Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2007

Έφυγε ο Νικήτας Λιοναράκης

Μόλις διάβασα εδώ και εδώ ότι ο Νικήτας Λιοναράκης δεν είναι πια στη ζωή.

Με τον Νικήτα είχαμε πρωτογνωριστεί διαδικτυακά όταν αρχίσαμε να ανεβάζουμε άρθρα του στο e-rooster. Έκτοτε συναντηθήκαμε από κοντά 2-3 φορές. Ήταν ωραίος τύπος. Προερχόμενος από την Αριστερά του '70 αλλά με πολύ ανοικτό, φιλελεύθερο πνεύμα και βαθύτατα αντικρατιστής. Έφυγε απότομα και σε σχετικά μικρή ηλικία. Τι να πω, ότι η ζωή είναι άδικη το ξέρουν οι περισσότεροι. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το έργο του Νικήτα στο blog του Θοδωρή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

4 σχόλια:

S G είπε...

Θυμαμαι που τον ειχαμε γνωρισει μαζι, ηταν ενδιαφερων ανθρωπος. Κριμα, συλλυπητηρια στους δικους του...

avatar είπε...

Ναι, σε εκείνη την εκδήλωση για την τεχνολογία σε σχέση με την κοινωνία των πολιτών. Μου άρεσε πολύ το κείμενο του Θοδωρή γιατί υπενθυμίζει διάφορες ενδιαφέρουσες ιδέες και απόψεις του Νικήτα Λιοναράκη. Ένας άνθρωπος συνεχίζει να μας "αγγίζει" μετά θάνατον και μέσα από τα γραπτά του.

Roark είπε...

Να καταθέσω και γω τα (καθυστερημένα) συλλυπητήριά μου στους δικούς του ανθρώπους και σε όσους με οποιοδήποτε τρόπο τον είχαν στη ζωή τους.

disa είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock