Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2007

Υπάρχουν και Χειρότερα...


Ο Abdul Kareem Nabeel Suleiman, γνωστός στην μπλογκόσφαιρα με το όνομα Kareem Amer, φαίνεται πως με τα γραφόμενά του στο διαδίκτυο, και το επίμονο "κελαϊδημά του" άγγιξε τις "ευαίσθητες δημοκρατικές χορδές" της ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" και οι τοπικές αρχές απεφάσισαν να τον κλείσουν σε κλουβί ώστε και πιό ασφαλής να αισθάνεται αλλά και να κελαϊδά με "άνεση".

Ο 22χρονος Αιγύπτιος αναμένει να δικαστεί στις 22 τρέχοντος με την κατηγορία ότι διέδιδε μέσω του μπλογκ του "...κακόβουλες φήμες με σκοπό την αποσταθεροποίηση (sic)της δημόσιας ασφάλειας, τη δυσφήμιση του προσώπου του προέδρου, πρόκληση για ανατροπή του καθεστώτος, πρόκληση σε μίσος εναντίον του Ισλάμ..." και άλλα φαιδρά.

Εάν καταδικαστεί η ποινή που αναλογεί στα "κρίματά" του είναι ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ! (σε Αιγυπτιακές φυλακές όπου λίγο-πολύ όλοι ξέρουμε τι γίνεται)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που οι φίλοι του Ελεύθερου Λόγου διεθνώς έφτιαξαν για να τον βοηθήσουν και υπογράψτε τη Έκκληση για απελευθέρωσή του.
Είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που μπορούμε να κάνουμε για αυτό το νέο που το μόνο του έγκλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει ότι ζεί σε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ.

2 σχόλια:

Chrysotheras είπε...

Τελευταία Νέα:

Ο Kareem Amer καταδικάστηκε στις 22/2/2007 συνολικά σε τέσσερα (4) χρόνια φυλάκιση. Τρία για περιϋβριση της θρησκείας και ένα για περιΰβριση του προσώπου του προέδρου.

Οι δικηγόροι του θα ασκήσουν έφεση για μείωση της ποινής, αλλά οι "παρεπιδημούντες" πιστεύουν ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα...

Φιλαλήθης είπε...

Ανέβασα με την σειρά μου postάκιον σχετικόν ,μπας και ελαφρύνω απαλώς την συνείδησή μου!!!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock