βοδια σαν τον Μπους τον νεωτερο που πανε για πολεμο χωρις σωστο σχεδιασμο και διπλωματια ειναι το ιδιο αχρηστοι.

ΥΓ ξερει κανεις τι αξιεπαινο εκανε ο Κενεντυ για να γινει Ινδαλμα εκτος απο το να πεθανει?

Harry Peitsinis είπε...

"Οποτε δεν νομιζω οι Αμερικανοι βλεποντας απο κει να περνουν οπλα που θα τους σκοτωσουν, να καθονταν με σταυρωμενα τα χερια."


Χαίρω πολύ το ζήτημα ήταν γιατί οι Αμερικανοί βρίσκονταν "εκει" all along. Οι πολιτικές δυνάμεις που κλιμακώνουν την συγκρουση συνηθως λογίζονται ως μέρος του προβλήματος και όχι λύση του.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι μια αποψη θα μπορουσαν οι Νοτιοι να ειχαν γευθει νωριτερα τα "αγαθα" του κομμουνισμου. Το ιδιο και με μας βεβαια διοτι κατα τον ιδιο τροπο παρενεβησαν οι Αμερικανοι εν ελλαδι

Harry Peitsinis είπε...

Καθόλου το ίδιο. Δεν στάλθηκαν Αμερικανικά στρατεύματα στην ελληνική περίπτωση. Ο πόλεμος κερδίθηκε με ελληνικές μονάδες. Η βοήθεια στην Ελλάδα ήταν κυριως υλικού χαρακτήρα. Κατά πάσα πιθανότητα οι μη παρεμβατιστές δε θα ενθουσιάζονταν καν με τέτοια ενέργεια αλλά οπως και να το κάνουμε ποιοτικά δεν συγκρινεται με την εκδίπλωση μισου εκατομυριου αμερικανών φαντάρων στην αλλη ακρη της γης.

Ανώνυμος είπε...

¨οχι δεν συγκρινεται αλλα θα μπορουσαν να μας ειχαν αφησει στην μαυρη μοιρα μας, οπως τους Νοτιο Κορεατες. Αληθεια τι θα εχουν να πουν αυτοι για τους απομονωτιστες

Ανώνυμος είπε...

O katalliloteros politikos gia tin proedria paramenei o john mccain. Empeiros, ikanos, euthis me apixisi stous amerikanous. Ypostririktis tis dynamikis eksoterikis politikis kai gnostis ton megalon zitimaton..

Ανώνυμος είπε...

i

Harry Peitsinis είπε...

Α ναι,ο πολύς κυριος ΜακΚέην που έγινε διάσημος για την δηλωση του ότι τα πράγματα πάνε καλά στο Ιράκ και ότι ο ίδιος έκανε ανετα βολτα σε αγορές της Βαγδάτης. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει ότι συνοδευοταν από 100 στρατιώτες και καθώς πανοπλα ελικόπτερα περιπολούσαν πάνω απο τη γειτονιά εκείνος βόλταρε καλυπτοντας με ενα αλεξισφαιρο γιλέκο το φουσκωμένο του στηθος.

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ενας Τρουμαν εκ των μεγιστων?

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock