Κυριακή, Ιουνίου 10, 2007

Τα λαμόγια φυλακή

Πρέπει να ήτανε στην πρώτη περίοδο Σημίτη, μία από τις πολλές φορές που κάποιοι τραμπούκοι της αριστεράς είχανε κάνει κατάληψη στην Πάντειο. Οι καταληψίες εκείνο το βράδυ κατέστρεφαν τη περιουσία του πανεπιστημίου, σπάζοντας, καίγοντας, τα γνωστά. Εκείνη την φορά συγκεκριμένα, η παράσταση περιλάμβανε κάψιμο της ελληνικής σημαίας και μετά από κάποια ώρα βρισίδι των αναρχικών απο μέσα με κάποιους πολίτες που είχαν μαζευτεί απ’ έξω.

Ο αγανακτισμένος πρύτανης της Παντείου λοιπόν, βγήκε το ίδιο βράδυ στην τηλεόραση και έκανε την εξής δήλωση στο πανελλήνιο: «για όλα φταίει η αστυνομία η οποία δεν συλλαμβάνει τα ακροδεξία στοιχεία έξω απο το πανεπιστήμιο που ερεθίζουν τα παιδιά (sic) μέσα».

Ο εν λόγω πρύτανης ήτανε ο Αιμιλίος Μεταξόπουλος και η παραπάνω δήλωση τον κατέταξε αμετάκλητα στην κατηγορία των ανθρώπων των οποίων η απλή παρουσία μου προκαλεί βίαιες ψυχολογικές αντιδράσεις

Το τυπικό προφίλ των ανθρώπων της παραπάνω κατηγορίας είναι ακαδημαϊκοί σε κρατικά πανεπιστήμια που ανεβήκανε με πολλά conne, γλύψιμο και με κάποια πρόφαση μόρφωσης, (στην καλύτερη περίπτωση κοινωνικές επιστήμες, εκτός οικονομικών φυσικά , σε κάποιο δεύτερο πανεπιστήμιο στην Γαλλία), και οι οποίοι πλασάρονται ως διανοούμενοι τιμητές των πάντων.

Συστηματικά εκμεταλλεύονται τις ανασφάλειες του κόσμου, από ότι προβάλλουν (μορφωμένοι, κοσμοπολίτες κλπ.) δεν είναι τίποτα, και σε όλα σχέδον τα κρίσιμα ζητήματα ήταν και συνεχίζουν να είναι λάθος. Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ σε αυτήν την κατηγορία, είναι ότι θεωρούν ότι οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί τους είναι ηθικά κατώτερος. Και ακόμα χειρότερα, ότι αυτή η ηθική τους ανωτερότητα τους επιτρέπει να ψεύδονται συνειδητά, να κλέβουν την υπόλοιπη κοινωνία, να υποστηρίζουν τους αριστερούς τρομοκράτες/φονιάδες -γιατί οι ίδιοι ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κάστα που είναι ηθικά ανώτεροι από τους άλλους, τους «δεξιούς»...

Τώρα στη φυλακή ο Μετάξοπουλος θα έχει αρκετό χρόνο να γράψει και κανένα βιβλίο για την εκδικητική Δεξία που κυνηγάει τους διανοούμενους...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια φυλακή, εντάξει, αλλά το άρθρο αυτό είναι απίστευτα εμπαθές και προς τους αριστερούς νεολαίους (που ο συντάκτης η η συντάκτρια δεν έχει ιδέα για ποιό λόγο έκαναν κατάληψη ή μπάχαλα) και προς το Μεταξόπουλο. Μπορεί να διαφωνώ με το 95% των όσων γράφονται εδώ,αλλά αναγνωρίζω ότι πέρα από τη φιλελεύθερη ιδεοληψία, υπήρχε πάντα ένα επίπεδο αξιοπρεπούς γραφής. Και να προσέχετε γιατί δυνητικά, το κόμμα σας απευθύνεται σε παρόμοιο "κοινό" με κόσμο από την Πάντειο (και άλλες σχολές) που μπορεί να φλερτάρει με την αριστερά (και εννοώ ως προς τον πολιτικό φιλελευθερισμό.

javapapo είπε...

Πολύ σωστά τα γράφεις....επιτέλους και λιγο non politically correctness στο blog αυτό! Όχι άλλο ξύλινη γραφή!

Harry Peitsinis είπε...

"Και να προσέχετε γιατί δυνητικά, το κόμμα σας απευθύνεται σε παρόμοιο "κοινό" με κόσμο από την Πάντειο (και άλλες σχολές) που μπορεί να φλερτάρει με την αριστερά (και εννοώ ως προς τον πολιτικό φιλελευθερισμό."


www.greekliberals.net

Προφανώς μπερδέψατε τα σάιτ κύριε μου.

Roark είπε...

Δεν χρειάζεται ο συντάκτης να γνωρίζει κανέναν λόγο. Η κατάληψη και οι βανδαλισμοί καταδικάζονται ανεξαρτήτως αιτιολογίας. Είναι παράνομες και αντιδημοκρατικές πράξεις και ένας πρύτανης όφειλε να υπερασπιστεί την νομιμότητα, την δημόσια περιουσία και τα συνταγματικά δικαιώματα της πανεπιστημιακής κοινότητας, των οποίων την άσκηση παρεμπόδιζαν τέτοιες πράξεις βίας.

Δεν θεωρώ ότι το κείμενο προσβάλει κανέναν συνειδητοποιημένο αριστερό. Αυτοί προσβάλονται περισσότερο όταν άνθρωποι σαν τον κ.Μεταξόπουλο επικαλούνται τις ιδέες τους απλώς για να μπορούννα αποκτήσουν εξουσία να εκμεταλλευτούν το δημόσιο χρήμα.

Αθήναιος είπε...

Το ύφος του άρθρου είναι απαράδεκτο, το περιεχόμενο δεν λέει απολύτως τίποτα. Λυπάμαι που ανέβηκε τέτοιο άρθρο στο rooster. Υπάρχει μία απόφαση δικαστηρίου. Το άρθρο θυμίζει τη λαϊκή διαπόμπευση που υφίσταντο οι καταδικασμένοι από την ιερά εξέταση. Οι φυλακισμένοι έχουν αξιοπρέπεια και τιμή. Κι αυτό, πρώτος το διατύπωσε ένας Φιλελεύθερος.

Στέφανος Αθανασιάδης είπε...

@criticalpsy:
Τι ακριβώς σας ενόχλησε και γιατί;
Η επίκληση της απειλής απώλειας ψήφων για την ΦΣ δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη επιχειρημάτων, τουλάχιστον όχι σε αυτό το site

@αθηναίος:
Όπως θα πω για τον Παπαδόπουλο, ή για τους φονιάδες της 17Ν ότι είναι αλήτες, έτσι μπορώ να αποκαλέσω και τον Μεταξόπουλο λαμόγιο. Εσείς πιστεύετε ότι οι εγκληματίες αν είναι αριστερής προέλευσης πρέπει να απολαμβάνουν κάποια ασυλία από την κοινωνική κριτική και απέχθεια;

Με αυτή την στάση σας επιβεβαιώνετε ακριβώς ότι λέω στο post μου για μια αυτοπροσδιορισμένη κάστα "ηθικά ανώτερης" ιδεολογίας που νομίζει ότι η κοινωνία της χρωστάει...

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο Κονων

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Ε όχι και αριστερός ο Μεταξόπουλος όλη η αλήθεια για όποιον δεν παρακολούθησε τη δίκη εδώ: Τιμή στον έντιμο Ονούφριο Φαρμακίδη

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα που έχει τεθεί κατ' επανάληψιν και μένει αναπάντητο είναι, ποιοι έκαναν κατάληψη στη γραμματεία της Παντείου και έβαλαν φωτιά στο λογιστήριο, μόλις άρχισαν οι ανακρίσεις για τις υπεξαιρέσεις; Ποιος/ποιοι είχαν κατάλληλες σχέσεις με "φοιτητές", ώστε να συνεννοηθούν μαζί τους για να πυρποληθεί το λογιστήριο (ευτυχώς τα στοιχεία διασώθηκαν!); Ξέρετε καμιά απάντηση επ' αυτού;

Το συγκεκριμένο θέμα και όλη η μεθόδευση σχετίζεται με τις συμμορίες γκάνγκστερ της Νέας Υόρκης και καθόλου με εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Κι επειδή έγινε κουβέντα για αριστερά-δεξιά κλπ., διαβάστε και λίγο Γαλέρα! Θέτει πολύ σωστά το ερώτημα: "OK, είµαστε εναντίον της Γιαννάκου, της Δεξιάς, των ΜΑΤ κλπ. Αλλά υπέρ ποιανών είµαστε;" Έλα ντε, το ίδιο ερώτημα είχα κι εγώ! Γιατί, άμα βλέπεις τον κόσμο άσπρο-μαύρο, θα είσαι κάποια στιγμή με τους γκάνγκστερ!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό post!
ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι το κείμενο καταφέρνει να αποτυπώσει μονάχα την ιδεοληπτική εμπάθεια του γράφοντος.

Αν δηλαδή φυλακιζόταν ένας "πετυχημένος επιχειρηματίας" που καταληστεύει ουχ ήττον τον ελληνικό λαό, ο κος αυτός θα έγραφε στο ίδιο ύφος; Ή μήπως τότε θα θυμόταν ότι οι ποινές "ήταν ιδιαίτερα αυστηρές";...

Γιατί δεν σχολιάζεται η παράλογη ποινή των τρις ισοβίων σε έναν απλό απατεώνα; (υπενθυμίζω: ο Κατσούλας έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια!!!...).

Συνεπώς η ιταμότητα του κειμένου επιστρέφει στο συγγραφέα του.

Υ.Γ. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με τις ποινές (ναι, να μείνουν μέσα τουλάχιστον 5-8 χρονάκια, θα βάλουν μυαλό πολλοί έτσι...), αλλά αυτά τα τρις ισόβια με μεταφέρουν σε άλλες εποχές (βλ.μακαρθισμό, δίκες Μόσχας κλπ). Ιδιαίτερα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου απλά κάποιοι πληρώνουν τη νύφη για να μπορούν να αυθαιρετούν οι υπόλοιποι...

Maria Velliou είπε...

Σωστός, Sanctuary.
Δεν ασπάζομαι τους χαρακτηρισμούς σου για το γράφοντα διότι δεν θεωρώ ότι μπορώ να υποθέτω τα κίνητρα του.
Αλλά ως προς την υπόλοιπη τοποθέτηση που αφορά στην ποινή και στα αίτια αυτής, ταυτίζομαι απόλυτα.
Επίσης, θα πρέπει να συμφωνήσω και με τον Αθήναιο.

Harry Peitsinis είπε...

"αλλά αυτά τα τρις ισόβια με μεταφέρουν σε άλλες εποχές (βλ.μακαρθισμό, δίκες Μόσχας κλπ). Ιδιαίτερα σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, όπου απλά κάποιοι πληρώνουν τη νύφη για να μπορούν να αυθαιρετούν οι υπόλοιποι..."


Κοίταξε αν ο κατηγορούμενος καταδικαστει για 4 πχ αδικήματα που τιμωρούνται με την ποινή των ισοβίων, θεωρητικά μπορεί να εισπράξει και 4 φορές ισόβια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα μεινει μέσα για 4 ζωές :). Η τελική ποινή θα ειναι αυστηρή αλλά δεν θα ξεπεράσει τα συνηθισμένα όρια.

Κατά τα άλλα δεν βλέπω καμιά εμπάθεια στο κειμενο του φίλου Κονωνα. Απλώς επισημαίνει την αντίφαση των εγκληματιών "του λευκού κολλάρου". "Ασπιλη" κοινωνική ζωή, συμμετοχή σε διάφορες "πρωτοπορίες" που ειναι πλήρως αντιθετα με την διάπραξη τόσο σοβαρών εγκλημάτων.


Τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά δεν νομίζω ότι ειναι ίδιον των συντελεστών αυτου του μπλογκ. Αντίθετα είναι το κύριο χαρακτηριστικό μιας μερίδας της αριστεράς,που έβλεπε τους εγκληματίες της 17Ν ως "επαναστάτες", και τους σημερινούς καταδικασθέντες ως θυματα στο βωμό της οχλοκρατίας και της δημοσιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Κόνων ο βάρβαρος,
Θυμίζει την χιτλερική εποχή όπου μαζί με σοσιαλιστές (φιλελεύθερους εδώ στο ροόστερ)υποσχόταν εθνικοποιήσεις. Λίγα χρόνια αργότερα τους εξόντωσε, απλά γιατί ήταν υπάλληλος-φερέφωνο, δεν είχε πρωτοβουλία σκέψης.
Μάλλον αυτοβιογραφικό είναι το πόστ, οπότε καλώς επετράπει.

Ανώνυμος είπε...

Τσουζει ρε παιδια που οι ιδεολογικοι συντροφοι καποιων κανουν ιδεολογια απο την ψειρου σε τουρκικες τουαλετες. Να φωναζατε το ιδιο για κανα μικροοφειλετη Ουχι ο Μεταξοπουλος ο εκσυγχρονιστης ηγητωρ uber alles

Ανώνυμος είπε...

@ martingale, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.Το σκάνδαλο είναι απο τη κόντρα Μεταξόπουλου με εκσυγχρονιστές.
Οσο για φυλακή, να φέρνεις στο νού σου τον Νέλσων Μαντέλα.
Καλά η Φ.Σ. δεν ξέρω άν έχει μέλλον αλλά έχει παρελθόν, γενεών και γενεών. Προτείνω συμμαχία με ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡ, ξέρει περισότερα απο ελευθερίες, θεωρητικά.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά συγχαρητήρια.
Είχα μια χάλια μέρα, έτρεχα σε δημόσιες υπηρεσίες όλο το πρωί, μπαίνω σπίτι κουρασμένος να διαβάσω κανά μπλογκ...και από την ώρα που διάβασα το σχόλειο του/της gb winzip δεν έχω σταματήσει να γελάω... άκου Νέλσον Μαντέλα ο Μεταξόπουλος.

Να σαι καλα gb winzip μου φτιαξες τη μέρα...αλήθεια έχεις σκεφτεί να γράψεις επιθεώρηση;;

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνεις @echo kαι γελάς,
αλλά δεν ξέρεις γιατί,,
εγώ γράφω,
"Οσο για φυλακή, να φέρνεις στο νού σου τον Νέλσων Μαντέλα."
εσύ διαβάζεις
"Οσο για 'Μεταξόπουλο', να φέρνεις στο νού σου τον Μαντέλα"
Αλλά ο γράφων προσπαθεί ν' ανιχνεύσει στον αναγνώστη τό γελοίο που έχει στο υποσυνείδητο και να το φέρει sτην επιφάνεια για να γελάσει. Η μισή προσπάθεια πέτυχε.

Στέφανος Αθανασιάδης είπε...

@sanctuary:
"Αν δηλαδή φυλακιζόταν ένας "πετυχημένος επιχειρηματίας" που καταληστεύει ουχ ήττον τον ελληνικό λαό, ο κος αυτός θα έγραφε στο ίδιο ύφος; Ή μήπως τότε θα θυμόταν ότι οι ποινές "ήταν ιδιαίτερα αυστηρές";..."

Για να σας λύσω την απορία mister, ναι, θεωρώ ότι και ο Κοσκωτάς και ο Skilling της Enron και όλοι οι σχετικοί των οικονομικών εγκλημάτων είναι λαμόγια και πρέπει να μείνουν μέσα ισόβια.

Δεν ξέρω αν τα οικονομικά εγκλήματα είναι τα χειρότερα, αλλά σίγουρα είναι αυτά που πρέπει να έχουν τις βαρύτερες ποινές για δύο λόγους.
Πρώτον, γιατί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία "εν θερμώ" (ερωτικό πάθος, καυγάς, μέθη, τρέλλα κλπ.), είναι όλα εν ψυχρώ, σχεδιασμένα από λογικούς ανθρώπους.
Δεύτερον γιατί αφού δεν υπάρχει ποτέ emotional κίνητρο, η αποτρεπτική ιδιότητα της ποινής μεγιστοποιείται, που σημαίνει ότι στο μέλλον ο οποιοσδήποτε επίδοξος απατεώνας θα σκεφτεί περισσότερο το ρίσκο να τον πιάσουν -αντίθετα με αυτόν που εγκληματεί χωρίς προετοιμασία, εν θερμώ ή απο τρέλλα.

Ο εν λόγω απατεώνας που το έπαιζε και προστάτης των κοινωνικά αδύνατων, με τόση εμπάθεια δήλωνε ότι οι ιδεολογικοί του αντίπαλοι ήτανε φασίστες, και πίστευε ότι επειδή είναι ηθικά ανώτερος ιδεολογικά δικαιούται να πλουτίσει χωρίς σκληρή δουλειά, νομίζω ότι αξίζει την bonus ποινή του ρεζιλέματος στην blogo-σφαιρα...

Αντιστρέφω τώρα την ερώτηση, αν δεν ήτανε ο Μεταξόπουλος αλλά ο εθνικιστής Γιανναράς ή ο νεοφιλελεύθερος Ανδριανόπουλος, τι θα λέγανε οι φίλοι μου οι αριστεροί; τι συμπεράσματα θα επιβεβαιώνανε για την ηθική των "δεξιών"; θά ήτανε τόσο στεναχωρημένοι για τα τρις ισόβια;

@bg:
μου άρεσε το Κόνων ο Βαρβάρος, LOL

@martingale:
;)



Αυτά...

Unknown είπε...

Το ότι αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα αντιπαθείς δε σημαίνει ότι πρέπει να φάνε ποινές τόσο δυσανάλογες με τα αδικήματά που διεπράξαν. Όσο για την άποψή σου ότι τα οικονομικά εγκλήματα είναι πιο σοβαρά από τα ποινικά, σεβαστή, αλλά είναι ελάχιστοι αυτοί που τη συμμερίζονται. Μακάρι η ελληνική δικαιοσύνη να έβαζε συνεπείς και δίκαιες ποινές σε όλους όσους έχουν κάνει οικονομικά εγκλήματα και όχι μια εφετζίδικη ποινή μια φορά στα 100 χρόνια και μετά... καληνύχτα πάλι. Το θέμα είναι να αποτρέψεις άλλους από το να κάνουν το ίδιο έγκλημα και όχι να εκδικηθείς. Στη σημαντική διάσταση αυτή λοιπόν (της αποτροπής) ποινές τέτοιου τύπου (σπασμωδικές και υπερβολικά αυστηρές) είναι βασικά εντελώς αποτυχημένες.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Κόνων, απέδειξες ότι η υποθεση έχει πολιτικά κίνητρα. Είναι γνωστή η συνταγή απαξίωση-απαξίωση μεγαλώνει ο "γύψος" για τον έλληνα με το άρθρο σου τούσπασες το ποδάρι. Η ατιμία είναι ότι μιλάς χωρίς πολιτική συνείδηση, καλυπτόμενος απο δικαστική απόφαση ποινική την οποία δεν γνωρίζεις,και
δεν κατέχεις ελληνική παιδεία, δλδ "δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται".Πού είναι κρυμμένος εκείνος ο "αρχηγός"Φ.Σ. ο Σκάλκος που μιλάει δια την απρέπεια του "ξεφωνητού-outing", από τώρα τα άφησε έξω απο τη πόρτα; δεν ξέρει ότι ακόμη δεν άρχισαν τα δύσκολα;

Φαίνεται μαζί σου να συμφωνούν και τα Νέα,
"ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΚΑΘΑΡΟ. Εντελώς αριθμητικό. Βάλτα κάτω και κάνε λογαριασμό. Αν οι κατεργαραίοι του Παντείου για μια Ferrari βρέθηκαν με ισόβια στην πλάτη, τότε ποια ποινή αξίζει για τους αρχικλεφταράδες των ομολόγων, των Ταμείων και των συνταξιούχων; Και ποια η τιμωρία για τους αρουραίους της υπουργικής συνεργασίας; Όλων των μελών της συμμορίας που εξαφάνισαν σαράντα εκατομμύρια ευρώ μέσα στο λεπτό; Το πρόβλημα απλό. Ακόμα και για τον οποιονδήποτε μικρό. Με την ίδια αυστηρότητα; Ε, τότε θα πρέπει να τους κρεμάσουν στην Πλατεία Συντάγματος προς κοινή θέα και μαζικό παραδειγματισμό. Αλλιώτικα πλακώνουμε στις σφαλιάρες τον Αλβανό και στα δύσκολα παριστάνουμε τον φοβισμένο περαστικό. Αλλιώτικα η Δικαιοσύνη δέσμια της πολιτικής και όμηρος της εξουσίας της κυβερνητικής. Αλλιώτικα όχι Θέμιδα τυφλή, αλλά ποινή ανάλογα με τον τίτλο, τη θέση και την πυγμή. Αλλιώτικα έγκλημα χωρίς τιμωρία, ξέφραγο οικόπεδο και μπανανία! "

Γιάννης Αρ είπε...

Για switchblade_sister
δεν κατανοώ το "ποινές τόσο δυσανάλογες με τα αδικήματά "

έφαγαν χρήματα που αν κάποιοι δούλευαν κανονικά θα ήθελαν τέσσερις πέντε ζωές για να τα αποκτήσουν

Ήταν τόσο αναγκαία για την ζωή τους η φεράρι;

Ήταν άνθρωποι με κάποιας μορφής ακαταλόγιστο;

Είχαν θέσεις ευθύνης ασκούσαν λειτούργημα και αντί αυτού απασχολούσαν το μυαλό τους με το πως θα τα φάνε. Άραγε πόσο χρόνο σχεδίαζαν την λαμογιά και πόσο χρόνο αφιέρωσαν να την φέρουν σε πέρας; Όταν βγούνε από την φυλακή θα είναι καλλίτεροι ή θα κάνουν τα ίδια;

Προσωπικά είμαι υπέρμαχος μιας ποιό ελαστικής δικαιοσύνης για όλους και γενικά είμαι υπέρ ενός κράτους που θα έβαζε περισσότερη προσπάθεια στο να συμβουλεύσει και να εκπαιδεύσει τους πολίτες του, από το να καταστέλλει. Εδώ όμως έχουμε διαφορετική περίπτωση. Αυτοί οι άνθρωποι (αν έκαναν αυτά που τους κατηγορούν-δεν ξέρω) δεν πρέπει να τύχουν καμίας ευνοϊκής διάταξης του νόμου.

Ξέρεις τι είναι εξοντωτική ποινή να σου κατάσχουν το σπίτι επειδή άργησες τις πέντε τελευταίες δόσεις

να βάζουν πρόστιμο στον εργαζόμενο που πάει με το αμάξι του στην δουλειά του 700 €

αυτό που είδα σε δικαστήριο να κρατούν γυναίκα 62 χρονών επειδή χρωστούσε στο ΤΕΒΕ που τους δήλωσε ότι το μαγαζάκι που έχει δεν το ανοίγει καν, επειδή έχει πάθει εγκεφαλικό ο άνδρας της και δεν έχει κάποιον να τον κοιτάει ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αυτά είναι εξοντωτικές ποινές για τα λαμόγια μην ανησυχείς και στην φυλακή θα περάσουν καλλίτερα από τους άλλους

Ανώνυμος είπε...

kales oi poines dhladh palikaria arkei na mhn akoumpane aristerous wre fileleu8erismos

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ : ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΤΛ. ΓΕΝΙΚΑ : ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ (ΣΩΣΤΟΣΣΣ)

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock