Σάββατο, Ιουλίου 07, 2007

Εκδηλώσεις στη Θεσσαλία

Εκδήλωση Βόλου - 9 Ιουλίου 2007

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εκδήλωση στον Βόλο στο ξενοδοχείο Πάρκ, Δεληγιώργη 2, την επόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007 στις επτά το απόγευμα.

Η εκδήλωση θα έχει θέμα “γνωρίστε τον φιλελευθερισμό - υποστηρίξτε τις πολιτικές προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας” και ομιλητές το τοπικό στέλεχος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στη Μαγνησία κ. Στέλιο Καπουρνιώτη, τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Μανωλεδάκη και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και υπεύθυνο εκλογικού αγώνα κ. Στρατή Κατάκο.

Εκδήλωση Λάρισας - 10 Ιουλίου 2007

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην πρώτη της εκδήλωση στη Λάρισα στο ξενοδοχείο Διβάνι Παλάς, Παπαναστασίου 19, την επόμενη Τρίτη 10 Ιουλίου 2007 στις οκτώ το απόγευμα. Η εκδήλωση θα έχει θέμα “γνωρίστε τον φιλελευθερισμό - υποστηρίξτε τις πολιτικές προτάσεις της Φιλελεύθερης Συμμαχίας” και ομιλητές τον υποψήφιο βουλευτή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στη Λάρισα κ. Ανδρέα Καραφύλλη, τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Μανωλεδάκη και τον γενικό γραμματέα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ. Σκάλκο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του απόντα Λαρισαίου φιλελεύθερου μαχητή Αλέξανδρου Γλιάτη.

4 σχόλια:

Μπαμπης Ζαβος είπε...

Αγαπιτοι φίλοι κε αναγνώστες του δημοφιλέστερου μπλογκ της ελληνικής μπλογκόσφαιρας περάσαμε δια να ανακοινώσυμε τιν ίδυσην του νέου πολιτικού σχιματισμού Φ.Λ.Α.Τ.Ζ.Α.Σ εις την ηλεκτρονικην διεύθινσιν http://dr-flantzas.blogspot.com/ όπου κε περιμένουμε κάθε καρυδιας καρύδι και συκιας συκον δια να εγραφει μέλος εις τον σχηματισμόν μας αλλά και -γιατί οχι- να τον κεράσομαι κε ένα γλυκον του κουταλιου.

Roark είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Εύχομαι κάθε επιτυχία!

Ναυάγιο είπε...

Για Κρήτη θα παίξει τίποτα; Λίγο δύσκολο ,πανίσχυρος δε ο τοπικός κομματικός μηχανισμός.

Roark είπε...

Ναι. Υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον άλλο μήνα και στα Χανιά και στο Ηράκλειο.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock