Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2006

101-95

12 σχόλια:

S G είπε...

ε οχι ρε γαμωτο βρηκα μερα να κοιμαμαι ως αργα και εχασα αυτο το παιχνιδι! ααααααααα

για πες ρε ροαρκ, το αξιζαμε?

Roark είπε...

Δεν έπαιξαν απλά καλά. Έπαιξαν απίστευτα. Αντίθετα με το ποδόσφαιρο, που η Εθνική "έκλεβε" τα αποτελέσματα εδώ πραγματικά η ομάδα δίδαξε μπάσκετ. Χαίρεσαι να τους βλέπεις, ασχέτως εθνικότητας.

Από την άλλη το μέγεθος της επιτυχίας αυτών των παιδιών, φαίνεται να ξυπνάει την καφρίλα όσων έχουν ανάγκη να κρύψουν την δική τους μηδενικότητα μέσω των επιτυχιών κάποιων άλλων και έχει αρχίσει η παρέλαση των νούμερων στις τηλεοράσεις.

S G είπε...

ωραια ωραια. και δω τα παιδια που το ειδαν μου ειπαν οτι η ελλαδα επαιζε υποπτα καλα :-) εμπαιναν λεει περισσοτερα τριποντα αποτι μπορουν να μπουν. Μπραβο στα παιδια.

Ελπιζω να μην αρχισουν παντως να φωναζουν στους δρομους: σηκωσε το το γαμημενο. Αυτη η εθνικη αξιζει δικο της συνθημα (και ελπιζω πιο ευφανταστο).

Roark είπε...

Τώρα που το βλέπω, η τηλεόραση είναι μια όαση ευπρέπειας και σεμνότητας, σε σχέση με τον οχετό εθνικιστοχουλιγκανικών εκδηλώσεων κομπλεξισμού που βλέπω τώρα στο monitor.

pinky and the brain είπε...

μόλις ανέβηκε τη β.σοφίας "πορεία" πιτσιρικάδων με ελληνικές σημαίες πορευόμενοι προς την αμερικάνικη πρεσβεία...προφανώς να τους πούνε από κοντά πως γ..άει η ελλάδα τους φονιάδες των λαών

kouk είπε...

Ως ελληνοαμερικάνος χάρηκα πάρα πολύ με την νίκη της Ελλάδας, γιατί το αξίζαν και γιατί η Αμερική έπαιξε πολύ καλά επίσης (κάτι που κάνει πιο αξιόλογη την νίκη της Ελλάδας). Ωστόσο είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε φαίνεται δεν χάνουμε ευκαιρία να γινόμαστε απρεπείς. Προφανώς το αγαπημένο σπορ του Έλληνα δεν είναι ούτε το μπάσκετ ούτε το ποδόσφαιρο αλλά το να βρίζεις τον αντίπαλο (είτε κερδίσεις είτε χάσεις).

Kensai είπε...

Το μόνο κρίμα είναι ότι τα παιχνίδια είναι πρωί και κατεβάζουν την παραγωγικότητα του εργατικού ελληνικού λαού... μουαχαχαχα...

Σοβαρά τώρα: μπράβο τα παιδιά!
Επόμενος αντίπαλος, οι Ισπανοί του SG.

SG, τρέμε!

libertarian είπε...

Καλά πολύ κτήνος ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης! Η μπάλα είναι σαν μπαλίτσα στα χέρια του! :-) Πολύ καλός.

Highlights την blogόσφαιρας:

H ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ, ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ, ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΣΕ ΝΕΠΑΛ ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ, ΤΟ FARC, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

:-D λολ αυτοί οι κνίτες έχουν πολύ γέλιο. Τι θα κάναμε δίχως τους γραφικούς :D

Thrass είπε...

Πέτυχα και τα δύο ζεύγη τού Σ/Κ, μόνο που δεν πέτυχα ποιό θα είναι ο Μεγάλος Τελικός :)

H ελληνική εθνική ομάδα έπαιξε το καλύτερό της παιχνίδι ever (δεδομένου και του αντιπάλου). Πανάξιοι!

Κανονικά, στη χώρα αυτή, θα έπρεπε να γίνονται σεμινάρια με τις προπονήσεις που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά για να γίνουν αυτό που έγιναν. Για το πώς γίνεται σπουδαίος κάποιος σε αυτό που κάνει.

Γ.Σαρηγιαννίδης είπε...

Thrass said... “Κανονικά, στη χώρα αυτή, θα έπρεπε να γίνονται σεμινάρια με τις προπονήσεις που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά για να γίνουν αυτό που έγιναν. Για το πώς γίνεται σπουδαίος κάποιος σε αυτό που κάνει.”

Ποιες προπονήσεις και ποιο ταλέντο... δεν άκουσες τους γνωστούς ύποπτους της τηλεόρασης (δημοσιογράφους, πολιτικούς, τραγουδιστές, κλπ); Ήταν το ελληνικό πάθος που έκανε τη διαφορά. Ήταν μια ακόμα νίκη της παντοδύναμης ελληνικής ψυχής. Έλεος ρε παιδιά. Η ομάδα αυτή ήταν καλύτερη από την Αμερικάνικη και νίκησε με την αξία της. Τα περί ψυχής και πάθους περισσεύουν. (Κάθε φορά δηλαδή που χάνουν έλληνες αθλητές τι γίνεται με το πάθος και την ελληνική ψυχή;)
Το πως βέβαια, γι ακόμη μια φορά, άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το μπάσκετ, θυμήθηκαν την εθνική υπερηφάνεια μόλις η ομάδα φτάνει στον τελικό, είναι άξιο συζήτησης. Γιατί δε μπορούνε να συγχαρούνε τους παίχτες, και τον προπονητή τους, χωρίς να προσπαθήσουνε να καπηλευτούνε την επιτυχία τους;
Στην Ολλανδία, αν έβγαιναν βουλευτές και υπουργοί να υπερηφανευτούν για το μεγαλείο της Ολλανδικής ψυχής κάθε φορά που κερδίζει η εθνική τους ομάδα (σε οποιοδήποτε άθλημα) θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι...

Ανώνυμος είπε...

Ενας κούκος δε φέρνει την άνοιξη...

Ανώνυμος είπε...

βάλσαμο η νίκη 101-96 στον ύποπτο αντιαμερικανισμό μερικών ψυχροπολεμικών, τώρα που τους νικήσαμε μπορούμε να μισούμε λιγότερο.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock