Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2005

Τι έκανε η κυβέρνηση στα χρήματά μας;

Το Δίκτυο Ελευθερίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου "Τι έκανε η κυβέρνηση στα χρήματα μας" του Murray Rothbard που εξέδωσε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ελάτη

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδημίας 65, στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα. Ομιλητές θα είναι ο Πάσχος Μανδραβέλης, ο Πάνος Ευαγγελόπουλος και ο Δημήτρης Σκάλκος. Το βιβλίο προλογίζει ο επιχειρηματίας και μαθητής των James Buchanan (Nobel Prize 1986)και Gordon Tullock, Ιάσων Ζαφόλιας.

8 σχόλια:

libertarian είπε...

live broadcast yparxei periptwsh na ginei? :-)

an paei kaneis apo esas as parei kai mia videocamera, kalh fash 8a htan na to kanoyme divx, twra me to adsl an kapoios 8a 8elei na dei thn paroysiash 8a mporei na thn kateyasei apo to diktyo. (ektos kai an yparxei kana kollhma apo toys diorganotes) Rwtiste an mporoyme na to kanoyme.

libertarian είπε...

estw mp3! anybody? :-)

Roark apo poy ema8es gia thn biblioparoysiash?

avatar είπε...

Ο Roark δυστυχώς έχει πήξει με τον στρατό και δε θα μπορέσει να έρθει! Με ειδοποίησαν τόσο ο Δημήτρης Σκάλκος, όσο και ο Πάνος Ευαγγελόπουλος για την παρουσίαση, και ευτυχώς δηλαδή γιατί θα ήταν κρίμα να έχανα μία καλή φιλελεύθερη κουβέντα εν ελλάδι! Επικοινώνησα να δω αν μπορεί να γίνει κάτι με την βιντεοσκόπηση ή την μαγνητοφώνηση κι ελπίζω να έχουμε θετική απάντηση. Δυστυχώς εγώ έχω μείνει τεχνολογικά πίσω και δε διαθέτω κάμερα ή μαγνητοφωνάκι (που να μην είναι σαραβαλιασμένα) αλλιώς θα τα γραφα και μόνος μου :-(

libertarian είπε...

re gmt poy8ena den to anaferoyn. Oute sto Diktyo eley8erias, oute sto medium, oyte sto libertatia, oyte sto liberals.gr.

Pws 8a paei o kosmos? 8a myrisei ta nyxia toy? :)

xpan είπε...

Παιδιά μήπως μπορείτε να δώσετε (αν το γνωρίζετε) και το ISBN ώστε να το παραγγείλω;

libertarian είπε...

ISBN 960-87664-6-X

Πάντως μπορείς να το παραγγείλεις και από αυτήν την διεύθυνση. Είναι με αντικαταβολή, σου έρχεται σπίτι και πληρώνεις τον ταχυδρόμο, Τιμή 13 € + (1,2 € έξοδα αποστολής). (Εγώ ήμουν Ιταλία όταν το παρήγγειλα.)

ΥΓ: Τελικά τι έγινε πήγε κανείς από εσάς παιδιά; (με το recording τι έγινε; Βρέθηκε κανά μαγνητοφωνάκι ή καμιά βιντεοκάμερα;)

avatar είπε...

Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την διανομή του βιβλίου από το libertynet, μπορείς να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τις εκδόσεις ΕΛΑΤΗ στο e-mail infoAtelatibooks.gr ώστε να στο στείλουν ή να το αγοράσεις από κάποιο κεντρικό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα.

Σύντομα θα ανεβάσουμε τις ομιλίες σε ηλεκτρονική μορφή στον Κόκκορα.

Kokkoras είπε...

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την ομιλία του Δημήτρη Σκάλκου για το βιβλίο και τη σκέψη του μεγάλου αυτού πιονέρου του αναρχοκαπιταλισμού. Σύντομα θα έχουμε και την ομιλία του Πάνου Ευαγγελόπουλου.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock