Δευτέρα, Μαρτίου 24, 2008

Θλίψη

Tο τέλος της εκδήλωσης αμαύρωσε μιά άχαρη, ελιτιστική και ρατσιστική παρέμβαση από εκπρόσωπο της αυτοπροσδιοριζόμενης ως "πράσινης διανόησης" της Καβάλας, η οποία υπαινίχτηκε ότι οι ομιλητές έβγαλαν χρήματα απ' την εκδήλωση κι επιτέθηκε προσωπικά στην Κωνσταντίνα λέγοντας ότι έξέδωσε βιβλίο όντας αμόρφωτη (όπως εύλογα επισημαίνει η coolplatanos, με τη λογική της εν λόγω κυρίας ο αγράμματος Μακρυγιάννης δεν θα έπρεπε να είχε τολμήσει να γράψει ούτε μία λέξη). Όπως λέει κι ο zouri, παντού υπάρχουν trolls, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στην προκειμένη περίπτωση.


"Η εμπειρία του blogging", εντυπώσεις

3 σχόλια:

To Ελ. Παρατηρητηριο των Συμ. του El Kinky είπε...

Blogger Μakriyiannis βρήκαμε.

Κανέναν blogger Aristotelis, έχουμε;

avatar είπε...

Γιατί θλίψη ρε Biz; Προσωπικά βρήκα το όλο σκηνικό που περιγράφεται στο φινάλε απόλυτα γραφικό/διασκεδαστικό. Ο τίτλος θα έπρεπε να ήτανε "Cult"!

Κατά τα άλλα από ότι φαίνεται η εκδήλωση ήταν πολύ καλή.

Ανώνυμος είπε...

情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign
Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock