Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2005

Ακομα δεν εχουμε ξεμπλεξει με τα καθαρματα

Για τις βομβες στο Λονδινο θα χετε διαβασει και ακουσει απο πολλες πηγες.



Το μονο που μπορω να δωσω ειναι την συμπαρασταση μας σε οσους βασανιστηκαν, τραυματιστηκαν. Συλλυπητηρια στους συγγενεις και φιλους των νεκρων.

Ελπιζω καποια μερα να ξεμπερδεψουμε με τα καθαρματα. Αλλα φοβαμαι οτι οσο υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν αμαχους πολιτες στον υπογειο, θεμιτο στοχο για βομβες, ειμαστε ολοι σε κινδυνο.

Ελπιζω οι Αγγλοι να κρατησουν ψηλα το κεφαλι. Αλλα φοβαμαι οτι οσο μερικοι βλεπουν τετοιες ενεργειες σαν δικαιη τιμωρια, οι ανθρωποι θα επηρεαζονται απο ενα ματσο τρομοκρατες που ενδιαφερονται μονο να καταστρεψουν αυτα που χτιζουν οι αλλοι...

ΥΓ λιγα πραγματα με αηδιαζουν περισσοτερο απο τις θεωριες συλλογικης ευθυνης. Η ατακα: Καλα να παθουν πηγαιναν γυρευοντας ειναι απλα α-πα-ρα-δε-κτη. Μια μανα με το παιδι της που ετυχε να βρεθει στο μετρό του Λονδινου σημερα πηγαινε γυρευοντας????

14 σχόλια:

dgalanis είπε...

όσο υπάρχουν καθάρματα που βομβαρδίζουν χώρες και αθώους ανθρώπους προκειμένου να τους κλέψουν τα πετρέλαια θα υπάρχουν και καθάρματα που βάζουν βόμβες στα μετρό αυτών που τους βομβραδίζουν ... αν δεν εκλείψουν τα μεν δεν θα εκλείψουν τα δε ... μια μάνα που πηγαινε με το παιδί της στο μετρό είναι το ίδιο αθώα με χιλιάδες μάνες και χιλιάδες παιδιά που χάνουν κάθε ημέρα τη ζωή τους στο Ιράκ ...

xpan είπε...

newManifesto συγχώρεσέ με άλλα δε μπορώ να συμφωνήσω. Προσωπικά θεωρώ πως αυτά τα 2 δεν σχετίζονται άμεσα, άλλα δεν θα το κουβεντιάσω εδώ.

Οποιαδήποτε ενέργεια που σκοπό έχει να προκαλέσει τρόμο είναι απαράδεκτη.

Ακόμα και να είναι τα πράγματα όπως τα λες (που δεν συμφωνώ) ακόμα και το χτύπημα στο WTC είχε ένα συμβολισμό (που επαναλαμβάνω με βρίσκει αντίθετο), το να χτυπήσεις άμαχο πληθυσμό στο μετρό και στα λεωφορεία τι συμβολισμό έχει και τι θες να πετύχεις;

dgalanis είπε...

όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση ...αυτό είναι συμπαντικός νόμος και δεν αλλάζει ...

S G είπε...

και ποια ακριβως υπηρξε η δραση της μαμας με το μωρο στο ανντεργραουνντ?

dgalanis είπε...

όποια υπήρξε και η δράση των Οπλων Μαζικής Καταστροφής του Ιράκ πάνω στα οποία βασίστηκε ο πόλεμος και χάσανε τη ζωή τους τόσες αθώες μανάδες και παιδιά

Phantasmak είπε...

Δύο εγκλήματα δεν αλληλοακυρώνονται. Αν ήθελαν να χτυπήσουν αυτούς που βομβάρδισαν τις χώρες τους θα έκαναν ακριβώς αυτό. Όμως ήθελαν να φάνε αθώο κόσμο. Θα γράψω περισσότερα στο blog μου.

dgalanis είπε...

μα αθώο κόσμο θρηνούν και στις χώρες τους

S G είπε...

Μανιφεστο: ο αδερφος σου βριζει εναν φιλο μου. Παω και σκοτωνω την γατα σου!

λογικη αντιδραση για σενα?

Ανώνυμος είπε...

new manifesto ο πολεμος στο ιρακ ηταν απολυτα δικαιολογημενος και δεν εγινε για τα πετρελαια.οι επιθεσεις δεν αρχισαν τωρα γινονται εδω και τουλαχιστον μια δεκαετια και κορυφωθηκαν το 2001 το σεπτεμβριο.ο πολεμος κατα της τρομοκρατιας πρεπει να
συνεχιστει με καμια ανοχη στους ισλαμοφασιστες.τωρα οι περισσοτεροι αριστεροι παιρνουν το μερος των μουσουλμανων εξτρεμιστων.δεν ακουσατε στην τουρκια που βρικανε εναν αριστερο...καμικαζι???

Ανώνυμος είπε...

οχι βρικανε αλλα βρηκανε!!!

S G είπε...

δεκαετια?
οι ισλαμοφασιστες εδω και τουλαχιστον 30 χρονια, απο τους Ολυμπιακοςυ του Μοναχου, δολοφονουν αθωους ελπιζοντας να εκβιασουν τον κοσμο...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω ασε δηλαδη που η δυση αρκετες φορες στηριξε και τους μουσουλμανους.οπως εναντια των ρωσων στο αφγανισταν(λογω ψυχροπολεμικης λογικης) στη βοσνια και στο κοσσοβο.αλλα εμεις συνεχιζουμε και μιλαμε για τους δηθεν αδυνατους που σπανε τις....αλυσιδες τους.και φυσικα υπαρχουν και οι εκατομμυρια μουσουλμανοι στο δυτικο κοσμο που μας κανουν τη ζωη δυσκολη για να μην αναφερθω και στη συνεχη υποστηριξη των ηπα στην τουρκια.κατα τα αλλα οι ηπα καταπιεζουν τους μουσουλμανους!!!ποιος ευθυνεται για δικτατορες τυπου σανταμ,ασαντ,κανταφι,χομεινι,ταλιμπαν ακομα και τις μοναρχιες που υπηρχαν στον αραβικο κοσμο εκατονταδες χρονια πριν?μην μου πειτε οι αμερικανοι ευθυνονται γιατι οποιος το πει δεν εχει διαβασει σοβαρα ιστορια.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο μπους μου φαινεται πως μιλαει λογικα απο ολους τους δυτικους ηγετες.λεει απλα τα αυτονοητα.ενταξει μπορει το..υφος του να εκνευριζει αλλα σε οτι αφορα την ουσια της εξωτερικης του πολιτικης προς την μεση ανατολη ειναι σωστος κατα την γνωμη μου.

S G είπε...

τι ακριβως σχεση εχουν οι Αμερικανοι ή ακομα και η Βρετανικη Αυτοκρατορια με την μανα που ηταν με το μωρο της στον υπογειο?

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner
















Join the Blue Ribbon Online Free Speech Campaign








Referrers

Based on original Visionary template by Justin Tadlock
Visionary Reloaded theme by Blogger Templates | Distributed By Magazine Template

Visionary WordPress Theme by Justin Tadlock