Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2006

Ελληνική εκπαιδευτική πύλη

Παραθέτουμε παρακάτω την είδηση λειτουργίας της εκπαιδευτικής ηλεκτρονικής πύλης www.alfavita.gr. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή προσπάθεια.

Η εκπαιδευτική ηλεκτρονική πύλη www.alfavita.gr απευθύνεται σε όλους όσους αγωνιούν και αγωνίζονται για μια καλύτερη εκπαίδευση. Με τα μάτια στραμμένα στην εκπαιδευτική κοινότητα που αναπνέει την κιμωλία μέσα στις σχολικές τάξεις αναζητά το σχολείο των «όλων και των ίσων».

Η www.alfavita.gr με ειδήσεις, αναλύσεις, έρευνες και θέματα για όλους τους χώρους της Παιδείας, για τον εκπαιδευτικό, το μαθητή, το φοιτητή, τον ενημερωμένο πολίτη, επιχειρεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον διάλογο που αναπτύσσεται γύρω από τα πράγματα της παιδείας, να ισχυροποιήσει τις διαθέσεις των εκπαιδευτικών, να γονιμοποιήσει την κριτική σε όλες τις θεατές και αθέατες πλευρές της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Να χρησιμεύσει σαν ένα βήμα «οριζόντιας» πληροφόρησης σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης. Να βγάλει στην επιφάνεια και να αναδείξει όλο τον ζωντανό και πλούσιο προβληματισμό που αναπτύσσεται στα σχολεία και στις σχολές που δεν βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η πυκνή και σωστά επιλεγμένη ενημέρωση του site δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να διαβάσουν από το πρωί τα εκπαιδευτικά άρθρα των εφημερίδων, να μάθουν τις δραστηριότητες των εκπαιδευτικών φορέων, να γνωρίσουν τις ανακοινώσεις του ΥΠΕΠΘ, της ΟΛΜΕ, της ΔΟΕ, της ΠΟΣΔΕΠ, των κομμάτων, των παρατάξεων για τα εκπαιδευτικά ζητήματα, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εβδομάδας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ρίξετε μια ματιά σε άρθρα της εν λόγω πύλης, θα καταλάβετε για τί θλιβερό κατασκεύασμα πρόκειται. Ένας τόπος για να μαζεύονται θλιμμένοι πρασινοφρουροί, να αναθεματίζουν τους "φασίστες δεξιούς", και να σκαρφίζονται ιστοριούλες για "οργανωμένο παρακράτος της δεξιάς" που έστειλε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να σκοτώσει τον Τεμπονέρα στα γνωστά επεισόδια. Έλεος!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock