Τρίτη, Ιουνίου 14, 2005

Ακόμα κάθεστε;

Τον τελευταίο καιρό ο Economist έχει μια καταπληκτική προσφορά για νέους συνδρομητές. Μόλις 76 ευρώ για ένα χρόνο (51 τεύχη) όταν η τιμή του στο περίπτερο έχει 4,70! Ακόμα δίνει πλήρη πρόσβαση στο site του στο intenet που από μόνη της κοστίζει 86 ευρώ. Εγώ πάντως που αγόραζα παλαιότερα 1-2 φορές τον μήνα το περιοδικό γράφτηκα αμέσως.

Ο Economist είναι από τις καλύτερες πηγές αντικειμενικής έγκυρης πληροφόρησης που μπορείτε να βρείτε παγκοσμίως. Ένα απαραίτητο συμπλήρωμα ειδησεογραφικών βιταμινών στην γεμάτη λιπαρά λαϊκισμού κατανάλωση ελληνικών ΜΜΕ!

Προσοχή! Αν προσπαθήσετε να κάνετε συνδρομή από την σελίδα του Economist(www.economist.com) και όχι από το link που δίνω (που το βρήκα μέσα στο περιοδικό) αυτή θα κοστίσει για την έντυπη έκδοση 152 ευρώ!

3 σχόλια:

S G είπε...

τυχεροι οι διαμενοντες στην Ελλαδα που ο Εκονομιστ ετσι κιαλλιως παντα ηταν σχετικα φτηνος!

pinky and the brain είπε...

roark έχεις πολύ δίκιο. το διαβάζω χρόνια και διαβάζοντάς το όχι μόνο ενημερώνεσαι για τις ειδήσεις του σήμερα αλλά συχνά ενημερώνεσαι και για what's to come. κι'αυτό δύσκολα το βρίσκεις αλλού.
άσε δε το απίστευτο κυνικό του χιούμορ το οποίο είναι αξεπέραστο. ποιο άλλο σοβαρό περιοδικό θα έβαζε φωτο του prince charles ντυμένος επίσημα με τα γαλόνια και τις κορδέλες με τίτλο "all dressed up and nowhere to go"?

Sakis Rizos είπε...

Συμφωνώ. Αγοράζω τον Economist από περίπτερο από το 1994 περίπου και το πολύ να έχω χάσει 4-5 τεύχη από τότε.

Τον ανακάλυψα τυχαία κάνοντας βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης πάνω σε ένα παγκάκι. Με το που τον διάβασα κάτι μου έκανε κλικ αμέσως.

Όλο λέω ότι θα γραφτώ συνδρομητής κι όλο κάπου αλλού δίνω τα λεφτά μου!

Προσοχή, όμως, αγαπητά κοκκόρια, μπορεί να κατηγορηθούμε για πράκτορες του νεοφιλελευθερισμού (sic), του κεφαλαίου κ.λπ.! Άλλωστε, για κάποιους ο Economist είναι "τι να σου πω, πολύ σοβαρό έντυπο!!!" και "αυτό το προπαγανδιστικό όργανο του μοντέρνου φιλελευθερισμού".

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock